Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

Na ką gi.. po 3 dienų atėjo mano mmmm...
Vėl laukime ir pinigų taupyme...
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 14, 17:03)
Na ką gi.. po 3 dienų atėjo mano mmmm...
Vėl laukime ir pinigų taupyme...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 10, 09:50)
Tai kaip suprantu patvirtino nestuma?

Man irgi idomu kaip yra su nedarbingumais ir pazymom uzsieny. Nes as dirbu valstybes tarnyboj, pagal valstybes tarnybos istatyma mane turi isleisti lankytis pas gydytoja ir uz tai mokama. Tai galvoju, jei pateikciau pazyma kazkokia, gal nereiktu imti iseiginiu tada g.gif kur ir ka darysiu darbe tikrai nesakysiu. Nezinau dar is viso kaip suktis is sitos sutuacijos ir ka sakyt..

Beje, o kiek kartu is viso vaziavot kai pradejo stimuliacijas? Is karto po vizito zinodavot kada bus kitas? Cia del darbo klausineju, kad bent kazkiek numatyt, kiek tu dienu pasakyt kad reikes ir pan.. Kai buvom klinikoj pamirsau paklaust..

Sveikos, jei užsieny išrašomas nedarbingumas (čia jei asmuo socialiai draustas), jį reikia išversti ir pristatyti savo šeimos gyditojui, tuomet LT šeimos gyditojas sprendžia, ar suteikti asmeniui nedarbingumą.
Atsakyti
esu dariusi 3 IUI (Northway ir VK). Praeitą rudenį VK dariusi pirmą savo IVF+ICSI+IMSI ir nieko. Pastojau ir persileidau. Pasak gyditojos buvo nesivystantis nėštumas. HCG buvo pakilęs iki 138. paskui, po MM mėnesį laiko tepliojo. Kai dabar viską prisimenu, tai klinikos embriologė sakė, jog 3 dieną po apvaisinimo ląstelės apstojo dalintis, o įsodinimo dieną ramino, kad blastutė labai geros kokybės. Manau, kad nieko gero su tais mažyliukais nebuvo - tiesiog VK ėjo iki galo ir pasiėmė pinigus.
Mūsų problemos I stadija endometriozės ir labai prastas vyro turtas. Nepastojam jau 8 metus.
Tyliai skaitau Jūsų temą ir taupau pinigus vizitui į Lenkiją. Tikuosi, kad ten pasiseks.
Turiu klausimą, ar kurios nors darėtės genetinius tyrimus iki IVF? Nusistatinėjot savo ir vyrų kariotipus? Su siuntimais juos Santariškėse nemokamai daro, atsakymų laukti apie du mėnesius reikia. Esu girdėjus, kad tie kariotipų suderinamumai turi įtakos pastojimui. Prieš važiuojant į Lenkiją būtinai juos pasidarysiu.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2016 04 15, 10:16)
esu dariusi 3 IUI (Northway ir VK). Praeitą rudenį VK dariusi pirmą savo IVF+ICSI+IMSI ir nieko. Pastojau ir persileidau. Pasak gyditojos buvo nesivystantis nėštumas. HCG buvo pakilęs iki 138. paskui, po MM mėnesį laiko tepliojo. Kai dabar viską prisimenu, tai klinikos embriologė sakė, jog 3 dieną po apvaisinimo ląstelės apstojo dalintis, o įsodinimo dieną ramino, kad blastutė labai geros kokybės. Manau, kad nieko gero su tais mažyliukais nebuvo - tiesiog VK ėjo iki galo ir pasiėmė pinigus.
Mūsų problemos I stadija endometriozės ir labai prastas vyro turtas. Nepastojam jau 8 metus.
Tyliai skaitau Jūsų temą ir taupau pinigus vizitui į Lenkiją. Tikuosi, kad ten pasiseks.
Turiu klausimą, ar kurios nors darėtės genetinius tyrimus iki IVF? Nusistatinėjot savo ir vyrų kariotipus? Su siuntimais juos Santariškėse nemokamai daro, atsakymų laukti apie du mėnesius reikia. Esu girdėjus, kad tie kariotipų suderinamumai turi įtakos pastojimui. Prieš važiuojant į Lenkiją būtinai juos pasidarysiu.
Sėkmės visoms  4u.gif

