Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

Merginos 4u.gif
Ar dirba naktimis valiutos keityklos ant sienos?
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 18, 09:38)
Merginos  4u.gif
Ar dirba naktimis valiutos keityklos ant sienos?

Dirba visa para.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na ka, mes po pirmojo vizito. Apie viska nuo pradziu. Atvykom pries 9, uzregistravo, susisnekejo MB rusiskai registraturoj. Labai malonios registratores pasirode palyginus su VK. Prieme gana greitai. Gydytojas Mrugacz su mum bendravo angliskai. Vaziuodama galvojau (nes taip cia prisiskaicius buvau), kad visi mano atsivezti lapai nerupes, bet viska isanalizavo, atsisviete visu operaciju israsus ir paskyre pasidaryt visus seniai darytus tyrimus - lytinius hormonus (gal 7 ar 8), abiems hepatitus, sifilius ir pan, man padare vaginaline ir skydliaukes echoskopijas, MB spermograma. Uz viska sumokejom 950 zlotu.
Man visi tyrimai kaip ir geri buvo, isskyrus tsh, jis vos per aukstas. O va MB spermograma nustebino, svelniai tariant. Lt darem pries pusantru metu, buvo normospermija. Pries puse metu, darant IUI buvo vos vos pablogejimas, bet vis tiek neblogai. O dabar - blogai. Kiekis geras, bet su morfologija tragedija. Visiskai blogai.
Taigi gydytojo siulymas - ivf+isci+imsi. Taikys ilga protokola del mano endometriozes. Israse vaistus gerti nuo rytojaus iki ivf pabaigos ir kt nuo ciklo pradzios. Uz vaistus abejus sumokejau 24 zlotus. Dabar sake atvaziuoti 18-20 kito ciklo diena. Kiek kainuos visas ivf is streso net nepaklausiau.

Taigi kol kas tiek. Bent pirmas ispudis daug geresnis nei VK.

Jei gerai pamenu, dar viena mergaite siandien turejo vaziuoti. Idomu, kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 18, 17:21)
Sveikos smile.gif

Na ka, mes po pirmojo vizito. Apie viska nuo pradziu. Atvykom pries 9, uzregistravo, susisnekejo MB rusiskai registraturoj. Labai malonios registratores pasirode palyginus su VK. Prieme gana greitai. Gydytojas Mrugacz su mum bendravo angliskai. Vaziuodama galvojau (nes taip cia prisiskaicius buvau), kad visi mano atsivezti lapai nerupes, bet viska isanalizavo, atsisviete visu operaciju israsus ir paskyre pasidaryt visus seniai darytus tyrimus - lytinius hormonus (gal 7 ar 8), abiems hepatitus, sifilius ir pan, man padare vaginaline ir skydliaukes echoskopijas, MB spermograma. Uz viska sumokejom 950 zlotu.
Man visi tyrimai kaip ir geri buvo, isskyrus tsh, jis vos per aukstas. O va MB spermograma nustebino, svelniai tariant. Lt darem pries pusantru metu, buvo normospermija. Pries puse metu, darant IUI buvo vos vos pablogejimas, bet vis tiek neblogai. O dabar - blogai. Kiekis geras, bet su morfologija tragedija. Visiskai blogai.
Taigi gydytojo siulymas - ivf+isci+imsi. Taikys ilga protokola del mano endometriozes. Israse vaistus gerti nuo rytojaus iki ivf pabaigos ir kt nuo ciklo pradzios. Uz vaistus abejus sumokejau 24 zlotus. Dabar sake atvaziuoti 18-20 kito ciklo diena. Kiek kainuos visas ivf is streso net nepaklausiau.

Jei gerai pamenu, dar viena mergaite siandien turejo vaziuoti. Idomu, kaip sekesi smile.gif

Džiaugiuosi, kad paliko gerą įspūdį smile.gif ir kiek tyrimu jums dare... Pasirodo, kiekvienam labai individualiai. o ką reiškia MB ir vk jūsų tekste?
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 18, 19:37)
Džiaugiuosi, kad paliko gerą įspūdį smile.gif ir kiek tyrimu jums dare... Pasirodo, kiekvienam labai individualiai. o ką reiškia MB ir vk jūsų tekste?

