Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 07, 17:27)

Hcg vakar buvo 79  ax.gif

Kokios gražios naujienos wub.gif sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai žydroji svajone !!!! Saugokitės ir aukite smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vis paskaitinėju tiek šią, tiek TR temutę, bet taip nesinorėjo lysti į jas, nes vis tikėjausi "o gal neprireiks...?" blush2.gif Bet panašu, kad prireiks... doh.gif Tai vat ir pradedu galvoti,kaip ir kita forumietė, ar rinktis TR, ar PL. Žinau tik tiek, kad VK tikrai nenoriu IVF darytis. Skaitysiu temą nuo pradžių ir gilinsiuos, bet, kaip supratau iš minimalių paskaitymų, tai kaina PL gaunasi mažesnė negu LT, o ir dėmesio daugiau sulaukiama. Taip pat dar noriu pasiklausti, jeigu LP daryta beveik prieš metus, ar verta ten kaip nors bandyti versti tą išrašą į EN kalbą? Ir jeigu turiu praktiškai visus tyrimų rezultatus, yra vyro spermograma bei išrašai po IUI, ar reikėtų planuotis važiuoti ciklo pabaigoje ar naujo ciklo pradžioje?
Būčiau dėkinga už pagalbą. Turbūt įsivaizduojate kiek daug klaustukų kirba galvoje šio kelio pradžioje... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 08, 09:15)
Sveikos  4u.gif
Vis paskaitinėju tiek šią, tiek TR temutę, bet taip nesinorėjo lysti į jas, nes vis tikėjausi "o gal neprireiks...?"  blush2.gif Bet panašu, kad prireiks...  doh.gif Tai vat ir pradedu galvoti,kaip ir kita forumietė, ar rinktis TR, ar PL. Žinau tik tiek, kad VK tikrai nenoriu IVF darytis. Skaitysiu temą nuo pradžių ir gilinsiuos, bet, kaip supratau iš minimalių paskaitymų, tai kaina PL gaunasi mažesnė negu LT, o ir dėmesio daugiau sulaukiama. Taip pat dar noriu pasiklausti, jeigu LP daryta beveik prieš metus, ar verta ten kaip nors bandyti versti tą išrašą į EN kalbą? Ir jeigu turiu praktiškai visus tyrimų rezultatus, yra vyro spermograma bei išrašai po IUI, ar reikėtų planuotis važiuoti ciklo pabaigoje ar naujo ciklo pradžioje?
Būčiau dėkinga už pagalbą. Turbūt įsivaizduojate kiek daug klaustukų kirba galvoje šio kelio pradžioje...  4u.gif

Laba 4u.gif
Aš savo lp neverčiau į en. Nelabai ir žiūrėjo, pati papasakojau ką rado. Dėl tyrimų, jeigu senesni nei pusė metų jie visus perdarys iš naujo pas save. Gal tik spermogramą galit prigriebti. Maniškiui nereikėjo pakartotinai pas juos daryti. Ir žinoma taikykit į ciklo pradžią 2-4cd apsilankyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 08, 10:32)
Laba  4u.gif
Aš savo lp neverčiau į en. Nelabai ir žiūrėjo, pati papasakojau ką rado. Dėl tyrimų, jeigu senesni nei pusė metų jie visus perdarys iš naujo pas save. Gal tik spermogramą galit prigriebti. Maniškiui nereikėjo pakartotinai pas juos daryti. Ir žinoma taikykit į ciklo pradžią 2-4cd apsilankyti.  4u.gif

Ačiū, už atsakymą. O embrioskopą jie turi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 08, 11:07)
Ačiū, už atsakymą. O embrioskopą jie turi?  smile.gif

Dabar pati panagrinėjau puslapį, tai pagal kainyną supratau, kad lyg ir turi smile.gif
Atsakyti
[quote=smile4theworld,2016 04 08, 10:14]
Papildyta:

Sveika smile.gif kiek žinau tai turi, forume lyg buvo rašiusi kažkuri mergina ir jų puslapį kainyne yra, tai manau tikrai turi smile.gif

Aš laparoskopijos neverčiau, jie iš lotyniškų pavadinimų supranta ir išsiklausinėja kas kaip smile.gif

