Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

Gal galite trumpai papasakoti kaip vyksta punkcija?
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 30, 19:00)
Gal galite trumpai papasakoti kaip vyksta punkcija?

Trumpai:
Apsirengiat naktinukus, pagulit ant lovos, vyras palaiko už rankos.
Pakviečia į atskirą kabinetą, atsigulat, įveda kateterį į ranką, paklausia koks svoris.
Įveda vaistukus, paklausia koks daktaras, iš kokio miesto.
Prabundat biggrin.gif ir suprantat VSIO bigsmile.gif ir kaip aš čia užmigau? biggrin.gif
Palydi iki lovos, pagulit 30 min, vyras paglosto ranką ir persirengę einat pas gydytoją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 30, 20:00)
Trumpai:
Apsirengiat naktinukus, pagulit ant lovos, vyras palaiko už rankos.
Pakviečia į atskirą kabinetą, atsigulat, įveda kateterį į ranką, paklausia koks svoris.
Įveda vaistukus, paklausia koks daktaras, iš kokio miesto.
Prabundat  biggrin.gif ir suprantat VSIO  bigsmile.gif ir kaip aš čia užmigau?  biggrin.gif
Palydi iki lovos, pagulit 30 min, vyras paglosto ranką ir persirengę einat pas gydytoją  biggrin.gif

Uoj, kaip gražiai papasakojot smile.gif ačiū! Dabar šiek tiek bus suprantama apie ši veiksma.
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 30, 20:05)
Uoj, kaip gražiai papasakojot smile.gif  ačiū! Dabar šiek tiek bus suprantama apie ši veiksma.

Aš tikrai daug esu apturėjus narkozių. Ši buvo viena geriausių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 30, 20:17)
Aš tikrai daug esu apturėjus narkozių. Ši buvo viena geriausių  biggrin.gif

Na, čia Man irgi bus ne pirmą, o per paskutinius 5 metus jau ketvirtą, tai šiek tiek neramu, o ir tik bendrai buvau girdėjusi, kad ši procedūra su narkozė.
O įsodinimas irgi su?
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 30, 20:20)
Na, čia Man irgi bus ne pirmą, o per paskutinius 5 metus jau ketvirtą, tai šiek tiek neramu, o ir tik bendrai buvau girdėjusi, kad ši procedūra su narkozė.
O įsodinimas irgi su?

Įsodinimas be..truputį nemalonu, bet kentėt galima. Žodžiu kaip IUI jeigu turėjot.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 30, 20:27)
Įsodinimas be..truputį nemalonu, bet kentėt galima. Žodžiu kaip IUI jeigu turėjot.

Neturėjau iki šiol nieko, todėl ir kyla begalės klausimų... Žinau vieną, kad bet ką iskenteciau, kad tik turėtumėm tą stebukleli.
O kaip jaučiamės jūs? Tik niekada neleiskit sau jokių abejonių! Tik pačios geriausios mintys!
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 30, 20:39)
Neturėjau iki šiol nieko, todėl ir kyla begalės klausimų... Žinau vieną, kad bet ką iskenteciau, kad tik turėtumėm tą stebukleli.
O kaip jaučiamės jūs? Tik niekada neleiskit sau jokių abejonių! Tik pačios geriausios mintys!

Oj..vėlu.. Vakar prisistresavau, prisižliumbiau..
Niekam nesakėm apie ivfą..tik porą draugų žinojo, o vyras bac..nuvažiuoja namo pas tėvus, o ten anyta " tai ką į lenkus važiavot ivfo daryt?" unsure.gif
Jaučiuosi po tokių žodžių pažeminta.. Ne jų reikalas kas ir kaip... O čia dar ir replikas laido. Nei turėtų rūpėti kas ką ir kur daro. Vis tiek anūkę/ą matyt kaip savo ausis.
Atsakyti
Vadinasi nuo šiol galvojam tik gerai ir visus nemalonius dalykus tiesiog ignoruojam! Lyg būtume apsikaifinusios smile.gif Aš pati to mokiausi smile.gif todėl - aplinkui tik viskas, kas gražu ir pajungiamas šypsenas smile.gif Viskas bus gerai!!!
Atsakyti
Puikiai suprantu tave, turėjau panašią situaciją. Tik mes pasakėm anytai apie vizitą į Lenkiją, ir paprašėm NIEKAM nesakyti. Tai skambina po kelių dienų brolis vyro: "Kada į Lenkiją varot?" blink.gif irgi ašarų buvo.. nebendrauju su ją dabar, ir nepasakosiu kaip viskas vyksta toliau.. negerai piktį laikyt savyje, bet taaaip skaudu buvo.. verysad.gif supras tik tas, kas parėjo visą tai..

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 30, 20:49)
Oj..vėlu.. Vakar prisistresavau, prisižliumbiau..
Niekam nesakėm apie ivfą..tik porą draugų žinojo, o vyras bac..nuvažiuoja namo pas tėvus, o ten anyta " tai ką į lenkus važiavot ivfo daryt?"  unsure.gif
Jaučiuosi po tokių žodžių pažeminta.. Ne jų reikalas kas ir kaip... O čia dar ir replikas laido. Nei turėtų rūpėti kas ką ir kur daro. Vis tiek anūkę/ą matyt kaip savo ausis.

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 03 31, 08:48)
Puikiai suprantu tave, turėjau panašią situaciją. Tik mes pasakėm anytai apie vizitą į Lenkiją, ir paprašėm NIEKAM nesakyti. Tai skambina po kelių dienų brolis vyro: "Kada į Lenkiją varot?"  blink.gif irgi ašarų buvo.. nebendrauju su ją dabar, ir nepasakosiu kaip viskas vyksta toliau.. negerai piktį laikyt savyje, bet taaaip skaudu buvo..  verysad.gif supras tik tas, kas parėjo visą tai..

Labai Tave suprantu.. Aš su anyta visai nebendraujame. Esu nenorima marti, tad kas man blogai..visai vyro šeimai laaabai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 31 kovo 2016 - 09:41
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 31, 09:40)
Labai Tave suprantu.. Aš su anyta visai nebendraujame. Esu nenorima marti, tad kas man blogai..visai vyro šeimai laaabai gerai.

Zydroji svajone, turbut reta kuri turi normalia anyta... As jau net pradejus galvot, kad jos visos kazkokios nenormalios smile.gif Tiesiog cia jau turbut atskiras mokslas kaip su jomis elgtis, kad bent jau neutraliai bendrautu... Cia man nemazai pats vyras padejo apribodamas bendravima su ja... O siu dalyku tai isvis uzdrausta vyrui kam nors is savo artimuju skelbti... Svarbiausia, kad jums, mums, musu seimoms tai labai svarbu ir tenka apriboti bendravimus. Auksciau nosiukus, moterytes smile.gif
Atsakyti