QUOTE(debesyse* @ 2016 01 15, 20:35)
As planuoju.. 3 stadijos endo, saaugos, dvi lp, histero, konizacija, iui. Zd, beveik viskas, liko ivf:D
As irgi galvoju kaip cia daryt su visa mano istorija. Kazin man vk duotu knygute atsisviest, kur surasyta, kaip stimuliuota buvo, kokiais vaistais, nes nepamenu doziu.. Ir kaip su visu operaciju israsais? Paciai verstis ar nest vertejam (nes mano medicininiai terminai butu tokie, kokius duotu google).
Ir kaip jus darote, parasote laiska ir atraso ka siulo? Ar skambinate ir vaziuojate? Pirma konsultacija ar is karto pradeda ivf? Mes ivf galvojam pradeti balandzio men, bet galvoju gal reiketu jau dabar susisiekti su jais ir nuvaziuoti, gal is anksto ka nors patartu, vitaminu kokiu ar pan.. Ir kaip su tyrimais, mano daryti birzelio men, vyro daugiau nei pries metus.. Darytis naujus ar uzteks situ?
As irgi galvoju kaip cia daryt su visa mano istorija. Kazin man vk duotu knygute atsisviest, kur surasyta, kaip stimuliuota buvo, kokiais vaistais, nes nepamenu doziu.. Ir kaip su visu operaciju israsais? Paciai verstis ar nest vertejam (nes mano medicininiai terminai butu tokie, kokius duotu google).
Ir kaip jus darote, parasote laiska ir atraso ka siulo? Ar skambinate ir vaziuojate? Pirma konsultacija ar is karto pradeda ivf? Mes ivf galvojam pradeti balandzio men, bet galvoju gal reiketu jau dabar susisiekti su jais ir nuvaziuoti, gal is anksto ka nors patartu, vitaminu kokiu ar pan.. Ir kaip su tyrimais, mano daryti birzelio men, vyro daugiau nei pries metus.. Darytis naujus ar uzteks situ?
As nmc pas Z-e,tai ji man viska savo noru dave atsvietus. Mano 4 st endo. 2lp darytos del dideliu cistu, suauge viskas buvo,gali buti kiausialasciu kokybe nukentejus,dbr bandysiu imuninius kresuma pasidaryt lt. As verciuos viska. Bandysiu ir lp. As tai darau taip-google issiverciu is lt i anglu sakini,ir i google ji isivedu kaip uzklausa,ir man tada ismeta toki koks turetu buti mazdaug teisingai is kokio straipsnio. Na ziuriu ir pavienius zodzius. Matysiu kaip seksis. Man bent pacia bus aiskiau. Dar dbr neplanuojam vaziuot bet jau einu link to.dar moraliskai nepasiruosus ivf. Kol endo neislindus-tikiuos ir neislys,ilsiuosi.
Manau reiks jums nauju tyrimu. Bet ten maciau pigiau daro nei lt.
Man i butu gerai kad jie el laiskais rasinetu dar. Nes jei tik kalbet baisu o jei nesuprasiu. Tai taip ellaisku uzklausciau.
Papildyta:
Ir dar idomu ar yra kas is siaures lietuvos vazineja?!per kiek laiko?ar nevargina?kokio daznumo apsilankymai?