Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

Sveikutes 4u.gif
Pirmiausia,tai visoms visoms sekmes siam nelengvame kelyje ir kad sv.Velykos nestu dziaugsma,sveikata ir stebuklus. wub.gif
Manes dauguma jusu tikrai nezino,bet esme ne tame.Pati laukiau vaikelio 8 metukus ir su turku pagalba auginu nuostabiausia suneli wub.gif As norejau pasisakyti del gimdos kaklelio.Man jis operuotas kelis kartus ir vistiek visada isvada buvo Carcinoma.Nutrumpino kaip reikiant.Tiek LT,tiek LV sodino tiek kiek buvo ir niekas nesileido i kalbas kazkokias del neisnesiojimo.Turkijoje prof.buvo kategoriskai nusiteikusi tik viena isodinti,ji man tiesiai sviesiai pasake jei pastosi su dviem neturesi nei vieno. Paskui kai liko tik dvi blastutes ir toks buvo ne idealios,o geros anot embriologo,jie dar karta persvarste,sudejo man amziu,atliktas IUI ir IVF ir t.t. ir isodino dvi.Implantavosi viena blastute.Is pradziu neslepsiu,gaila buvo kad antra neisgyveno-kazkoki grauduli jauciau.Bet...labai greit dekojau Dievui kad implantavosi tik viena ir maldavau padeti kuo ilgiau isnesioti.Jau 21 sav.turejau didelis sansus gimdyt. Tik dideliu pastangu,medikamentu,gydytojo atsidavimo deka isnesiojau suneli iki 36 sav ir 5 dienu.Teko labai daznai gulet ligoninej,bet visa tai buvo verta.Ir nestumo metu,ne vienas medikas sake gerai kad ne du.Tad toms kuriu kaklelis labai trumpas tikrai nesiulyciau rizikuoti.Tik tiek.
Sekmes ir stebuklu jums visoms dar karta ir graziu artejanciu sv.Velyku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2016 03 26, 22:44)
Sveikutes 4u.gif
Pirmiausia,tai visoms visoms sekmes siam nelengvame kelyje ir kad sv.Velykos nestu dziaugsma,sveikata ir stebuklus. wub.gif
Manes dauguma jusu tikrai nezino,bet esme ne tame.Pati laukiau vaikelio 8 metukus ir su turku pagalba auginu nuostabiausia suneli wub.gif As norejau pasisakyti del gimdos kaklelio.Man jis operuotas kelis kartus ir vistiek visada isvada buvo Carcinoma.Nutrumpino kaip reikiant.Tiek LT,tiek LV sodino tiek kiek buvo ir niekas nesileido i kalbas kazkokias del neisnesiojimo.Turkijoje prof.buvo kategoriskai nusiteikusi tik viena isodinti,ji man tiesiai sviesiai pasake jei pastosi su dviem neturesi nei vieno. Paskui kai liko tik dvi blastutes ir toks buvo ne idealios,o geros anot embriologo,jie dar karta persvarste,sudejo man amziu,atliktas IUI ir IVF ir t.t. ir isodino dvi.Implantavosi viena blastute.Is pradziu neslepsiu,gaila buvo kad antra neisgyveno-kazkoki grauduli jauciau.Bet...labai greit dekojau Dievui kad implantavosi tik viena ir maldavau padeti kuo ilgiau isnesioti.Jau 21 sav.turejau didelis sansus gimdyt. Tik dideliu pastangu,medikamentu,gydytojo atsidavimo deka isnesiojau suneli iki 36 sav ir 5 dienu.Teko labai daznai gulet ligoninej,bet visa tai buvo verta.Ir nestumo metu,ne vienas medikas sake gerai kad ne du.Tad toms kuriu kaklelis labai trumpas tikrai nesiulyciau rizikuoti.Tik tiek.
Sekmes ir stebuklu jums visoms dar karta ir graziu artejanciu sv.Velyku 4u.gif

Ačiū už palinkėjimus 4u.gif
Eilinį sykį įsitikinu, kad LT medikams tik pinigai ir berūpi, o ne rezultatas.
Atsakyti
žydroji svajonė, lauksime gerų naujienų ir linkiu, kad žirniukas tvirtintųsi 4u.gif
o Afrodite, visada vilčių suteikia tokios istorijos kaip jūsų smile.gif Gražių Šv. Velykų visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2016 03 16, 13:58)
blink.gif Kokioje klinikoje cia taip dare IUI? Ar gimdos foto darete pries tai.t.y praeinamuma kiausintakiu?  unsure.gif

