Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(Famili @ 2016 04 05, 08:29)
žydroji svajonė kaip jautiesi? blush2.gif  4u.gif

Gerai biggrin.gif
Rezultatus parašysiu kitą savaitę ax.gif
Atsakyti
Na, vakar ir mes jau parsivezem smile.gif Isodino du, kaip sake, labai geros kokybes. Dabar lauksim...
Zydroji svajone - dabar jau suprantu visa jauduli... Stengiuosi dabar pati galvot tik tai, kad viskas bus tik gerai smile.gif
Atsakyti
Kiek viso apsivaisino? Šaldėt?

QUOTE(Dainiuske @ 2016 04 05, 10:33)
Na, vakar ir mes jau parsivezem smile.gif Isodino du, kaip sake, labai geros kokybes. Dabar lauksim...
Zydroji svajone - dabar jau suprantu visa jauduli... Stengiuosi dabar pati galvot tik tai, kad viskas bus tik gerai smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Reikia patarimu 4u.gif Renkuosi tarp Turkijos ir Lenkijos.Aisku,Lenkija vilioja,kad siek tiek arciau biggrin.gif O kaip kokybe gydytoju darbo lyginant su LT?Gal kas daretes IVF ir Lietuvoje ir galite palygint?Domintu ir ar pigiau nei pas mus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 04 05, 12:49)
Sveikos 4u.gif Reikia patarimu 4u.gif Renkuosi tarp Turkijos ir Lenkijos.Aisku,Lenkija vilioja,kad siek tiek arciau biggrin.gif O kaip kokybe gydytoju darbo lyginant su LT?Gal kas daretes IVF ir Lietuvoje ir galite palygint?Domintu ir ar pigiau nei pas mus? g.gif

Ir mane vilioja labai Turkija,kaip sakant net ir taupom ivf ten,bet dabar ir Lenkija sudomino del artimesnio km? smile.gif Kaip zinoti kur ta laime laukia ? ! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2016 04 05, 16:21)
Ir mane vilioja labai Turkija,kaip sakant net ir taupom ivf ten,bet dabar ir Lenkija sudomino del artimesnio km? smile.gif Kaip zinoti kur ta laime laukia ? !  g.gif

Turkai kiek skaiciau,labai kruopsciai ziuri,gimdos nuotrauka panos kelis kart daro-vis jiems kazkas ten uzkliuva,ko musu daktarai nemato,krauja nuleidzia kaskart einant apziuroms darant ivf vos ne kas antra diena-idomu kaip lenkai?Nes kad man kas butu darant iVF kaskart einat foliu stebet krauja nuleidineje ir stebeje hormonu lygi-cia tokiu dalyku lt nebuvo..
Atsakyti
Negaliu pasakyt kur geriau..tiesiog TR nieko nedariau, tad ir palyginimo nėra.
Pas mane va lenkai užkabino, bet va prg laaabai žemas doh.gif labai bijau, kad neišlaikysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 05, 21:07)
Pas mane va lenkai užkabino, bet va prg laaabai žemas  doh.gif labai bijau, kad neišlaikysiu  unsure.gif

O ka ir kiekjus naudojat prg palaikyti? Siulyciau pasiskambinti gydytojui ir pasiteirauti del dozes padidinimo, nes galimi kombinuoti variantai, kadangi pasitaiko, kad prg prastai pasisavina kai kurioms ( as viena is tu buvau, kai naudojau tik Crinone). Sekmes! rolleyes.gif
Atsakyti
Kumščiai suspausti 4u.gif bigsmile.gif o ką Mrugac sako?

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 05, 20:07)
Pas mane va lenkai užkabino, bet va prg laaabai žemas  doh.gif labai bijau, kad neišlaikysiu  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 04 05, 22:16)
O ka ir kiekjus naudojat prg palaikyti? Siulyciau pasiskambinti gydytojui ir pasiteirauti del dozes padidinimo, nes galimi kombinuoti variantai, kadangi pasitaiko, kad prg prastai pasisavina kai kurioms ( as viena is tu buvau, kai naudojau tik Crinone). Sekmes!  rolleyes.gif

QUOTE(Famili @ 2016 04 06, 09:43)
Kumščiai suspausti 4u.gif  bigsmile.gif o ką Mrugac sako?

Mrugach pasakė, kad nedirbt gydytoju. Vartoti tai kas paskirta.
Pati bandau susiorganizuoti utrogestano.
Beje..sakė jeigu ką atvažiuoti po poros savaičių, bet vaistų pas mane liko 6 dienom
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 05, 21:07)

Kuo skubiau susiorganizuok leidziamo progesterono!!!As jo neturejau-ir praradau lialiuka:(
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 06, 11:00)
Mrugach pasakė, kad nedirbt gydytoju. Vartoti tai kas paskirta.
Pati bandau susiorganizuoti utrogestano.
Beje..sakė jeigu ką atvažiuoti po poros savaičių, bet vaistų pas mane liko 6 dienom

nu įdomiai.. bandyk pati susiorganizuot, tik nžn kaip.. keisčiausia tai, kad pati turi vaistų 6 dienoms. o ką jis sako po to daryti? iš viso nebevartot vaistų?

beje, okiek prg tavo dabar? labai žemas?
Atsakyti