Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

as merginos nesuprantu jusu slepimo. Suprantu, kad nereikia viesinti bet kam, jog aplink yra daug zmoniu, kurie nelinkes gero ir sekmes, nu bet nuo savu tevu kam slepti? gi tai yra artimiausi zmones, mys mylintys ir linkintys tik gero, o anyta tai yra vyro mama. jai vaikas yra lygiai toks pat mylimas kai jus savo mamoms, kodel jos nusipelno tokiu slepimu?
manau didziausia beda lt ir yra tylejimas ur slepimas, visi tyli, gedijasi velniai zino ko, o po to pyksta kad salyje nevyksta pokyciu. aisku nevyksta, nes niekas nekalba ir bedos kaip nera kol tylu!
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 03 31, 08:39)
as merginos nesuprantu jusu slepimo. Suprantu, kad nereikia viesinti bet kam, jog aplink yra daug zmoniu, kurie nelinkes gero ir sekmes, nu bet nuo savu tevu kam slepti? gi tai yra artimiausi zmones, mys mylintys ir linkintys tik gero, o anyta tai yra vyro mama. jai vaikas yra lygiai toks pat mylimas kai jus savo mamoms, kodel jos nusipelno tokiu slepimu?
manau didziausia beda lt ir yra tylejimas ur slepimas, visi tyli, gedijasi velniai zino ko, o po to pyksta kad salyje nevyksta pokyciu. aisku nevyksta, nes niekas nekalba ir bedos kaip nera kol tylu!

Labas rytas,ikisiu savo tris kapeikas.Pritariu 100% buterfly.Uzsienyje tai nera joks gedingas veiksmas,tai traktuojama kaip liga,o ju yra visokiu.Zmogui pasveikt reikia giminiu palaikymo.Seku ta tema nuo to laiko,kai dukra eme eit siuo keliu.Siuo metu jau auga jiems dukryte beveik metuku laiko.Nuo pirmos dienos,nuo stimuliaciju pradzios zinojom viska,mes tevai,jo tevai,mano sunus,zento brolis.Ir visi suspaude kumstukus laukem,verkem,dziaugemes.Tik gaila,kad siame kelyje tu asaru buna daugiau,negu dziaugsmo.Bet nesislepkit.Jus nieko blogo nepadaret,jus ar jusu vyras serga,jus gydotes.Kai pakeisit poziuri,bus lengvuiau gyvent.Sypsokites ir i tokias smulkmenas nekreipkit demesio. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 03 31, 10:39)

Visa beda tame, kad anytos kazkodel galvoja, kad tai marcios kaltos, kad sunaus seimoje sunku susilaukti leliuko... Man net po laporoskopiju sugebejo pasakyt, kad jei nebuciau gyvenus palaido gyvenimo, nereiketu ir tokiu operaciju (nors ten tebuvo salinamos miomos, cistos, polipai). Tai koks bent jau maniskes supratimas ir koks gali but sakymas?.. Sutinku, kad nereikia slept, nes cia nieko gedingo, nusikalstamo tikrai nera, bet kai toks poziuris, tai geriau nieko nesakyt. As cia tik apie savo atveji.
Atsakyti
Na jus mergaites jau nebe ta krytimi koncentruojates tongue.gif
Nors as sitos problemos neturiu, mano anyta tikrai nuostabi, ji medike, tai jos ir poziuris turbut siuolaikiskesnis. Apie musu visas proceduras nezino draugai, bet zino visa mano ir vyro seima. MB mociute dar ir pasimeldzia, kad mums pasisektu smile.gif
Bet dauguma musu anytu amziaus moterys turi sena mastyma, kad del nevaisingumo kaltos moterys ir jus "palaidas" gyvenimas. Tai pasenes poziuris, i kuri mums visoms tikrai nereikia koncentruotis. Ne i senaja karta, o i naujaja mums reikia susitelkti.
Galvokit tik pozityviai ir pamirskit pasenusius poziurius. Mums reikia koncentruotis ties naujaja karta, kuria mes paleisim i pasauli drinks_cheers.gif
Ir mums tikrai visoms pavyks... anksciau ar veliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip, artimiausi ir mylintys žmonės.. pas kiekvieną jie matyt skirtingi. Kaip minėjo žydroji svajonė, jos atvėju anyta nėra tas žmogus. Mano manymu pačia problemą - nevaisingumą, galima ir neslėpti. Be to, gyvenant kartu daug metų ir neturint vaikų, taip ir taip yra suprantama, kad yra kažkokios problemos. O va konkrečiai apie problemas ir jų sprendimo būdus, geriau mažiau pasakoti. Poros, kurios nėra susidūrusios su šia problema - tikrai nesupras ir neužjaus. Mano aplinkoje yra tokių moterų, kurios kaip aš sakau "nuo paklodės" pastoja, yra priešiškai nusiteikusios prie IVF, joms tai yra baisus, nenatūralus dalykas ir vaikai gimsta "kitokie". Jų nuomonė kaip ir daugelio Lietuvoje. Gimus vaikui IVF pagalba, aš pvz. nenorėčiau, kad visi apie tai žinotų ir tarpusavyje komentuotų. Mano nuomonė - yra dalykų, kurių viešinti nevalia, tarp jų ir IVF.