IUI daremes VK Kaune, priestai buvo patikrinta kiausintakiu pratekamumas viskas gerai.paskui issiprasiau laparaskopijos tai klinikose padare 2 stadijos emdometrioze, bet gydymo jokio neskyre. atrodo kaip ir viskas tvarkoj , taciau rezultatu nera.
Atsakyti
Sveikos mergaites, su Sv. Velykom, linkiu kad per kitas velykas jau butu +1zmogeliukas smile.gif. Norejau paklausti gal kuri nors turite likusio Lutinus, nupirkciau, nes Lietuvoje jo is vis nera smile.gif. Tai net gi galvojame i Bociana vaziuoti del vaistu, bet galvoju pabandysiu dar cia pasiklausti smile.gif.
Atsakyti
Sveikos merginos,
aš po konsultacijos (penktadienį). Važiavau 21CD. Papasakosiu nuo pradžių.
Konsultacija turėjo būti 10 val. Į kliniką atvykom prieš 9val, nes vyras darė spermogramą. Registratūroje merginos rušiškai nekalbėjo, bet viską suprato smile.gif užpildė anketą. Žmonių buvo nemažai, bet į kabinetą Mrugacz pakvietė netgi anksčiau. Gydytojas labai patiko. Klausinėjo daug, mano atvežtus lytinių hormonų tyrimus peržiūrėjo nes daryti buvo tam pačiam cikle. Padarė echoskopija gimdos ir skydliaukės, 3 hormonų tyrimus (TTH, PRL ir dar kažkokį) , spermogramą ir onkocitologinį - sumokėjom 535 zlotus. Vyro sperma gera. Sekantis žingsnis - kelionė į Bocian 2-3 CD, ten darom lytinius hormonus (norint parinkti tinkama vaistų dozę) trumpam protokolui ir startuojam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 03 28, 11:18)
Sveikos merginos,
Konsultacija turėjo būti 10 val. Į kliniką atvykom prieš 9val, nes vyras darė spermogramą. Registratūroje merginos rušiškai nekalbėjo, bet viską suprato smile.gif užpildė anketą. Žmonių buvo nemažai, bet į kabinetą Mrugacz pakvietė netgi anksčiau. Gydytojas labai patiko. Klausinėjo daug, mano atvežtus lytinių hormonų tyrimus peržiūrėjo nes daryti buvo tam pačiam cikle. Padarė echoskopija gimdos ir skydliaukės, 3 hormonų tyrimus (TTH, PRL ir dar kažkokį) , spermogramą ir onkocitologinį - sumokėjom 535 zlotus. Vyro sperma gera. Sekantis žingsnis - kelionė į Bocian 2-3 CD, ten darom lytinius hormonus (norint parinkti tinkama vaistų dozę) trumpam protokolui ir startuojam  4u.gif

smagu, kad viskas gerai praejo smile.gif didziausios sekmes!

Atsakyti
Kas liečia kursą - keičiant pinigus Lenkijos pasienyje už 1€-4,23 zl., atsiskaitant kortele 1€-4,25 zl. todėl apsimoka mokėti atsiskaityti kortele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 03 28, 10:18)
Sveikos merginos,
Konsultacija turėjo būti 10 val. Į kliniką atvykom prieš 9val, nes vyras darė spermogramą. Registratūroje merginos rušiškai nekalbėjo, bet viską suprato smile.gif užpildė anketą. Žmonių buvo nemažai, bet į kabinetą Mrugacz pakvietė netgi anksčiau. Gydytojas labai patiko. Klausinėjo daug, mano atvežtus lytinių hormonų tyrimus peržiūrėjo nes daryti buvo tam pačiam cikle. Padarė echoskopija gimdos ir skydliaukės, 3 hormonų tyrimus (TTH, PRL ir dar kažkokį) , spermogramą ir onkocitologinį - sumokėjom 535 zlotus. Vyro sperma gera. Sekantis žingsnis - kelionė į Bocian 2-3 CD, ten darom lytinius hormonus (norint parinkti tinkama vaistų dozę) trumpam protokolui ir startuojam  4u.gif

Laikome kumstukus ir laukiame gero derliaus smile.gif. Sekmes jums.
Atsakyti
Lauku-gele, kaip jūsų žirniukas/ai laikosi ? gal kartojote HCG? smile.gif O gal jau ir ultragarsui buvote ? smile.gif
Atsakyti
Skambino vyras į kliniką. Nieko neužšaldė verysad.gif
Atsakyti
Kodėl? g.gif verysad.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 29, 13:01)
Skambino vyras į kliniką. Nieko neužšaldė  verysad.gif

Atsakyti