Beje, kokios bėdos pas jus ? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Gerda13,2016 04 08, 11:28]
[quote=smile4theworld,2016 04 08, 10:14]
Papildyta:

Sveika smile.gif kiek žinau tai turi, forume lyg buvo rašiusi kažkuri mergina ir jų puslapį kainyne yra, tai manau tikrai turi smile.gif

Aš laparoskopijos neverčiau, jie iš lotyniškų pavadinimų supranta ir išsiklausinėja kas kaip smile.gif
Beje, kokios bėdos pas jus ? 4u.gif
[/quote]
Bėdos tokios, kad jokių bėdų biggrin.gif O tai yra - neaiškios kilmės nevaisingumas. Labai daug vilčių dėjome, kad mums pakaks IUI. Deja, nepakako, nors visos sąlygos jiems labai puikios buvo.
Tai vat ir galvoju, susirinkt viską ir važiuot pasikonsultuot į PL.
Atsakyti
Kraujo tyrimas tinka tik darytas tame pačiame cikle. Ir tai kelis reikėjo ten vietoje pasidaryti (trūko), spermogramą irgi tiria vietoje. Todėl mano patarimas būtų toks: važiuokit 2-3 CD, pasidarysit ten visus tyrimus (visvien jie yra pigesni Lenkijoje). O gydytojas su šviežiais tyrimais pakonsultuos! Aš pvz. vežiausi kelis tyrimus: AMH (darytas 2015.07), antifosfolipidinis (panašiai darytas), apie laparoskopiją tik papsakojau, nes jokio popieriuko neturėjau.
Papildyta:
...be to spermogramą tiria ne tik kiekį ir judrumą, bet ir morfologiją (o tai yra labai svarbu) ir kainą 150 zlotų = ~35€, o pas mus pvz. VK pilnas tyrimas 60€.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 08, 17:45)
Kraujo tyrimas tinka tik darytas tame pačiame cikle. Ir tai kelis reikėjo ten vietoje pasidaryti (trūko), spermogramą irgi tiria vietoje. Todėl mano patarimas būtų toks: važiuokit 2-3 CD, pasidarysit ten visus tyrimus (visvien jie yra pigesni Lenkijoje). O gydytojas su šviežiais tyrimais pakonsultuos! Aš pvz. vežiausi kelis tyrimus: AMH (darytas 2015.07), antifosfolipidinis (panašiai darytas), apie laparoskopiją tik papsakojau, nes jokio popieriuko neturėjau.

Reiks dar truputį pasikaustyt anglų kalboje,nes ji neblizga,o ir su tais specifiniais terminais nesusipažinus ir ruoštis vizitui ax.gif Dar klausimas,o folikulų stebėjimui irgi važinėjate į PL ar stebite LT?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 08, 17:53)
Papildyta:
...be to spermogramą tiria ne tik kiekį ir judrumą, bet ir morfologiją (o tai yra labai svarbu) ir kainą 150 zlotų = ~35€, o pas mus pvz. VK pilnas tyrimas 60€.

As veziausi tyrimus, bet jie senoki buvo, viska, isskyrus AMH, kartojo. Turejau dvi lp ir konizacija, veziausi tik lietuviskus israsus, bet uzteko, viska atsisviete..

Zydroji svajone, kaip tu? Ar turi kokius rezultatus tyrimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 08 balandžio 2016 - 18:23
Na ka, mes po antro vizito. Padare echo, liepe pabaigt gert KT, suleido vaistu i uzpakali, uz viska sumokejau 470 zlotu ir liepe atvaziuot po poros savaiciu. Padarys hormonu tyrimus ir jei viskas ok, prades stimuliuot..

Ir laukiu, ir bijau, ir negaliu patiket, kad pradzia jau cia pat..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 09, 16:36)
Na ka, mes po antro vizito. Padare echo, liepe pabaigt gert KT, suleido vaistu i uzpakali, uz viska sumokejau 470 zlotu ir liepe atvaziuot po poros savaiciu. Padarys hormonu tyrimus ir jei viskas ok, prades stimuliuot..

Ir laukiu, ir bijau, ir negaliu patiket, kad pradzia jau cia pat..

Sėkmės jums smile.gif
Atsakyti