QUOTE(Famili @ 2016 04 17, 12:48)
Sveikos, merginos. Aš jau po vizito. Tai ką, startavom. Trumpas protokolas su Menopur. Penktadienį vėl į Bocian'ą apžiūrai. Toms, kurios jau išgyveno IVF, turėsiu keletą klausimų, bet gal gale komentaro. Tai va, trumpai pas mane PKS, bet hormonai telpa į normas (turiu dėkoti tikriausiai Metfotral'ui), nes anksčiau LH/FSH santykis buvo virš 2, dabar ~1,7. Vyro sperma pasak Mrugac - gera. Paskyrė Menopur po 225IU 6 dienas, man ir vyrui po 4 tabl. Tinidazolum (antibiotikai), vitaminas D (Vigatoletten) ir Cetrotide 2 švirkštus. Už šiuos vaistus ir švirkštus sumokėjome 1912zl. (466). Taip pat reikėjo hepatitų, aids ir visokių kitokių zarazų tyrimo abiems, ten ir paėmė. Sumokėjome už konsultacija, tyrimus ir 6 hormonų tyrimus 630zl. (153). Viso per 2 konsultacijas su visais tyrimais ir vaistais jau palikom 3077zl. (744). Kaip suprantu dar + pačios procedūros kaina ir vaistai po įsodinimo (jei bus ką sodinti
). O kausimai tokie:
1. Koks protokolas, kokius vaistus ir kokiom dozėm Jums skyrė?
2. Ar reikėjo tų tyrimų dėl hepatitų ir panašiai?
3. Kiek Jums kainavo vaistai po įsodinimo? Ir kokie?
4. Ir svarbiausias: kelinta ciklo dieną jums darė punkcija? Ar po punkcijos važiavote atgal namo? Nežinau kaip planuotis laiką
pasimetus. Nežinau ar ten išsinuomoti ką nors iš karto
Imsim su vyru nedarbingumą, nes kitaip nėra galimybės iš darbo atsiprašynėti
įpatingai kai nežinau kokiomis dienomis viskas vyks
Su Startu!!!
As nors is sioje klinikoje nesilankiau, bet turiu PKS, tad i kelis klausimelius atsakysiu, gal pades susigaudyti kazkiek
O tiesa, tu AMH turi pasidariusi? Nes gan drasiai tavo daktariukas elgiasi su PKS skirdamas tokias dozes stimuliuojanciu... Na bet as ne daktaras, nesikisu kur man nereikia
1. Man per pirma IVF skyre Gonal po 100iu. 12 dienu, bei nuo 9 dienos pridejo Cetrotide. Stimuliacija pradejom 5cd, punkcija buvo 19cd., ispunktavo 20 folikulu
Per antra IVF nuo 3cd ckyre clostylbegit (tabletes) x2 penkias dienas, ir nuo 6cd pridejo merional 150iu kas antra diena. Punkcija buvo 16cd. Ispunktavo 26 folikulus
Per trecia IVF (darytas kitoje klinikoje nei pirmas ir antras) nuo 3cd skyre Gonal 100iu, nuo 7cd Gonal 112.5iu, nuo 11cd Gonal 150iu, punkcija 15cd. Ispunktavo 41 folikula.
2. Tyrimai del hepatitu ZIV ir t.t. privalomi pries IVF, nesvarbu kokioj klinikoj ar saly darysites
3. Galiu parasyti, bet naudos Jums bus nedaug, nes klinika ne ta pati
4. Na man tik pirma karta sodino 3 dienu embrioniukus, nes jie buvo silpnuciai, tad daktaras sake net ir esant Hiperstimuliacijai (tai musu, su PKS "liga"), nes neisgyventu maziukai uzsaldymo ir vel atsildymo. Per kitus du IVF, net ir skirtingose klinikose darytus, net minciu nebuvo daktaram kad sodinti, nes ir taip hiperstimuliacija buvo, o jei pastociau, tai ji dar paumetu... Tad greiciausiai ir jus sius namo, ir lieps atvaziuoti po poros men isodinimui
Gyvenimas yra gražus, tik reikia jį mylėti...