Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

Mes irgi rinkomės brangesnį 5600zl
Bet kitą sykį imsim pigesnį
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 12, 11:28)
O kuo šie variantai skiriasi? Nes puslapyje kai žiūri anglų kalbą, tai parašyta, kad IVF-ISCI kaina yra 1000 € ir įeina:
Stimulation: visits and ultrasound (as many as needed)
Egg collection
Laboratory: ICSI, embryo culture
Embryo transfer

Kaip suprantu, pigesnė procedūra yra ivf + isci, brangesnė - ivf + isci + imsi.

Mums sakė, kad ivf + isci + imsi su vaistais kainuos apie 8000 - 9000 zlotų, apie 2100 - 2200 Eur. Tai tikiuosi, kad tiek ir kainuos. Kol kas už du vizitus sumokėjom 1400 zlotų, bet jie, kaip suprantu, į tą kainą neįeina.

Papildyta:
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 12, 11:44)
Mes irgi rinkomės brangesnį 5600zl
Bet kitą sykį imsim pigesnį

o kiek jums viskas kainavo? skaičiavote jau?

mums dėl itin blogos morfologijos reikalingas imsi, tai mes pasirinkimo čia neturėsim..

o paprasto ivf aš kaip suprantu jie iš viso nedaro? nors net neaktualu, bet šiaip įdomu.
Atsakyti
Pas mus kaip ir apart PKS jokių problemu. Vyras rašėsi išlaidas, aš dabar tiksliai neatsimenu.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 12, 13:06)
Kaip suprantu, pigesnė procedūra yra ivf + isci, brangesnė - ivf + isci + imsi.

Mums sakė, kad ivf + isci + imsi su vaistais kainuos apie 8000 - 9000 zlotų, apie 2100 - 2200 Eur. Tai tikiuosi, kad tiek ir kainuos. Kol kas už du vizitus sumokėjom 1400 zlotų, bet jie, kaip suprantu, į tą kainą neįeina

O kas Jums tiksliau buvo atlikta siu vizitu metu? Ta prasme,kas ieina i ta 1400 suma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 12, 17:54)
O kas Jums tiksliau buvo atlikta siu vizitu metu? Ta prasme,kas ieina i ta 1400 suma?  smile.gif

Pirmas vizitas 930
zlotu - konsultacija, vaginaline ir skydliaukes echo, man 7 hormonai, abiem su mb kraujo tyrimai keturi, hepatitai ir pan., ir spermograma. Antras vizitas 470 zlotu - konsultacija, vaiginaline echo ir vaistai i uzpakali (sitie 320 zlotu kainavo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 12 balandžio 2016 - 17:40
Aš turiu leidžiamo progesterono. Įdomu man leis Mrugasc juos naudoti? Nes kiek suprantu, leidžiamas yra geriau. 22d.važiuoju konsultacijai, ar neatrodysiu kvailai, jei paklausiu jo ?
Atsakyti
QUOTE(Monika43 @ 2016 04 12, 20:21)
Aš turiu leidžiamo progesterono. Įdomu man leis Mrugasc juos naudoti? Nes kiek suprantu, leidžiamas yra geriau. 22d.važiuoju konsultacijai, ar neatrodysiu kvailai, jei paklausiu jo ?

Patikėkit geriau paklaust..nes jis nei vieno lyšno žodžio nepasakys.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 12, 21:52)
Patikėkit geriau paklaust..nes jis nei vieno lyšno žodžio nepasakys.

Pritarsiu. Kalba jis tik tiek, kiek reikia. O as pakalbet megstanti, tai man net noretusi, kad daugiau jis sneketu. Nors kai su mb pakalbam, labai gerai, kad jis toks nekalbus, o dar ir kalbos barjeras kazkiek yra, nes priesingai as visko klausineciau, viska interpretuociau savaip, o paskui bijociau ir gasdinciausi, googlinciausi kiekviena jo zodi ir pati snekeciau viska, kas ant liezuvio galo. O dabar trumpai ir aiskiai buvo - skydliaukes hormonas biski per aukstas, reikia vaistu, turiu endometrioze, todel bus taikomas ilgas protokolas, mb spermatozoidu morfologija tragiska, todel reikes imsi, viskas kainuos 8000 - 9000 zlotu. Viskas.

Nes kai lankiausi VK pas M, tai snekejo daug, buvo labai maloni (mb net nervino tas jos malonumas), bet galiausiai supratom, kad nieko realiai net nepasake mum, nei kas, nei kodel, kai pirmo vizito metu paklausiau kiek kainuos, ji pasake, kad nezino doh.gif Net kai iui nepavyko ir jai paskambinau, paklausiau ka toliau daryt, ji paklause, o ka noriu daryt. O is kur as galiu zinot ko noriu, kai net nzn kas imanoma.

Labai tikiuosi, kad tas mano ispudis nebus klaidingas. O siaip ar taip, pats geriausias gydytojas bus tas, pas kuri pavyks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 12 balandžio 2016 - 21:15
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 12, 21:07)
Pritarsiu. Kalba jis tik tiek, kiek reikia. O as pakalbet megstanti, tai man net noretusi, kad daugiau jis sneketu. Nors kai su mb pakalbam, labai gerai, kad jis toks nekalbus, o dar ir kalbos barjeras kazkiek yra, nes priesingai as visko klausineciau, viska interpretuociau savaip, o paskui bijociau ir gasdinciausi, googlinciausi kiekviena jo zodi ir ati snekecoau viska, kas ant liezuvio galo. O dabar trumpai ir aiskiai buvo - skydliaukes hormonas biski per aukstas, reikia vaistu, turiu endometrioze, todel bus taikomas ilgas protokolas, mb spermatozoidu morfologija tragiska, todel reikes imsi, viskas kainuos 8000 - 9000 zlotu. Viskas.

Nes kai lankiausi VK pas M, tai snekejo daug, buvo labai maloni (mb net nervino tas jos malonumas), bet galiausiai supratom, kad nieko realiai net nepasake mum, nei kas, nei kodel, kai pirmo vizito metu paklausiau kiek kainuos, ji pasake, kad nezino  doh.gif Net kai iui nepavyko ir jai paskambinau, paklausiau ka toliau daryt, ji paklause, o ka noriu daryt. O is kur as galiu zinot ko noriu, kai net nzn kas imanoma.

Labai tikiuosi, kad tas mano ispudis nebus klaidingas. O siaip ar taip, pats geriausias gydytojas bus tas, pas kuri pavyks..

drinks_cheers.gif. Labai pritariu..
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
As esu tyli skaitytoja mes irgi buvom Bociane darem IVf kovo menesi bet deja mums nepasiseke sad.gif buvo isodinti 2 emnbrionai 3 dienu .
Bet tikrai stigavus vaziuosiu ten vel darystis IVF nes paliginus su LV jie daro viska ka reikia smile.gif
Tai vat visas procedura ISCI+IMSI +Asiited hatching plius vaistai mums apsiejo 2800 eu bet man kazkaip ilgai reikejo leistis vaistus nors protokolas trumpas stimuliavo 15 dienu.tai del to biski kaina didesne.
Ir apziuros metu mes nieko nemokedavom tik uz hormonu tyrima po 35zlt.Tik per pirma konsultacija uz tyrimus man ir vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2016 04 13, 13:01)
Sveikos merginos smile.gif
As esu tyli skaitytoja mes irgi buvom Bociane darem IVf kovo menesi bet deja mums nepasiseke sad.gif buvo isodinti 2 emnbrionai 3 dienu .
Bet tikrai stigavus vaziuosiu ten vel darystis IVF nes paliginus su LV jie daro viska ka reikia smile.gif
Tai vat visas procedura ISCI+IMSI +Asiited hatching plius vaistai mums apsiejo 2800 eu bet man kazkaip ilgai reikejo leistis vaistus nors protokolas trumpas stimuliavo 15 dienu.tai del to biski kaina didesne.
Ir apziuros metu mes nieko nemokedavom tik uz hormonu tyrima po 35zlt.Tik  per pirma konsultacija uz tyrimus man ir vyrui.

Pas kokį gydytoją buvot?? Nes mes mažiau kaip 400zl niekada nemokėjom už konsultaciją kiekvieną sykį g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 13, 14:23)
Pas kokį gydytoją buvot?? Nes mes mažiau kaip 400zl niekada nemokėjom už konsultaciją kiekvieną sykį  g.gif

Pas Grygoruk.
Atsakyti