QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 17, 15:28)
As kai klausiau kiek kainuos, tai sake su vaistais visais 8000-9000 zlotu ivf+isci+imsi. Bet ko tais imu abejot, kazko atrodo, kad daugiau..
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2016 04 17, 15:29)
Protokolas taikytas trumpas
ilgas protokolas buna kai dar iki mmm, per kurias pradeda stimuliacija, skiria blokiojancius vaistukus, kad visiskai nuslopinti kiausides ir hormonus. Tada folikulai kai kuriais atvejais auga vienodesni ir geresnes kokybes. Bet mums su PKS tai negalima jo taikyt, nes neprognozuojama organizmo reakcija ....
Man del endo taikomas ilgas protokolas. Menesi geriau kt, 18 cd suleido vaistu i uzpakali (neatsimenu dabar pavadinimo), kita sestadieni turim vaziuoti i klinika, padarys hormonu tyrimus, jei viskas ok, prades stimuliuot. Bus 7 cd kita sestadieni. Nzn, sake mano atveju ciklo diena nera svarbi (nes nustebau, kad ne pirmom dienom reik atvaziuoti), gal del tu vaistu.
mano amh zemas, beveik zemutine riba. Ziuresiu ka man israsys. Kazkaip labai pradedu bijot ir abejot. Bet trauktis nera kur.
Tai va po visko, jei tik tyrimai bus ok ir prades stimuliuot, papasakosiu kas tas ilgas protokolas. Nes pati kol kas nezinau, kiek kam taiko, tai trumpa..