Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 23, 11:42)
Pasisveikinom mes smile.gif Gaila, nespejau palinket sekmes, bet kaip suprantu ir taip viskas praejo sekmingai smile.gif

ax.gif dar anksti apie sėkmę kalbėti ax.gif
Tikiuosi ir pas Tave viskas tik geryn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 23, 14:18)
ax.gif dar anksti apie sėkmę kalbėti  ax.gif
Tikiuosi ir pas Tave viskas tik geryn  ax.gif

Na, as turejau omeny punkcija smile.gif O visoms tik sekmes siam isties nelengvam kely...
Atsakyti
Sveikos,
Dovanoju Utrogestan 100mg,63 kapsules.Pirktos Bogdanskienes klinikoje.Galiojimas 2016/04.Vilnius
Rasykite i a.z.
Atsakyti
žydroji svajonė, kaip jus laikotes? Jau turbut pasiemet zirniukus?smile.gif
Keliu dienu ir kelis zirniukus sodino?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerda13 @ 2016 03 26, 18:12)
žydroji svajonė, kaip jus laikotes? Jau turbut pasiemet zirniukus?smile.gif
Keliu dienu ir kelis zirniukus sodino?smile.gif

Jau taip .. Vieną turiu. 3 dienų, B klasės, 8 ląstelių. Aišku ne A klasė, bet labai tikiuosi... ax.gif
Vyrą erzinu, kad mačiau per exo buvo rožinės spalvos (mergytė) biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 26, 18:43)
Jau taip .. Vieną turiu. 3 dienų, B klasės, 8 ląstelių. Aišku ne A klasė, bet labai tikiuosi... ax.gif
Vyrą erzinu, kad mačiau per exo buvo rožinės spalvos (mergytė)  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Laikome kumstukus ir linkiu didziausios sekmes mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 26, 19:43)
Vyrą erzinu, kad mačiau per exo buvo rožinės spalvos (mergytė)  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Laikom kumstukus!
O saldet ka nors?

Beje, kaip Lenkijoj daro? Kiek max gali isodinti?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 26, 21:27)
Laikom kumstukus!
O saldet ka nors?

Beje, kaip Lenkijoj daro? Kiek max gali isodinti?

Dar neaišku kaip su šaldymu. Vyras skambino, sakė antradienį paskambinti.
Dėl kaip daro.. Hmm.. Na kaip IUI. Dėl kiekio kiek įsodinti nebuvo kalbos, nes aš galiu išnešioti tik vieną, pas mane išpjauta dalis gimdos kaklelio. Mrugachius konkrečiai pasakė, kad dviejų neišnešiosiu.
P.s. pasimatavau temperatūrą...pakilus. Vyras skambino į kliniką sakė norma.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 26, 22:50)
Dar neaišku kaip su šaldymu. Vyras skambino, sakė antradienį paskambinti.
Dėl kaip daro.. Hmm.. Na kaip IUI. Dėl kiekio kiek įsodinti nebuvo kalbos, nes aš galiu išnešioti tik vieną, pas mane išpjauta dalis gimdos kaklelio. Mrugachius konkrečiai pasakė, kad dviejų neišnešiosiu.
P.s. pasimatavau temperatūrą...pakilus. Vyras skambino į kliniką sakė norma.

Pas mane irgi ispjauta dalis kaklelio, bet niekas nera minejes nieko. Daryta konizacija. Gal dar pasakys ka del to..

Beje, o kiek apsivaisino is viso?

Po isodinimo isvaziavot namo ir viskas? Nebereiks vykti daugiau?

Kiek seku forumus, temperatura daznai buna geras zenklas wink.gif ko ir linkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 26, 21:57)
Pas mane irgi ispjauta dalis kaklelio, bet niekas nera minejes nieko. Daryta konizacija. Gal dar pasakys ka del to..

Beje, o kiek apsivaisino is viso?

Po isodinimo isvaziavot namo ir viskas? Nebereiks vykti daugiau?

Kiek seku forumus, temperatura daznai buna geras zenklas wink.gif ko ir linkiu smile.gif

Kol kalbėjau prieš procedūrą su embriologu, vėliau atėjo ir Mrugachius, jie mane įkalbinėjo įsodinti du. Na kaip ir jau buvau sutikus, nors prieš tai kalbėjom su vyru, kad man bus sunku su dviem. Bet pradėjus procedūrą Mrugachius matyt pamatė, kad pas mane laaabai trumpas gimdos kaklelis po konizacijos, todėl nusprendė įsodinti tik vieną stipriausią.
17 išpunktavo. Pilnų buvo 10. Iš 10 apsivaisino 7.
Po procedūros praktiškai iškart išvažiavom namo. Sakė skambinti po 14d kai pasidarysiu testą.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 26, 23:05)
Kol kalbėjau prieš procedūrą su embriologu, vėliau atėjo ir Mrugachius, jie mane įkalbinėjo įsodinti du. Na kaip ir jau buvau sutikus, nors prieš tai kalbėjom su vyru, kad man bus sunku su dviem. Bet pradėjus procedūrą Mrugachius matyt pamatė, kad pas mane laaabai trumpas gimdos kaklelis po konizacijos, todėl nusprendė įsodinti tik vieną stipriausią.
17 išpunktavo. Pilnų buvo 10. Iš 10 apsivaisino 7.
Po procedūros praktiškai iškart išvažiavom namo. Sakė skambinti po 14d kai pasidarysiu testą.

7? Visas 10 bande apvaisinti? Tada nieko as nesuprantu, lauku gele minejo lyg, kad tik 6 ju istatymai leidzia apvaisint.. O ir pati tokia info buvau radus internete..

Siaip ar taip, didziausios sekmes stipruoliui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 26, 22:15)
7? Visas 10 bande apvaisinti? Tada nieko as nesuprantu, lauku gele minejo lyg, kad tik 6 ju istatymai leidzia apvaisint.. O ir pati tokia info buvau radus internete..

Siaip ar taip, didziausios sekmes stipruoliui wink.gif

Gal būt ir suklydau dėl 7 g.gif , na bet lygtais taip sakė. O 6 galioja moterims iki 35m. Man jau virš.
Peržiūrėjau dokus.
1 įsodino.
Dokumente parašyta:
Šaldytų 0
Ilosc zarodkow do dalszej hodowli: 6
Visgi ko gero buvo 7 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 26 kovo 2016 - 22:27