QUOTE(_buterfly_ @ 2016 03 31, 10:39)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 31 kovo 2016 - 14:47
Na ka, baigiant diskusijas apie sakymus, pasisakysiu, kad rytoj vaziuojam punkcijai. Kazkaip ir laukiu, ir siek tiek nervuojuosi... Zinau, kad viskas bus gerai, bet jau dabar po visu vaistu jauciuosi kaip nescia smile.gif Sekmes rytoj man ir sekmes visoms siame kelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 03 31, 14:46)
Taip, artimiausi ir mylintys žmonės..  pas kiekvieną jie matyt skirtingi. Kaip minėjo žydroji svajonė, jos atvėju anyta nėra tas žmogus. Mano manymu pačia problemą - nevaisingumą, galima ir neslėpti. Be to, gyvenant kartu daug metų ir neturint vaikų, taip ir taip yra suprantama, kad yra kažkokios problemos. O va konkrečiai apie problemas ir jų sprendimo būdus, geriau mažiau pasakoti. Poros, kurios nėra susidūrusios su šia problema - tikrai nesupras ir neužjaus. Mano aplinkoje yra tokių moterų, kurios kaip aš sakau "nuo paklodės" pastoja, yra priešiškai nusiteikusios prie IVF, joms tai yra baisus, nenatūralus dalykas ir vaikai gimsta "kitokie". Jų nuomonė kaip ir daugelio Lietuvoje. Gimus vaikui IVF pagalba, aš pvz. nenorėčiau, kad visi apie tai žinotų ir tarpusavyje komentuotų. Mano nuomonė - yra dalykų, kurių viešinti nevalia, tarp jų ir IVF.

Supranti mane Famili 4u.gif
Vyro tėvai nėra tie žmonės, kurie džiaugtųsi sulaukę anūkų.

QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 31, 14:51)
Na ka, baigiant diskusijas apie sakymus, pasisakysiu, kad rytoj vaziuojam punkcijai. Kazkaip ir laukiu, ir siek tiek nervuojuosi... Zinau, kad viskas bus gerai, bet jau dabar po visu vaistu jauciuosi kaip nescia smile.gif Sekmes rytoj man ir sekmes visoms siame kelyje smile.gif

Dideliausios sėkmės bigsmile.gif
Viskas bus super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sėkmės ir gero derliaus 4u.gif O manęs tikriausiai laukia šeštadienį kelionė į Bocian. Gydytojas liepė atvažiuoti 2-3 CD, tai šiandien jau truputuka pakraujavau ir maudena pirvą. Dievas mus matyt globoja blush2.gif (tfu tfu tfu). Nes taip sudetinga iš darbo ištrukti, kaip visada tokiais atvejais esi nepakeičiama schmoll.gif kadangi ciklas nereguliarus, tai mes su vyru prašėm Dievulio, kad kelionė šeštadienį būtų, nes mums išeiginė 4u.gif išgirdo blush2.gif bent jau tikiuosi, kad nuo ryt jau normalus kraujavimas prasidės lotuliukas.gif ir tada STARTAS drinks_cheers.gif

QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 31, 14:51)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 31 kovo 2016 - 15:34
Dainiuske laukiam žinių ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 01, 09:03)
Dainiuske laukiam žinių  ax.gif  4u.gif

Na ką, derlius ne pats gausiausias, bet vis tik kažką turim smile.gif dabar Ryt laukiam skambučio kada bus įsodinimas... Labai tikimės, kad viską pasiimsim pirmadienį, bet gali būt ir trečiadienį. Nenumanau net nuo ko čia priklauso.
Tiesa, pagal grafiką išorinio diena parašyta įsidėti zvakute, tai dabar abejoju ar teisingai gausis ir ar nemaisys, o gal ta rytą reikia praleisti?
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 04 02, 10:28)
Na ką, derlius ne pats gausiausias, bet vis tik kažką turim smile.gif dabar Ryt laukiam skambučio kada bus įsodinimas... Labai tikimės, kad viską pasiimsim pirmadienį, bet gali būt ir trečiadienį. Nenumanau net nuo ko čia priklauso.
Tiesa, pagal grafiką išorinio diena parašyta įsidėti zvakute, tai dabar abejoju ar teisingai gausis ir ar nemaisys, o gal ta rytą reikia praleisti?

Kiek folikulų išpunktavo? ax.gif
Aš dėjausi žvakutę prieš įsodinimą..nieko netrukdė, nes spėjo ištirpti biggrin.gif
Atsakyti
žydroji svajonė kaip jautiesi? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti