Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 11, 21:47)
Prg bus rytoj atsakymas

O gavai kir nors leidziamo prg? Naudojai ka nors papildomai ar tik ka Mrugasc nurode? Beje, gal ir jam paciam skambinai?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 11, 20:52)
O gavai kir nors leidziamo prg? Naudojai ka nors papildomai ar tik ka Mrugasc nurode? Beje, gal ir jam paciam skambinai?

Negavau prg..bet jis ir nebuvo ant kritinės ribos. Papildomai turėjau užsilikusio utrogestano.
Šiandien vyras skambins.
Atsakyti
Mrugach liepė nustoti vartoti vaistus ir po mėnesio atvažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 12, 09:19)

kaip gaila.. verysad.gif

laikykis..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 12, 09:02)
kaip gaila..  verysad.gif

laikykis..

Ačiū...nėra žodžių, bet geriau manęs neguost. Tada esu stipresnė.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 12, 10:08)
Ačiū...nėra žodžių, bet geriau manęs neguost. Tada esu stipresnė.

Tikrai, kad šioje situacijoje nėra žodžiu, kurie galėtų paguost... Linkiu kuo greičiau visą tai išgyvent 4u.gif

Merginos, dar klausimas. Jeigu klinikoje lankaisi dėl IVF, tai konsultacijų (tame tarpe ir pirmos) ir ultragarsų kaina įskaičiuojama į IVF kaina (taip yra jų puslapyje), ar yra kažkaip kitaip?
Ir kokia maždaug orientacinė stimuliuojančių vaistų kaina? Žinau, kad tiksliai niekas nepasakys, bet aš kol kas net įsivaizduot negaliu kiek maždaug reikėtų vaistams nusimatyti.
Atsakyti
Žiuriai gaila... cray.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 12, 08:19)
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 12, 09:54)
Tikrai, kad šioje situacijoje nėra žodžiu, kurie galėtų paguost... Linkiu kuo greičiau visą tai išgyvent  4u.gif

Merginos, dar klausimas. Jeigu klinikoje lankaisi dėl IVF, tai konsultacijų (tame tarpe ir pirmos) ir ultragarsų kaina įskaičiuojama į IVF kaina (taip yra jų puslapyje), ar yra kažkaip kitaip?
Ir kokia maždaug orientacinė stimuliuojančių vaistų kaina? Žinau, kad tiksliai niekas nepasakys, bet aš kol kas net įsivaizduot negaliu kiek maždaug reikėtų vaistams nusimatyti.

Konsultaciju kaina neieina i i IVF kaina... Uz kiekviena konsultacija reikia moket. Apie IVF kaina paklausia po punkcijos, t.y. kuri varianta rinksimes - pigesni ar brangesni. Tada ir sprendziama ar 4800 ar 5600 pln mokesit. Bet i sia kaina jau ieina punkcija ir isodinimas. O vaistams bent jau as iskleidau beveik 1000 eur, bet manau, kad tai kiekvienai individualiai.
Papildyta:
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 12, 08:19)

Labai, labai gaila...
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 12, 09:54)
Tikrai, kad šioje situacijoje nėra žodžiu, kurie galėtų paguost... Linkiu kuo greičiau visą tai išgyvent  4u.gif

Man vaistai kainavo apie 1700zl jeigu gerai pamenu
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 12, 10:12)
Man vaistai kainavo apie 1700zl jeigu gerai pamenu

Oho koks skirtumas... Pirma karta kai ismuse kasa virs 3000 zlotu, net tiek grynuju neturejom, nes tiesiog nesitikejom... smile.gif Galima buvo sumoketi dali grynais, dali kortele. O antra syki apie 1900 zlotu... Isties tai absoliuciai individualus dalykas...
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 04 12, 11:03)
Konsultaciju kaina neieina i i IVF kaina... Uz kiekviena konsultacija reikia moket. Apie IVF kaina paklausia po punkcijos, t.y. kuri varianta rinksimes - pigesni ar brangesni. Tada ir sprendziama ar 4800 ar 5600 pln mokesit. Bet i sia kaina jau ieina punkcija ir isodinimas. O vaistams bent jau as iskleidau beveik 1000 eur, bet manau, kad tai kiekvienai individualiai.
Papildyta:

Labai, labai gaila...

O kuo šie variantai skiriasi? Nes puslapyje kai žiūri anglų kalbą, tai parašyta, kad IVF-ISCI kaina yra 1000 € ir įeina:
Stimulation: visits and ultrasound (as many as needed)
Egg collection
Laboratory: ICSI, embryo culture
Embryo transfer

Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 12, 10:28)
O kuo šie variantai skiriasi? Nes puslapyje kai žiūri anglų kalbą, tai parašyta, kad IVF-ISCI kaina yra 1000 € ir įeina:
Stimulation: visits and ultrasound (as many as needed)
Egg collection
Laboratory: ICSI, embryo culture
Embryo transfer

Deja, bet angliskai as nesuprantu... Kaip mums buvo, tai visi vizitai, t.y. konsultacija+echoskopijos buvo mokama atskirai. Kai buvo paskirta diena punkcijai ir ja atlikus, buvo paklausta apie apmokejima (apie didesne ar mazesne kaina). Nuo punkcijos iki isodinimo ta kaina ir apeme turbut visus siuos jusu paminetus dalykus.
Gal kas aiskiau parasys...
Atsakyti