Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(debesyse* @ 2016 01 15, 20:35)
As planuoju.. 3 stadijos endo, saaugos, dvi lp, histero, konizacija, iui. Zd, beveik viskas, liko ivf:D
As irgi galvoju kaip cia daryt su visa mano istorija. Kazin man vk duotu knygute atsisviest, kur surasyta, kaip stimuliuota buvo, kokiais vaistais, nes nepamenu doziu.. Ir kaip su visu operaciju israsais? Paciai verstis ar nest vertejam (nes mano medicininiai terminai butu tokie, kokius duotu google).
Ir kaip jus darote, parasote laiska ir atraso ka siulo? Ar skambinate ir vaziuojate? Pirma konsultacija ar is karto pradeda ivf? Mes ivf galvojam pradeti balandzio men, bet galvoju gal reiketu jau dabar susisiekti su jais ir nuvaziuoti, gal is anksto ka nors patartu, vitaminu kokiu ar pan.. Ir kaip su tyrimais, mano daryti birzelio men, vyro daugiau nei pries metus.. Darytis naujus ar uzteks situ?

As nmc pas Z-e,tai ji man viska savo noru dave atsvietus. Mano 4 st endo. 2lp darytos del dideliu cistu, suauge viskas buvo,gali buti kiausialasciu kokybe nukentejus,dbr bandysiu imuninius kresuma pasidaryt lt. As verciuos viska. Bandysiu ir lp. As tai darau taip-google issiverciu is lt i anglu sakini,ir i google ji isivedu kaip uzklausa,ir man tada ismeta toki koks turetu buti mazdaug teisingai is kokio straipsnio. Na ziuriu ir pavienius zodzius. Matysiu kaip seksis. Man bent pacia bus aiskiau. Dar dbr neplanuojam vaziuot bet jau einu link to.dar moraliskai nepasiruosus ivf. Kol endo neislindus-tikiuos ir neislys,ilsiuosi.
Manau reiks jums nauju tyrimu. Bet ten maciau pigiau daro nei lt.
Man i butu gerai kad jie el laiskais rasinetu dar. Nes jei tik kalbet baisu o jei nesuprasiu. Tai taip ellaisku uzklausciau.
Papildyta:
Ir dar idomu ar yra kas is siaures lietuvos vazineja?!per kiek laiko?ar nevargina?kokio daznumo apsilankymai?
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2016 01 15, 20:57)
As nmc pas Z-e,tai ji man viska savo noru dave atsvietus. Mano 4 st endo. 2lp darytos del dideliu cistu, suauge viskas buvo,gali buti kiausialasciu kokybe nukentejus,dbr bandysiu imuninius kresuma pasidaryt lt. As verciuos viska. Bandysiu ir lp. As tai darau taip-google issiverciu is lt i anglu sakini,ir i google ji isivedu kaip uzklausa,ir man tada ismeta toki koks turetu buti mazdaug teisingai is kokio straipsnio. Na ziuriu ir pavienius zodzius. Matysiu kaip seksis. Man bent pacia bus aiskiau. Dar dbr neplanuojam vaziuot bet jau einu link to.dar moraliskai nepasiruosus ivf. Kol endo neislindus-tikiuos ir neislys,ilsiuosi.
Manau reiks jums nauju tyrimu. Bet ten maciau pigiau daro nei lt.
Man i butu gerai kad jie el laiskais rasinetu dar. Nes jei tik kalbet baisu o jei nesuprasiu. Tai taip ellaisku uzklausciau.
Papildyta:
Ir dar idomu ar yra kas is siaures lietuvos vazineja?!per kiek laiko?ar nevargina?kokio daznumo apsilankymai?

Mes irgi nevaziuojam kol kas, nes emociskai dar negaliu. Labai sunkiai pergyvenau stimuliacijas emociskai..
Va del kalbos ir man baisoka. Anglu kaip ir mokam, bet ne medicininius terminus..
Mes vilniuje gyvenam, 300 km, 4 val kelio.. Kazkaip atstumo nebijau, labiau nezinau ka darbe sakyti. Imt atostogu nenoriu dviem savaitem, galeciau pasiimti pavienes iseigines, bet is anksto nezinosi, kada reikes.. Sakyt tikros priezasties tikrai nenoriu. tai va cia dar vienas galvos skausmas doh.gif
Beje, o kokios tyrimu kainos lenkijoj? Nelabai as ten ju puslapy susigaudau su tyrimu kainom..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 01 15, 20:31)
Mes irgi nevaziuojam kol kas, nes emociskai dar negaliu. Labai sunkiai pergyvenau stimuliacijas emociskai..
Va del kalbos ir man baisoka. Anglu kaip ir mokam, bet ne medicininius terminus..
Mes vilniuje gyvenam, 300 km, 4 val kelio.. Kazkaip atstumo nebijau, labiau nezinau ka darbe sakyti. Imt atostogu nenoriu dviem savaitem, galeciau pasiimti pavienes iseigines, bet is anksto nezinosi, kada reikes.. Sakyt tikros priezasties tikrai nenoriu. tai va cia dar vienas galvos skausmas doh.gif
Beje, o kokios tyrimu kainos lenkijoj? Nelabai as ten ju puslapy susigaudau su tyrimu kainom..