Sveika
Mes su vyru darem genetinius Santariskese pries IVF aciu dievui nors su genetika viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2016 04 15, 10:16)
Sėkmės visoms  4u.gif

o kaip gauti siuntimą tam tyrimui? šeimos gydytojas išrašo? dėl nevaisingumo?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 15, 11:54)
o kaip gauti siuntimą tam tyrimui? šeimos gydytojas išrašo? dėl nevaisingumo?

išrašo ir nevaisingumo klinikose ir Jūsų ginė gali išrašyt, vyrui šeimos gyditojas išrašytų.
Atsakyti
Jaučiu nesidaryčiau tokio testo..o vdrug sužinai, kad nesuderinami.. Tada prarandi bet kokią viltį... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 15, 11:31)
Jaučiu nesidaryčiau tokio testo..o vdrug sužinai, kad nesuderinami.. Tada prarandi bet kokią viltį... unsure.gif

Man ir vyrui israse seimos gydytoja.
Cia ne del suderinamumo testas o del genetiko gal Jus ar Jusu vyras gali tureti koki chromosonu nukrypima ir vaikutis gali tai po to paveldeti.
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2016 04 15, 11:09)
Cia ne del suderinamumo testas o del genetiko gal Jus ar Jusu vyras gali tureti koki chromosonu nukrypima ir vaikutis gali tai po to paveldeti.

Turiu sūnų..viskas ok. Tikiuosi ir pas vyrą tas pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2016 04 15, 13:09)

Taip, čia ne suderinamumo testas, tai gali būti priežastis kodėl emrionų ląstelės nustoja dalintis. Ką po to daryti, čia jau kiekvienai apsispręst reikėtų. Žinau atvejį, kai abu tėvai sveiki buvo, susilaukė dukrytės, o vaikui suėjus metams genetinė liga išlindo ir atrofuojasi visi raumenys, didelė tikimybė, kad mergaitė nevaikščios. Ir dėl to, kad tėvų chromosomos nesusiderino tarpusavy.
Klausimas retorinis lieka, ar iškart visus galimus tyrimus pasidaryt, ar vis bandyt IVF nežinant genetikos.
Kadangi mano atveju buvo nesivystantis neštumas, šį tyrimą aš tikrai darysiu. Man nebesinori pinigų leisti visų "o, bet, tačiau" neišanalizavus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Millano @ 2016 04 15, 11:20)
Sveika
Mes su vyru darem genetinius Santariskese pries IVF aciu dievui nors su genetika viskas gerai smile.gif

Vat ir aš noriu šitoj vietoj kad viskas gerai būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2016 04 15, 13:32)
Taip, čia ne suderinamumo testas, tai gali būti priežastis kodėl emrionų ląstelės nustoja dalintis. Ką po to daryti, čia jau kiekvienai apsispręst reikėtų. Žinau atvejį, kai abu tėvai sveiki buvo, susilaukė dukrytės, o vaikui suėjus metams genetinė liga išlindo ir atrofuojasi visi raumenys, didelė tikimybė, kad mergaitė nevaikščios. Ir dėl to, kad tėvų chromosomos nesusiderino tarpusavy.
Klausimas retorinis lieka, ar iškart visus galimus tyrimus pasidaryt, ar vis bandyt IVF nežinant genetikos.
Kadangi mano atveju buvo nesivystantis neštumas, šį tyrimą aš tikrai darysiu. Man nebesinori pinigų leisti visų "o, bet, tačiau" neišanalizavus  g.gif
Papildyta:
Vat ir aš noriu šitoj vietoj kad viskas gerai būtų smile.gif

Tikekimes ir bus viskas gerai 4u.gif
Atsakyti