Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(Millano @ 2016 04 13, 13:35)
Pas Grygoruk.

Aišku smile.gif
Mrugaczhius save labiau vertina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 13, 14:52)
Aišku  smile.gif
Mrugaczhius save labiau vertina  biggrin.gif

Gali but smile.gif
Bet siap ju kainyninke i kaina pvz:ISCI+IMSI 4800 irgi irasyta ir konsultacijos su USG tai pagal tai kaip supratu nereikia moket uz kosultacija kaip jau darai IVF.|Tik uz pirma konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2016 04 13, 13:57)
Gali but smile.gif
Bet siap ju kainyninke i kaina pvz:ISCI+IMSI 4800 irgi irasyta ir konsultacijos su USG tai pagal  tai kaip supratu  nereikia moket uz kosultacija kaip jau darai IVF.|Tik uz pirma konsultacija.

Visada mokėjom.. Reiks pažiūrėti kokios mūsų išlaidos
Va ...2400€
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 13 balandžio 2016 - 14:33
QUOTE(Millano @ 2016 04 13, 14:01)
Sveikos merginos smile.gif
As esu tyli skaitytoja mes irgi buvom Bociane darem IVf kovo menesi bet deja mums nepasiseke sad.gif buvo isodinti 2 emnbrionai 3 dienu .
Bet tikrai stigavus vaziuosiu ten vel darystis IVF nes paliginus su LV jie daro viska ka reikia smile.gif
Tai vat visas procedura ISCI+IMSI +Asiited hatching plius vaistai mums apsiejo 2800 eu bet man kazkaip ilgai reikejo leistis vaistus nors protokolas trumpas stimuliavo 15 dienu.tai del to biski kaina didesne.
Ir apziuros metu mes nieko nemokedavom tik uz hormonu tyrima po 35zlt.Tik  per pirma konsultacija uz tyrimus man ir vyrui.

jei nepaslaptis, kokios bėdos pas jus? kada dabar planuojat daryti? užšaldėt ką nors ar visas ivf iš naujo bus?

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 13, 14:23)
Pas kokį gydytoją buvot?? Nes mes mažiau kaip 400zl niekada nemokėjom už konsultaciją kiekvieną sykį  g.gif

aha, man irgi įdomu..
Atsakyti
Merginos, o Jūs vaistus pirkote pačioje klinikoje? Ar vaistinėje?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 13, 16:17)

Mane tai irgi domina. Ir dar norėjau pasiklaust ar šioje klinikoje daro įsodinimą 5 d.? Kiek pasiskaitinėjau,tai susidariau nuomonę,kad daugiausia įsodina 3 dienų.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 13, 15:53)
jei nepaslaptis, kokios bėdos pas jus? kada dabar planuojat daryti? užšaldėt ką nors ar visas ivf iš naujo bus?
aha, man irgi įdomu..

Biski apsirikau mes sumokejom 2650 Eur cia procedura ir vaistai.
Biedos vyro turtas ir pas mane PKS.
turejom 2 embrionuk kuriuos paliko augt iki 5dienos bet deja:(
Taigi visa procedura reik pradet nuo nulio:(
Kada planuosim vel nezinau nes kolkas noro jokio nera labai sunku atsigaut mums cia jau 3 kartas pirmi 2 buvo LV bej is ju tik viena kart sodino nes antra karta turejau hiperstimuliacija ir viska uzsalde o niekas neatsilo.
Ieskosiu priezasciu kodel jau 2 kartas nesikabino darysiu laparaskopija o poto gal po poros menesiu ar kitais metai vaziuosim vel dandyt.
Papildyta:
QUOTE(Famili @ 2016 04 13, 16:17)

Mes visalaik pirkom vaistinej.Tik kai reikejo Ovitrelio pirkom klinikoj bet kaina ta pati 80zlt.
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 13, 16:28)
Mane tai irgi domina. Ir dar norėjau pasiklaust ar šioje klinikoje daro įsodinimą 5 d.? Kiek pasiskaitinėjau,tai susidariau nuomonę,kad daugiausia įsodina 3 dienų.

Sodina ir 5dienu girdejau tik cia priklauso nuo to kaip embriologas vertina embriona.Va musu atveju isodino 3 dienu o kitus paliko iki 5dienos augt na bet deja nustojo vystytis.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 13, 15:17)

QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 13, 15:28)

Praktiškai už 100 metrų yra vaistinė tokiu pačiu pavadinimu kaip klinika. Tad manyčiau gal čia jų? g.gif. Ten prekinomės.

QUOTE(Millano @ 2016 04 13, 15:34)

Sodina ir 5dienu girdejau tik cia priklauso nuo to kaip embriologas vertina embriona.Va musu atveju isodino 3 dienu o kitus paliko iki 5dienos augt na bet deja nustojo vystytis.

Kada Jums buvo įsodinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 13, 17:42)
Kada Jums buvo įsodinimas?  g.gif

Kovo viduri.
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2016 04 13, 17:05)
Kovo viduri.

Pas mus šaldymas gavosi ant Vėlykų.. Vat turiu įtarimą, kad tiesiog nebuvo kam užšaldyt g.gif
Atsakyti
Mes šeštadienį trauksim Lenkijon, niekam nieko nereikia parvežt? Ar nuvešt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 14, 08:35)
Mes šeštadienį trauksim Lenkijon, niekam nieko nereikia parvežt? Ar nuvešt? biggrin.gif

Geras žinias parvežkit biggrin.gif. Nutraukit kas nors nesėkmių grandinę ax.gif
Atsakyti