MB - mano brangusis smile.gif VK - vaisingumo klinika smile.gif

As irgi labai nusistebejau kad tiek tyrimu dare. Issikeiciau 200 eur pasieny, bet kortele mokejau - neuzteko. Bet kad tik pavyktu - sumokeciau bet kiek..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 18, 18:45)
MB - mano brangusis smile.gif VK - vaisingumo klinika smile.gif

As irgi labai nusistebejau kad tiek tyrimu dare. Issikeiciau 200 eur pasieny, bet kortele mokejau - neuzteko. Bet kad tik pavyktu - sumokeciau bet kiek..

Matyt jusu atveju gydytojas nusprende, kad jums visi sie tyrimai butini. Ir gerai, liks maziau klaustuku. Labai noriu ir labai tiuosi, kad mus visas aplankys tas stebuklas ir gal net ne vienas! O dabar jūs atsaket ir i dar viena mane dominusi klausimą - pasirodo, vis tik galima atsiskaityti ir kortelė. Laukiam ir mes jau 3- iojo musu vizito! Gal jau kas nors pajudės!
Atsakyti
Debesyse, su pradzia thumbup.gif kumsciai suspausti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 18 kovo 2016 - 19:02
QUOTE(Čiolienė @ 2016 03 18, 20:01)
Debesyse, su pradzia thumbup.gif kumsciai suspausti wub.gif

Taip ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 18, 18:21)
Sveikos smile.gif

Va kaip liuks!! thumbup.gif labai laikau kumščius už jus!
Tau daryta konizacija o gyd nieko dėl to nesakė? Aš jus iš tos nelemtos temos vis prisimenu...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na mes irgi jau po konsultacijos...klinika paliko labai gerą įspūdį, visi malonūs, registratorės ir seselės nors ir neįpatingai gerai moka angliškai, bet labai stengiasi padėti smile.gif
gydytojas mūsų Grygoruk, labai malonus, viską išaiškino, nepiršo nuomonės ar iškart procedūrų...tikrai labai nustebino gerąja prasme:)

Mums iš pradžių norėjo daryti tyrimus, bet po apžiūros persigalvojo....liepė pasidaryti laparaskopiją, tada tris mėnesius ar geriausiu atveju puse metų bandyti natūraliai (sekant cystas kas mėnesį) ir jei nepavyks tada - ivf . Ir dar skyrė papildų kiaušialąstei gerinti. Už visą malonumą 250 zlotų.

Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 19, 00:11)
Va kaip liuks!!  thumbup.gif  labai laikau kumščius už jus! 
Tau daryta konizacija o gyd nieko dėl to nesakė?  Aš jus iš tos nelemtos temos vis prisimenu...

Nea, del to nieko nesake. Bar kiek mam operaves gydytojas sake, kad gali but nebent problemu isnesiojant, gali reiket siut kakleli ir pan.. Bet cia kol nepastosi nesuzinosi.. O ir kaip pats sake, pasalino kaklelio kiek imanoma mazai. Vien del to, kad esu negimdzius.
Labai tikiuosi, kad mums pavyks.. Labai tikiuosi, kad pavyks ir jums.. wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Gerda13 @ 2016 03 19, 00:12)
Sveikos smile.gif
na mes irgi jau po konsultacijos...klinika paliko labai gerą įspūdį, visi malonūs, registratorės ir seselės nors ir neįpatingai  gerai moka angliškai, bet labai stengiasi padėti smile.gif
gydytojas mūsų Grygoruk, labai malonus, viską išaiškino, nepiršo nuomonės ar iškart procedūrų...tikrai labai nustebino gerąja prasme:)

Mums iš pradžių norėjo daryti tyrimus, bet po apžiūros persigalvojo....liepė pasidaryti laparaskopiją, tada tris mėnesius ar geriausiu atveju puse metų bandyti natūraliai (sekant cystas kas mėnesį) ir jei nepavyks tada - ivf . Ir dar skyrė papildų kiaušialąstei gerinti. Už visą malonumą 250 zlotų.

Kokius papildus skyre? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 19, 00:45)
Nea, del to nieko nesake. Bar kiek mam operaves gydytojas sake, kad gali but nebent problemu isnesiojant, gali reiket siut kakleli ir pan.. Bet cia kol nepastosi nesuzinosi.. O ir kaip pats sake, pasalino kaklelio kiek imanoma mazai. Vien del to, kad esu negimdzius.
Labai tikiuosi, kad mums pavyks.. Labai tikiuosi, kad pavyks ir jums.. wink.gif

Papildyta:
Kokius papildus skyre? smile.gif

Nu va liuks! Pastosit ir sėkmingai išnešiosit!
Atsakyti