Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 19, 00:47)
Nu va liuks!  Pastosit ir sėkmingai išnešiosit!

Kaip sakoma, kad jusu zodziai Dievui i ausi..

Beje, jei ne paslaptis, o koks jusu planas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 19 kovo 2016 - 00:01
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 19, 00:56)
Kaip sakoma, kad jusu zodziai Dievui i ausi..

Beje, jei ne paslaptis, o koks jusu planas?

Viskas bus gerai!
Planas.. Sekantis ivf... As nesigydau lenkuose bent kolkas...drauges kelios renkasi klinikas... Tad biski skaitineju įv temas. Ačiū merginos už jūsų pasidalintą info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 19, 01:04)
Viskas bus gerai! 
Planas..  Sekantis ivf... As nesigydau lenkuose bent kolkas...drauges kelios renkasi klinikas... Tad biski skaitineju įv temas. Ačiū merginos už jūsų pasidalintą info  4u.gif

As nezinau, ar Lenkija mums pades. Bet bent jau kol kas manau, kad ten geriau nei LT. Kur jus bepasirimktumet daryti ivf toliau, didziausios sekmes jums! smile.gif
Atsakyti
Man skyrė Inofolic, sakė ten esantis inozytol'is gerina kiaušialąstę ir jei gerai supratau morulei irgi sakė kažką gero daro... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerda13 @ 2016 03 19, 09:46)
Man skyrė Inofolic, sakė ten esantis inozytol'is gerina kiaušialąstę ir jei gerai supratau morulei irgi sakė kažką gero daro... smile.gif

O tau yra koks pks ar dar kas su O susiję?

Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 19, 01:13)
As nezinau, ar Lenkija mums pades. Bet bent jau kol kas manau, kad ten geriau nei LT. Kur jus bepasirimktumet daryti ivf toliau, didziausios sekmes jums! smile.gif

Labai džiugu kad ieškote ir einate į priekį! nu VK kažkas baisaus... As ten tik du kartus buvau užteko su gyd U pabendrauti...
Tad rinkausi kitą kliniką, o dabar ir ne lt gydausi. Ačiū už palinkėjimus. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=siaures meskute,2016 03 19, 09:40]

Papildyta:

Man endometrioze I'V stadija ir miomu daug, plius turejau nesivystanti nestuma, tai pasiule gerti papildus, mes po operacijos turesiu tik kokius tris menesius bandyti naturaliai, kol cystos neprades vel augti, tai liepe pagerti, nes padidina sancus pastoti...smile.gif

O dbr vel reikes eiti pjaustytis:( net nenoriu pagalvoti, po praeito karto, tai sunkiai atsigavau...vaikscioti tik po kokiu triju dienu pradejau normaliai, mes saaugas ispjauste visur..

P.s sekmes debesyse Su ivf!:) ir meskute renkantis klinika!:)

Gal vasarai visos pilvuku sulauksim:)
Atsakyti
[quote=Gerda13,2016 03 19, 16:00]
[quote=siaures meskute,2016 03 19, 09:40]

Papildyta:

Man endometrioze I'V stadija ir miomu daug, plius turejau nesivystanti nestuma, tai pasiule gerti papildus, mes po operacijos turesiu tik kokius tris menesius bandyti naturaliai, kol cystos neprades vel augti, tai liepe pagerti, nes padidina sancus pastoti...smile.gif

O dbr vel reikes eiti pjaustytis:( net nenoriu pagalvoti, po praeito karto, tai sunkiai atsigavau...vaikscioti tik po kokiu triju dienu pradejau normaliai, mes saaugas ispjauste visur..

