Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(debesyse* @ 2016 04 17, 14:26)
Aisku.. o kiek is viso viskas mazdaug kainavo? (Nepamenu, gal jau klausiau..)

Netoli 11000zl
Atsakyti
Žydroji svajonė, tai pas tave gavosi taip:
stimuliacijai vaistai 1700zl.
pries įsodinimą 1340zl.
o po įsodinimo? Ar čia įeina į tą sumą 1340zl.?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 17, 16:16)
AMH buvo darytas čia Lietuvoje, pakankamai didelis skaičiukas blush2.gif
O dėl dozės tai belieka pasitikėti gydytojo kompetencija  blush2.gif prieš nustatant ją, gydytojas liepė atlikti LH, FSH, PRL, T, e2, PRG hormonus. Kaip supratau Jums buvo taikytas ilgas protokolas?

Protokolas taikytas trumpas wink.gif ilgas protokolas buna kai dar iki mmm, per kurias pradeda stimuliacija, skiria blokiojancius vaistukus, kad visiskai nuslopinti kiausides ir hormonus. Tada folikulai kai kuriais atvejais auga vienodesni ir geresnes kokybes. Bet mums su PKS tai negalima jo taikyt, nes neprognozuojama organizmo reakcija ....
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 17, 14:28)
Žydroji svajonė, tai pas tave gavosi taip:
stimuliacijai vaistai 1700zl.
pries įsodinimą 1340zl.
o po įsodinimo? Ar čia įeina į tą sumą 1340zl.?

Čia šiuos vaistus už 1340 pirkom kai reikėjo leistis ovitrelle prieš įsodinimą. Bet supirkom iš kart visus. Užteko 2 savaitėm po įsodinimo. Tada važiavom į Bocianą, kad išrašytų dar, nes buvo nėštumas, o vaistai į pabaigą.
Žinot mergaitės..jeigu yra galimybė, pasiimkit po ivf nedarbingumą. Gailiuosi, kad negulėjau..jaučiu bėgiojimas darbe taip pat prisidėjo prie persileidimo.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 17, 15:28)
Netoli 11000zl

As kai klausiau kiek kainuos, tai sake su vaistais visais 8000-9000 zlotu ivf+isci+imsi. Bet ko tais imu abejot, kazko atrodo, kad daugiau..

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2016 04 17, 15:29)
Protokolas taikytas trumpas wink.gif ilgas protokolas buna kai dar iki mmm, per kurias pradeda stimuliacija, skiria blokiojancius vaistukus, kad visiskai nuslopinti kiausides ir hormonus. Tada folikulai kai kuriais atvejais auga vienodesni ir geresnes kokybes. Bet mums su PKS tai negalima jo taikyt, nes neprognozuojama organizmo reakcija ....

Man del endo taikomas ilgas protokolas. Menesi geriau kt, 18 cd suleido vaistu i uzpakali (neatsimenu dabar pavadinimo), kita sestadieni turim vaziuoti i klinika, padarys hormonu tyrimus, jei viskas ok, prades stimuliuot. Bus 7 cd kita sestadieni. Nzn, sake mano atveju ciklo diena nera svarbi (nes nustebau, kad ne pirmom dienom reik atvaziuoti), gal del tu vaistu.
mano amh zemas, beveik zemutine riba. Ziuresiu ka man israsys. Kazkaip labai pradedu bijot ir abejot. Bet trauktis nera kur.

Tai va po visko, jei tik tyrimai bus ok ir prades stimuliuot, papasakosiu kas tas ilgas protokolas. Nes pati kol kas nezinau, kiek kam taiko, tai trumpa..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 17 balandžio 2016 - 14:44
Mano AMH 9,35 [1-8]

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 17, 14:25)
Į mano amh tyrimą net nežiūrėjo.. Pas mane Antimiulerinis hormonas (µg/l) 15.3 kai norma 1-8

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 17, 14:48)
Mano AMH 9,35 [1-8]

čia buvo metai atgal.. idomu koks dabar būtų g.gif
ir čia gerai ar blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 17, 14:35)
Čia šiuos vaistus už 1340 pirkom kai reikėjo leistis ovitrelle prieš įsodinimą. Bet supirkom iš kart visus. Užteko 2 savaitėm po įsodinimo. Tada važiavom į Bocianą, kad išrašytų dar, nes buvo nėštumas, o vaistai į pabaigą.
Žinot mergaitės..jeigu yra galimybė, pasiimkit po ivf nedarbingumą. Gailiuosi, kad negulėjau..jaučiu bėgiojimas darbe taip pat prisidėjo prie persileidimo.

aš kitą savaitę prašysiu nedarbingumo, o dar kitą sav. nuo 05.02 atostogos savaitei (taip sutapo netyčia, nes darbe atostogas prieš metus planuojam) 4u.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 17, 14:51)
čia buvo metai atgal.. idomu koks dabar būtų  g.gif
ir čia gerai ar blogai?  g.gif

Geriau didesnis, negu mažesnis (kiaušidžių išsekimas). PKS tai būdinga. Rodo didelę hiperstimuliacijos riziką.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 17, 14:58)
aš kitą savaitę prašysiu nedarbingumo, o dar kitą sav. nuo 05.02 atostogos savaitei (taip sutapo netyčia, nes darbe atostogas prieš metus planuojam) 4u.gif
Geriau didesnis, negu mažesnis (kiaušidžių išsekimas). PKS tai būdinga. Rodo didelę hiperstimuliacijos riziką.

Kitą sykį aš iškart imsiu lenkuose nedarbingumą. Manau Mrugachius išrašys, nes ir dabar siūlė, o aš durnė neėmiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 17, 15:03)
Kitą sykį aš iškart imsiu lenkuose nedarbingumą. Manau Mrugachius išrašys, nes ir dabar siūlė, o aš durnė neėmiau.  doh.gif

O kaip po to su tuo nedarbingumu elgtis? Išverst ir neštis į polikliniką? Pas mus gi nevaisingumas ne liga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 17, 15:11)
O kaip po to su tuo nedarbingumu elgtis? Išverst ir neštis į polikliniką? Pas mus gi nevaisingumas ne liga sad.gif

tiksliai .. nepagalvojau. Skambinau į SODRĄ tai sakė viskas ok.. galiojantys, jeigu šeimos gydytojas nuspręs, kad yra būtinybė tokiam nedarbingumui... bet ar nuspręs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 17, 16:24)
tiksliai .. nepagalvojau. Skambinau į SODRĄ tai sakė viskas ok.. galiojantys, jeigu šeimos gydytojas nuspręs, kad yra būtinybė tokiam nedarbingumui... bet ar nuspręs?  g.gif

Va as irgi galvoju, kaip reiktu daryti. Imant nedarbinguma butinai reikia irasyti ligos koda. Man kai lp dare, nedarbinguma tese poliklinikoj, diagnoze israse buvo nevaisingumas del kiausintakiu patologijos, 3 stad endo. Ir gydytoja pasake, kad su sitom diagnozem negali rasyt nedarbingumo. Operacijos metu dar rado 1 cm dydzio mioma, kuri is viso bereiksme, jos niekas net nenaikintu, bet kadangi jau operavo, tai panaikino. O nedarbinguma israse butent del jos, nes pagal kazkoki sarasa taip galima..
Atsakyti