Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(lauku-gele @ 2015 12 26, 16:11)
Sveikos merginos, jungiuosi i jusu gretas. Antradieni buvau konsultacijoje Bocian klinikoje Bialystoke, uzsiraseme IVF procedurai. Nusivezeme lietuvoje atliktus tyrimus nereikejo nieko versti gydytojas viska suprato, susikalbejome rusiskai. Labai patiko aptarnavimas sioje klinikoje, nepalygint su VK. Visoms linkiu  tapti  nestuke.gif . butinai parasysiu kaip seksis.

Sveika.

O kokius tyrimus vezetes? Nieko papildomai netyre? Kokios jusu bedos, jei ne paslaptis? Norim daryti IVF, bet vyras grieztai pries LT gydytojus..

Labai lauksiu jusu ispudziu wub.gif ir laikysiu kumscius uz sekme!!
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 12 26, 18:24)
Sveika.

O kokius tyrimus vezetes? Nieko papildomai netyre? Kokios jusu bedos, jei ne paslaptis? Norim daryti IVF, bet vyras grieztai pries LT gydytojus..

Labai lauksiu jusu ispudziu wub.gif  ir laikysiu kumscius uz sekme!!

Tyrimai: spermogama, paselis, skydliaukes hormonu tyrimas, mano bendri tyrimai imant tepineli. Musu problema yra mb silpnas turtas. Darys papildomus tyrimus nuvykus antra-trecia mm diena.
Atsakyti
Ir as ruosiuosi vaziuoti i Lenkija vel IUI bandyti ..tikiuosi naujieji metai mums atnes pagaliau visoms stebukla nestuke.gif wub.gif
Greitu metu ruosiasi ir dar kelios merginos ten vaziuoti, tikekimes parasys sioje temoje irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2015 12 26, 20:43)
Tyrimai: spermogama, paselis, skydliaukes hormonu tyrimas, mano bendri tyrimai imant tepineli. Musu problema yra mb silpnas turtas. Darys papildomus tyrimus nuvykus antra-trecia mm diena.

Lauku-gele kada dabar numatytas kitas Jusu vizitas? Laikysime kumscius uz Jus!!!
Atsakyti
Sekantis vizitas nusimato sausio 10-12 dienomis, priklausys kada mm prasides.
Atsakyti
Sveikos mergaites jungiuos ir as prie Jusu vakar buvom pirmaj konsultacijos klinikoj Bocian.pries tai turejom 2nesekmingus ISCI embrions klinikoj.
Buvom pas gyg.Grygoruk tai toks konkretus vyras apie problemos sprendima.nuvezem savo tyrimus jie dar papildomai padare man hormonu turimus ir vyrui spermograma.Paskire man vaistuku ir susitiksim vasario viduri jau pradesim procedura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2015 12 29, 11:08)
Sveikos mergaites jungiuos ir as prie Jusu vakar buvom pirmaj konsultacijos klinikoj Bocian.pries tai turejom 2nesekmingus ISCI embrions klinikoj.
Buvom pas gyg.Grygoruk tai toks konkretus vyras apie problemos sprendima.nuvezem savo tyrimus jie dar papildomai padare man hormonu turimus ir vyrui spermograma.Paskire man vaistuku ir susitiksim vasario viduri jau pradesim procedura smile.gif

Sveika

O kokia kalba kalbėjote? Užsiregistravot telefonu ar el paštu siuntėt užklausą? Mūsų anglų kalba senai nenaudota, abejoju ar susišnekėčiau. O rusų suprantu,bet kalbėt sunkiai rolleyes.gif galvoju,o jei mama vežtis pavertėjaut? g.gif

Linkiu laimingos pabaigos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 12 29, 13:14)
Sveika

O kokia kalba kalbėjote? Užsiregistravot telefonu ar el paštu siuntėt užklausą? Mūsų anglų kalba senai nenaudota, abejoju ar susišnekėčiau. O rusų suprantu,bet kalbėt sunkiai rolleyes.gif  galvoju,o jei mama vežtis pavertėjaut? g.gif
Linkiu laimingos pabaigos nestuke.gif

Sveikute
Uzsirasinejom telefonu o kalbejom rusiskai.Manau nieko tokio jei mama pabutu verteja paziuresist kaip seksis ir gal kita kart jau ir susikalbesit svarbiauisa kad suprantan.
Tikekimes kad rezultatas bus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2015 12 29, 13:46)
Sveikute
Uzsirasinejom telefonu o kalbejom rusiskai.Manau nieko tokio jei mama pabutu verteja paziuresist kaip seksis ir gal kita kart jau ir susikalbesit svarbiauisa kad suprantan.
Tikekimes kad rezultatas bus  nestuke.gif

Labasss...
O vertetes visus israsus, protokolus ka daret, ka gavot is embrions klinikos i rusu ar anglu k.? Ar vietoj ten paaiskinot? Ar suprato taip?
Pas mane daryta 3 laparoskopijos, 2 icsi Lt....kadangi su kalbom sunkiau-net neisivaizduoju kaip sektusi- tai galvoju viska issiverst i anglu k. Ir paciai butu lengviau. Kokios eiles ten? Ne konvejeris? Kantriai isklausytu kol isslabizavociaus sakinius, kazin, ir aiskiai paaiskina?
Beje kokios nepastojimo priezastys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupiks: 29 gruodžio 2015 - 14:10
QUOTE(pupiks @ 2015 12 29, 15:10)
Labasss...
O vertetes visus israsus, protokolus ka daret, ka gavot is embrions klinikos i rusu ar anglu k.? Ar vietoj ten paaiskinot? Ar suprato taip?
Pas mane daryta 3 laparoskopijos, 2 icsi Lt....kadangi su kalbom sunkiau-net neisivaizduoju kaip sektusi- tai galvoju viska issiverst i anglu k. Ir paciai butu lengviau. Kokios eiles ten? Ne konvejeris? Kantriai isklausytu kol isslabizavociaus sakinius, kazin, ir aiskiai paaiskina?
Beje kokios nepastojimo priezastys?

Sveika
Ne mes nieko nevertem jis paziurejo tyrimus ko jam reikejo uzsirase i musu kotrele(man salino polipa tai apie tai pasakiau) apie darytas proceduras ir protokola irgi patys papasakojom kaip ir viskas tai nemau kad verta verstis.
Zmoniu yra reik ir palauk mes laukem gal 15-20 min ,konvejerio nera isklauso pats paaiskina jei kas idomu,ar nesuptanti
Pas mus problema su vyro turtu .
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2015 12 29, 12:08)

Sveika 4u.gif

Pas ką lankėtės embrions klinikoj? Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2015 12 30, 15:35)
Sveika  4u.gif

Pas ką lankėtės embrions klinikoj? Ačiū už atsakymą smile.gif

Sveika
pas Eva Barkane.
Atsakyti