Mes taip pat gyvename vilniuje ir vazinejam, jeigu galit pasiimti pavenes iseigines tai tikrai pakaktu, zinoma nevisada aisku kada reiks atvykti, buna tik po apziuros pasako kada atvykti. Del kainu tai mums visas gydymas su tyrimais, vaistais ir IVF + ICSI + IMSI kainuos 2500 eur.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 17, 14:53)
Mes taip pat gyvename vilniuje ir vazinejam, jeigu galit pasiimti pavenes iseigines tai tikrai pakaktu, zinoma nevisada aisku kada reiks atvykti, buna tik po apziuros pasako kada atvykti. Del kainu tai mums visas gydymas su tyrimais, vaistais ir IVF + ICSI + IMSI kainuos 2500 eur.

Lauku-gele kaip punkcija praejo? Kiek ispunktavo,kaip jautiesi, kada paleido namo? Namo vaziavote po punkcijos,ar likote nakvoti dar? 4u.gif Kaip personalas elgiesi operacineje ir po punkcijos? ax.gif
Dabar laikysime kumsciukus kad gausus stiprus derlius uzaugtu wub.gif O neaugins iki blastocistu neklausete?
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2016 01 17, 17:27)
Lauku-gele kaip punkcija praejo? Kiek ispunktavo,kaip jautiesi, kada paleido namo? Namo vaziavote po punkcijos,ar likote nakvoti dar?  4u.gif  Kaip personalas elgiesi operacineje ir po punkcijos?  ax.gif
Dabar laikysime kumsciukus kad gausus stiprus derlius uzaugtu  wub.gif  O neaugins iki blastocistu neklausete?

Operacija praejo sklandziai, klinikoje reikejo buti 8.10 reikejo palaukti 30 min. palatoje. Ispunktavo 12 kiausineliu. Po narkozes atsigavau per 20 min. Medikai ir operacineje ir po operacijos labai paslaugus ir supratingi, po kelis kartus vis klause ar ko nors reikia. Po operacijos prieme gydytojas pasake visa info ir paleido namo. Pirmaja diena labiau reikejo atsigauti po narkozes nei nuo operacijos. Ryt lauksime skmabucio is embriologo kuris pranes ar yra ka isodinti, si klinika buna isodina trecios dienos arba augina iki blastocistu tai jau reiks pasitarti su gydytoju kaip geriau. Kaip paprastai jus mergaites darote ar dar paauginate?
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 17, 18:16)
Operacija praejo sklandziai, klinikoje reikejo buti 8.10 reikejo palaukti 30 min. palatoje. Ispunktavo 12 kiausineliu. Po narkozes atsigavau per 20 min. Medikai ir operacineje ir po operacijos labai paslaugus ir supratingi, po kelis kartus vis klause ar ko nors reikia. Po operacijos prieme gydytojas pasake visa info ir paleido namo. Pirmaja diena labiau reikejo atsigauti po narkozes nei nuo operacijos. Ryt lauksime skmabucio is embriologo kuris pranes ar yra ka isodinti, si klinika buna isodina trecios dienos arba augina iki blastocistu tai jau reiks pasitarti su gydytoju kaip geriau. Kaip paprastai jus mergaites darote ar dar paauginate?

Kiek skaiciau tai ivairiai labai, buna isodina viena 3 dienu,po keliu dienu blastocista isodina dar, Turkijoje lyg daznai 5 dienu isodina. Cia gal jau kaip gydytojai rekomenduos, kaio kokybe bus ir tt.
As buvau Kriobanke Lenkijoje(beje man ten ne taip patiko kaip Bociane,ir zyyyymiai brangiau buvo) tai sake kad augina iki 5 beveik visada jei gera kokybe, jei bloga tai nera prasmes ir sodinti 3 diena, nes jei ji neisgyvena pas juos labaratorijoje tai neisgyvens ir gimdoje. Bet asmeniskai as dbr jei reiketu sodinciau ir 3 dienu ir 5 dienu ax.gif Aisku idomu paklausyti gydytojo argumentu kai pasirinks kiek dienu sodinti, pagal ka sprendzia ir kokie sansai didesni g.gif Svarbu nebijoti ir su gydytoju irgi kalbeti, o kodel taip,o kodel ne taip biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2016 01 17, 18:42)
Kiek skaiciau tai ivairiai labai, buna isodina viena 3 dienu,po keliu dienu blastocista isodina dar, Turkijoje lyg daznai 5 dienu isodina. Cia gal jau kaip gydytojai rekomenduos, kaio kokybe bus ir tt.
As buvau Kriobanke Lenkijoje(beje man ten ne taip patiko kaip Bociane,ir zyyyymiai brangiau buvo) tai sake kad augina iki 5 beveik visada jei gera kokybe, jei bloga tai nera prasmes ir sodinti 3 diena, nes jei ji neisgyvena pas juos labaratorijoje tai neisgyvens ir gimdoje. Bet asmeniskai as dbr jei reiketu sodinciau ir 3 dienu ir 5 dienu  ax.gif  Aisku idomu paklausyti gydytojo argumentu kai pasirinks  kiek dienu sodinti, pagal ka sprendzia ir kokie sansai didesni  g.gif Svarbu nebijoti ir su gydytoju irgi kalbeti, o kodel taip,o kodel ne taip  biggrin.gif  4u.gif

Dekoju uz patarimus, zinoma klausiu gydytoju tiesiog cia labai daug patirties, daug istoriju, ir idomu suzinoti dagiau informacijos kaip ka kitoms merginoms patare gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 17, 19:16)

Super derlius! Linkiu, daug puikių embrioniukų 4u.gif
Turkai augina iki blastocistų, jei tik niekas tam netrukdo ir sodina 5d. Išskyrus tuos atvejus, kai labai mažai apsivaisina ar yra tikimybė, kad 5d neišgyvens. Ir dažniausiai sodina tik vieną gerą blastutę, kad išvengti daugiavaisio nėštumo. Kaip man aiškino, nėštumo tikimybė įdėjus 2 padideja nežymiai (nenoriu meluot, bet lyg ir nuo 40% kai įdeda vieną iki 47% kai du, čia jų klinikoj, ne globaliai), bet daugiavaisio nėštumo tikimybė tokiu atveju būna labai didelė.

O beje dėl dėjimo per kelis kartus, tiek turkai, tiek kitur užsieny labai akis sprogdino, kai pasakiau, kad lietuviai 3 ir 5d sodina, sako, kad gali trukdyti tam trijų dienų embrionui tvirtintis.

Aš dabar tik už auginimą iki blastocistos ax.gif aišku, jei viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 17, 21:57)
Super derlius! Linkiu, daug puikių embrioniukų  4u.gif
Turkai augina iki blastocistų, jei tik niekas tam netrukdo ir sodina 5d. Išskyrus tuos atvejus, kai labai mažai apsivaisina ar yra tikimybė, kad 5d neišgyvens. Ir dažniausiai sodina tik vieną gerą blastutę, kad išvengti daugiavaisio nėštumo. Kaip man aiškino, nėštumo tikimybė įdėjus 2 padideja nežymiai (nenoriu meluot, bet lyg ir nuo 40% kai įdeda vieną iki 47% kai du, čia jų klinikoj, ne globaliai), bet daugiavaisio nėštumo tikimybė tokiu atveju būna labai didelė.

O beje dėl dėjimo per kelis kartus, tiek turkai, tiek kitur užsieny labai akis sprogdino, kai pasakiau, kad lietuviai 3 ir 5d sodina, sako, kad gali trukdyti tam trijų dienų embrionui tvirtintis.

Aš dabar tik už auginimą iki blastocistos  ax.gif aišku, jei viskas ok.

Dekoju uz patarimus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 18, 07:53)
Dekoju uz patarimus  4u.gif .

Kaip sekasi? Ar jau sodino ar laukiat 5d? Kiek turto užderėjo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 22, 14:46)
Kaip sekasi? Ar jau sodino ar laukiat 5d? Kiek turto užderėjo?  4u.gif

Sveikos merginos, jau as po isodinimo. Uzderojo 6, 4 uzsisaldeme ir du isidino. Isodinima dare 3 dienu. Na ir dabar lieka laukimas...
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 22, 19:00)
Sveikos merginos, jau as po isodinimo. Uzderojo 6, 4 uzsisaldeme ir du isidino. Isodinima dare 3 dienu. Na ir dabar lieka laukimas...

Laikom kumscius mirksiukas.gif
Atsakyti