P.s sekmes debesyse Su ivf!:) ir meskute renkantis klinika!:)

Gal vasarai visos pilvuku sulauksim:)
[/quote]
endo cistos.... echh.... nu taip norėtųsi kad nereiktų jų šalinti.. verysad.gif greito atsigavimo po lp 4u.gif kada darys lp?kur darysitės?
mes TR gydomės blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 19, 15:04)
endo cistos.... echh.... nu taip norėtųsi kad nereiktų jų šalinti..  verysad.gif greito atsigavimo po lp  4u.gif kada darys lp?kur darysitės?
mes TR gydomės  blush2.gif  4u.gif

Ačiū už palinkėjimus smile.gif dar nežinau tiksliai, bet turbūt duos siuntimą į Kauno klinikas, o chirurgą tai prašysiu savo ginekologės rekomenduoti smile.gif

o TR tikrai jums pavyks ! skaitinėjau truputį TR forumą, tai ten ir beviltiškose situacijose padeda poroms smile.gif didžiausios jums sėkmės gydantis! 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Aš po antro vizito. Darė man hormonų tyrimą ir vyrui kraują ėmė dėl sifilių ir t.t. plius kraujo grupės nustatymas. Kaina ~350zl. Neatsimenu tiksliai... blush2.gif
Po vaistų, kuriuos leidausi pas mane pilve vyksta uraganas.. Nežinau kas ten, bet jausmas lyg lelius judėtų blink.gif vyras juokiasi, kad jau yra po exoskopavimo.
Dar prirašė maišą vaistų už 1370zl: betadine, ovitrelle (šiandien leisiuos, doxycyclini, lutinus, duphaston, clexane, estrofem. Žodžiu labai daug tablečių ir ampulių kas dienai.
Antradienį ryte laukia punkcija. Užsiaiginau 15 folikulų. Punkcijos kaina sakė bus 3000zl.
Tai tiek kol kas. Ryt išvažiuojam į PL - gyvensim ten iki šeštadienio. Pagal planą įsodins 3 dienų embrionus.. Nors gydytojas dar nebuvo apsisprendęs, bet jaučiu taip ir bus, nes 5 dienų gaunasi sekmadienį.
Atsakyti
QUOTE(Gerda13 @ 2016 03 19, 23:04)
Ačiū už palinkėjimus  smile.gif  dar nežinau tiksliai, bet turbūt duos siuntimą į Kauno klinikas, o chirurgą tai prašysiu savo ginekologės rekomenduoti smile.gif

o TR tikrai jums pavyks ! skaitinėjau truputį TR forumą, tai ten ir beviltiškose situacijose padeda poroms smile.gif didžiausios jums sėkmės gydantis!  4u.gif  nestuke.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 20, 20:07)
Sveikutės.
Aš po antro vizito. Darė man hormonų tyrimą ir vyrui kraują ėmė dėl sifilių ir t.t. plius kraujo grupės nustatymas.  Kaina ~350zl. Neatsimenu tiksliai...  blush2.gif
Po vaistų, kuriuos leidausi pas mane pilve vyksta uraganas.. Nežinau kas ten, bet jausmas lyg lelius judėtų  blink.gif  vyras juokiasi, kad jau yra po exoskopavimo.
Dar prirašė maišą vaistų už 1370zl: betadine, ovitrelle (šiandien leisiuos, doxycyclini, lutinus, duphaston, clexane, estrofem. Žodžiu labai daug tablečių ir ampulių kas dienai.
Antradienį ryte laukia punkcija. Užsiaiginau 15 folikulų. Punkcijos kaina sakė bus 3000zl.
Tai tiek kol kas. Ryt išvažiuojam į PL - gyvensim ten iki šeštadienio. Pagal planą įsodins 3 dienų embrionus.. Nors gydytojas dar nebuvo apsisprendęs, bet jaučiu taip ir bus, nes 5 dienų gaunasi sekmadienį.

Labai geras derlius smile.gif didziausios sekmes 4u.gif .
Atsakyti
Kur gyvensite?
O į punkcijos kainą įeina jau ir pati procedūra? Ar kaip, nelabai suprantu? blush2.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 20, 20:07)
Sveikutės.
Aš po antro vizito. Darė man hormonų tyrimą ir vyrui kraują ėmė dėl sifilių ir t.t. plius kraujo grupės nustatymas.  Kaina ~350zl. Neatsimenu tiksliai...  blush2.gif
Po vaistų, kuriuos leidausi pas mane pilve vyksta uraganas.. Nežinau kas ten, bet jausmas lyg lelius judėtų  blink.gif  vyras juokiasi, kad jau yra po exoskopavimo.

Atsakyti