Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(Famili @ 2016 03 29, 14:43)
Kodėl? g.gif  verysad.gif

Vis 6 neišgyveno. Nebeturiu vilties, kad įsodintas B8 įsitvirtins verysad.gif
Atsakyti
Eeeei! rolleyes.gif tik neprarask vilties 4u.gif pati žinai, kad stebuklų būna įvarių, nusiramink ir laukiam toliau friends.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 29, 15:11)
Vis 6 neišgyveno. Nebeturiu vilties, kad įsodintas B8 įsitvirtins  verysad.gif
Atsakyti
Nenuleiskit rankų! kitame forume skaičiau kaip pastojo mergina su B8 wink.gif Taip, kad viskas įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 29, 15:11)

Butinai turekite vilties, skaitineju ir turku temute vienai merginai Tinai isodino dvieju dienu silpna embriona ir gime identiskos dvynes, sis pavyzdys mane labai ikvepe kai mums nepavyko pirmas ivf, tikai nepraraskite vilties, turite nusiteikti kad organizmas geriau priimtu maziuka smile.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 03 29, 18:11)
Butinai turekite vilties, skaitineju ir turku temute vienai merginai Tinai isodino dvieju dienu silpna embriona ir gime identiskos dvynes, sis pavyzdys mane labai ikvepe kai mums nepavyko pirmas ivf, tikai nepraraskite vilties, turite nusiteikti kad organizmas geriau priimtu maziuka smile.gif  4u.gif .

Pataisysiu įsodino dviejų dienų laaaabai stiprų embrioniuką.
Papildyta:
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 29, 16:11)

Stipruolis pats pačiausias pas mamytę wub.gif thumbup.gif spaudžiam ir laikom kumščius thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerda13 @ 2016 03 29, 09:33)
Lauku-gele, kaip jūsų žirniukas/ai laikosi ? gal kartojote HCG? smile.gif O gal jau ir ultragarsui buvote ? smile.gif

Kartojau tyrimus 12dpi buvo hcg 172, skambinau gydytojui sake atvykti kita savaite, tai ketvirtadieni dar priduosiu krauja ir jeigu viskas gerai planuosime kelione i Bocian, tik labai neramu... Pradedant ivf taip nesijaudinau kaip dabar.
Papildyta:
[quote=siaures meskute,2016 03 29, 17:16]
Papildyta:
Dekoju kad pataiset, buvau netaip supratusi.
Atsakyti
[quote=lauku-gele,2016 03 29, 18:27]
Kartojau tyrimus 12dpi buvo hcg 172, skambinau gydytojui sake atvykti kita savaite, tai ketvirtadieni dar priduosiu krauja ir jeigu viskas gerai planuosime kelione i Bocian, tik labai neramu... Pradedant ivf taip nesijaudinau kaip dabar.
Papildyta:
[quote=siaures meskute,2016 03 29, 17:16]
Papildyta:
Dekoju kad pataiset, buvau netaip supratusi.
[/quote]
Oi kaip gražiai augat wub.gif thumbup.gif wub.gif Aukit wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Visu pirma, sveikinimai Lauku Gelei, pamatysi viskas bus gerai.
Zydroji svajone, laikykis. Nepasiduok emocijom, nors zinau kad sunku. Visom kitom zengianciom siuo keliu- stiprybes.

O dabar noriu pasidziaugti ir ikvepti viems tikejimo kad Bocian klinikoje pasisekti gali!!!! Siandien gavau HCG rezultatus 1523 !!! 12dpi, + 5 d nes sodino blastocistas tai isviso gautusi 17dienu ? g.gif .
Zinia smagi, bet kaip ir Lauku gele, mane uzpuole dabar kitos baimes, bet nuo ju manau tikrai issivaduosiu. Rytoj skambinsiu i klinika reik tolimesniu nurodymu... beliko suzinoti turiu 1 ar 2 stebuklus rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2016 03 29, 20:48)
Sveikos,

Zydroji svajone, laikykis. Nepasiduok emocijom, nors zinau kad sunku. Visom kitom zengianciom siuo keliu- stiprybes.

O dabar noriu pasidziaugti ir ikvepti viems tikejimo kad Bocian klinikoje pasisekti gali!!!! Siandien gavau HCG rezultatus 1523 !!! 12dpi, + 5 d nes sodino blastocistas tai isviso gautusi 17dienu ?  g.gif .
Zinia smagi, bet kaip ir Lauku gele, mane uzpuole dabar kitos baimes, bet nuo ju manau tikrai issivaduosiu. Rytoj skambinsiu i klinika reik tolimesniu nurodymu... beliko suzinoti turiu 1 ar 2 stebuklus  rolleyes.gif

Valio! wub.gif

Priminkit, kokios bedeles pas jus buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2016 03 29, 19:48)
Sveikos,

O dabar noriu pasidziaugti ir ikvepti viems tikejimo kad Bocian klinikoje pasisekti gali!!!! Siandien gavau HCG rezultatus 1523 !!! 12dpi, + 5 d nes sodino blastocistas tai isviso gautusi 17dienu ?  g.gif .
Zinia smagi, bet kaip ir Lauku gele, mane uzpuole dabar kitos baimes, bet nuo ju manau tikrai issivaduosiu. Rytoj skambinsiu i klinika reik tolimesniu nurodymu... beliko suzinoti turiu 1 ar 2 stebuklus  rolleyes.gif

Didziausi sveikinimai thumbup.gif wub.gif , laikykis mums turi pasisekti:).
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2016 03 29, 20:48)
Sveikos,

Super!!! wub.gif thumbup.gif wub.gif
Jums sodino tik blastocistas?
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 03 29, 20:12)
Didziausi sveikinimai  thumbup.gif  wub.gif , laikykis mums turi pasisekti:).

Kaip smagu, kad vienos jau gali džiaugtis, o kitos procese link savo džiaugsmu smile.gif Sėkmės mums visoms!!!!
Atsakyti