Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

Man į laišką neatrašė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 01 08, 22:25)
Man į laišką neatrašė 4u.gif

Jiems geriau skambinti ir is karto susitarsite smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 08, 22:52)
Jiems geriau skambinti ir is karto susitarsite  smile.gif .

Tai del to ir parasiau cia, kad neverta rasyt laisku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2015 07 07, 13:07)
Smagu, kad pagaliau pavyko, tikiuosi, kad toliau viskas TIKRAI bus gerai  4u.gif

Tai gal tu pasakyk ką ten daro kitaip, nei LT ar LV?

Ten daro ta pati tik perpus pigiau nei LT
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 08, 19:09)
Kitas vaziavimas treciadieni ir tada stebes kada operuoti, gali pasakyti kad pasirodytume sekancia diena tai liksime nakvoti. Ir dar po savaites isodinimui reiks vaziuoti.

Geros kelionės ryt, gausaus derliaus 4u.gif Laikau kumščius, parašyk kaip seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 12, 22:24)
Geros kelionės ryt, gausaus derliaus 4u.gif Laikau kumščius, parašyk kaip seksis  ax.gif

Dekoju uz palaikyma, butinai parasysiu.
Atsakyti
Prisiduodu jums mergaites, vakar buvome nuvyke, suskaiciavo rado 13 kiausineliu. Sestadieni operacija ir antradieni jeigu bus ka tai isodins. Ir lauks ilgas laukimas rezultatu. Daktaras minejo kad nemazai poru vazineja is lietuvos.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 14, 18:55)
Prisiduodu jums mergaites, vakar buvome nuvyke, suskaiciavo rado 13 kiausineliu. Sestadieni operacija ir antradieni jeigu bus ka tai isodins. Ir lauks ilgas laukimas rezultatu. Daktaras minejo kad nemazai poru vazineja is lietuvos.

Puikus derlius! Sėkmės punkcijoje 4u.gif

O jų standartinis protokolas sodinti 3d embrionus ar jūs kažkaip atskirai susitarėt?
Atsakyti
Man labai idomu merginos, ar Lenkijoj kas gydesi ar gydosi, ar planuoja tai daryt, kurios turi sudetingu problemu... kaip endometrioze, saaugos, buve cistos? Atsiliepkit, prasau. Labai idomu butu patirtis.
aAs ir vis mastau apie lenkija, bet noriu dar cia pasidaryt tyrimus visokius, ir verciuos i anglu k.viska kas su manim daryta, nes ir laparoskopijos buvo 3, ir ivf-2... nuvaziavus nesugebesiu paaiskint tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 14, 17:55)

Puikiausias derlius thumbup.gif Sekmes jums rytoj, ir spausime kumsciukus uz jusu leliukus busimus nestuke.gif Butinai informuokite kaip kas, lauksime stebuko visi kartu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pupiks @ 2016 01 15, 17:33)
Man labai idomu merginos, ar Lenkijoj kas gydesi ar gydosi, ar planuoja tai daryt, kurios turi sudetingu problemu... kaip endometrioze, saaugos, buve cistos? Atsiliepkit, prasau. Labai idomu butu patirtis.
aAs ir vis mastau apie lenkija, bet noriu dar cia pasidaryt tyrimus visokius, ir verciuos i anglu k.viska kas su manim daryta, nes ir laparoskopijos buvo 3, ir ivf-2... nuvaziavus nesugebesiu paaiskint tiksliai.

Klinikoje daro daugiau visko nei LT ar LV klinikuose, todel drasiai vaziuokite 4u.gif As turejau LP,ir ivf, dar gimdos foto, tai veziau tik IVf schema savo visa,kur zymejo kiek vaistu reikejo leistis. Bet pas mane ir bedu jokiu neru, sakiau tik kas daryta ir viskas. Kazkokius tyrimus mokamus tai ten gal pigiau bus pasidaryti jums rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2016 01 15, 18:33)

As planuoju.. 3 stadijos endo, saaugos, dvi lp, histero, konizacija, iui. Zd, beveik viskas, liko ivf:D
As irgi galvoju kaip cia daryt su visa mano istorija. Kazin man vk duotu knygute atsisviest, kur surasyta, kaip stimuliuota buvo, kokiais vaistais, nes nepamenu doziu.. Ir kaip su visu operaciju israsais? Paciai verstis ar nest vertejam (nes mano medicininiai terminai butu tokie, kokius duotu google).
Ir kaip jus darote, parasote laiska ir atraso ka siulo? Ar skambinate ir vaziuojate? Pirma konsultacija ar is karto pradeda ivf? Mes ivf galvojam pradeti balandzio men, bet galvoju gal reiketu jau dabar susisiekti su jais ir nuvaziuoti, gal is anksto ka nors patartu, vitaminu kokiu ar pan.. Ir kaip su tyrimais, mano daryti birzelio men, vyro daugiau nei pries metus.. Darytis naujus ar uzteks situ?
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2016 01 15, 19:03)
Puikiausias derlius  thumbup.gif  Sekmes jums rytoj, ir spausime kumsciukus uz jusu leliukus busimus  nestuke.gif  Butinai informuokite kaip kas, lauksime stebuko visi kartu  wub.gif
Papildyta:

Klinikoje daro daugiau visko nei LT ar LV klinikuose, todel drasiai vaziuokite  4u.gif As turejau LP,ir ivf, dar gimdos foto, tai veziau tik IVf schema savo visa,kur zymejo kiek vaistu reikejo leistis. Bet pas mane ir bedu jokiu neru, sakiau tik kas daryta ir viskas. Kazkokius tyrimus mokamus tai ten gal pigiau bus pasidaryti  jums rolleyes.gif

O susikalbat gerai?angliskai rusiskai?kantriai isklauso?nes pas mus nei viena kalba nera gera. Vyras moka rusiskai,bet terminu ne ir tikrai kiek daryta ir kokia situacija nepaaiskins. As angliskai zinau kaip kas vadinas,bet bendrinei kalba truksta igudziu prisimirsus ir ne iki galo mokam. Sakau bandyciau angliskai jei ka vyras rusiskai ir dar koki zodi prideciau vokiskai lotuliukas.gif nes maciau tas kalbas gydytojai ten moka. Bet ar tures kantrybes su mumis tokiais ziopliukais?
Bet is tikro kaip idomu...nemazai lietuvaiciu ten lankosi,gaila ne visos cia pasisako.
Atsakyti