Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(debesyse* @ 2016 03 17, 16:32)
Oho kiek daug pirmas vizitas  blink.gif

na, aš važiuoju ryt, pažiūrėsiu kaip man seksis, kiek kainuos ir ką pasakys..

Mrugach atliko ginekologinę apžiūrą ir praexoskopavo mano skydliaukę..tad nežinau gal ir tai prisidėjo prie vizito kainos
Papildyta:
Tiesa..ant sienos zloto kursas 1€- 4,23zl.
Manyčiau neblogai, nes nereikia mokėti už keitimą. Plius SEB'as siūlė po 4,21
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 17, 16:42)
Mrugach atliko ginekologinę apžiūrą ir praexoskopavo mano skydliaukę..tad nežinau gal ir tai prisidėjo prie vizito kainos
Papildyta:
Tiesa..ant sienos zloto kursas 1€- 4,23zl.
Manyčiau neblogai, nes nereikia mokėti už keitimą. Plius SEB'as siūlė po 4,21

Aš mokėjau pas Mrugarsz 65 € už konsultaciją su echoskopu ir skydliaukės echoskopu.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 17, 14:25)
Galvojau nedalyvausiu duskusijose, bet.  biggrin.gif
1 vizitas ruošiantis ivf pas Mrugach -565zl apžiūra ir kraujo tyrimai man, vaistai 1726zl
Baudoju Bemfola ir Orgalutran + kažkokias tabletes. Pas mane PKS. Džiaugiuosi Mrugachiu, su Grigoruku bendros kalbos neradau, o apie Ireniush (vardas) iš vis net negaliu galvot. Šeštadienį laukia antras vizitas.

Tiesa, skydliaukė ir man pirmo vizito metų praechoskopavo, todėl nesuprantu kodėl mes sumokėjom 400 (200 konsultacija, 50 echoskopas, 150 spermograma - taip išskirta čekyje), o jūs 565... Ir mes taip pat buvom pas G. Mrugacz.
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 17, 17:43)
Tiesa, skydliaukė ir man pirmo vizito metų praechoskopavo, todėl nesuprantu kodėl mes sumokėjom 400 (200 konsultacija, 50 echoskopas, 150 spermograma - taip išskirta čekyje), o jūs 565... Ir mes taip pat buvom pas G. Mrugacz.

aš kraują daviau. Spermogramos nedarėm.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 17, 17:45)
aš kraują daviau. Spermogramos nedarėm.

Pakeliau antrą čekį - kraujo tyrimas, konsultacija ir echo pas Grygoruk 395. Čia mergaitėms orientacijos kainos ir viskas priklauso nuo individualių poreikių ir procedūrų smile.gif
Kaip laukiu kada galėsime viską pradėta ir jau turėti realių vilčių...
Atsakyti
nepaėmiau čekio g.gif tik už vaistus pasiėmiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainiuske @ 2016 03 17, 17:52)
Pakeliau antrą čekį - kraujo tyrimas, konsultacija ir echo pas Grygoruk 395. Čia mergaitėms orientacijos kainos ir viskas priklauso nuo individualių poreikių ir procedūrų smile.gif
Kaip laukiu kada galėsime viską pradėta ir jau turėti realių vilčių...

pažiūrėjau ir aš čekį iš 2016 01 18 pas Grigoruką..mokėjau 100 konsultacija ir 50 exo..
nu brangiai sakyčiau pas Mrugachiu sumokėjau g.gif
gal, kad šeštadienis?
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 17, 17:58)
nepaėmiau čekio  g.gif  tik už  vaistus pasiėmiau  g.gif
Papildyta:

pažiūrėjau ir aš čekį iš 2016 01 18 pas Grigoruką..mokėjau 100 konsultacija ir 50 exo..
nu brangiai sakyčiau pas Mrugachiu sumokėjau  g.gif
gal, kad šeštadienis?

Kažkaip irgi Pragalvojai, kad gal šeštadienį buvo. Na, bet viskas +- smile.gif
Atsakyti

Pas Grigoruką širmos nėra apžiūrų kabinete ..tad esant vyrui šalia ir apžiūra vyko..vyras juokėsi, kad tokioj pozoj ir taip atvirai jis viską matė pirmą kartą lotuliukas.gif gerai, kad nesusigėdo ir nepabėgo iš kabineto doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Kas del apziuru kabineto...as pirma karta kai buvau pas Grygoruk tai buvau Jo kabinete antram aukste, tai be sirmos buvo kabinetas, o kai IUI dare, tai kabinete pirmam aukste, tai jau su sirma buvo.
O del apziuros prie vyro, tai man kai pasake, kad darys echoskopa ir supratau, kad prie vyro darys, tai siaubas kaip issigandau, net pamirsau kad ginekologas vyras ( niekada nebuvau buvus pas ginekologa vyra ir to bijojau),,, bet mano vyras sake kad I ekrana ziurejo ir jis isvis nesureiksmino to... Sake o tai kas cia tokio smile.gif
Atsakyti
[quote=erute85,2016 03 17, 19:18]
Pas Grigoruką širmos nėra apžiūrų kabinete ..tad esant vyrui šalia ir apžiūra vyko..vyras juokėsi, kad tokioj pozoj ir taip atvirai jis viską matė pirmą kartą lotuliukas.gif gerai, kad nesusigėdo ir nepabėgo iš kabineto doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Kas del apziuru kabineto...as pirma karta kai buvau pas Grygoruk tai buvau Jo kabinete antram aukste, tai be sirmos buvo kabinetas, o kai IUI dare, tai kabinete pirmam aukste, tai jau su sirma buvo.
O del apziuros prie vyro, tai man kai pasake, kad darys echoskopa ir supratau, kad prie vyro darys, tai siaubas kaip issigandau, net pamirsau kad ginekologas vyras ( niekada nebuvau buvus pas ginekologa vyra ir to bijojau),,, bet mano vyras sake kad I ekrana ziurejo ir jis isvis nesureiksmino to... Sake o tai kas cia tokio smile.gif
[/quote]
O mano vyrui net minčių nėra eit kartu į kabinetą, kai žino, kad vyks apžiūrą... Bet čia kiekvieno pasirinkimas, bet man nesuprantama... Tikiuosi, kad nieko tuo neizeidziau...
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 03 17, 17:58)
nepaėmiau čekio  g.gif  tik už  vaistus pasiėmiau  g.gif
Papildyta:

nu brangiai sakyčiau pas Mrugachiu sumokėjau  g.gif
gal, kad šeštadienis?

Merginos jeigu lankotes pas Mrugacz tai pradine konsultacija pas ji kur kas daugiau kainuoja. Pvz. Varsuvos klinikoje jis uz konsultacija ima 400 zl.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 03 18, 07:16)
Merginos jeigu lankotes pas Mrugacz tai pradine konsultacija pas ji kur kas daugiau kainuoja. Pvz. Varsuvos klinikoje jis uz konsultacija ima 400 zl.

Bet kaip suprantu tik Varsuvoje tokia kaina, ne Bialystoke. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 03 18, 06:36)
Bet kaip suprantu tik Varsuvoje tokia kaina, ne Bialystoke. Ar ne?

Kiek skaičiau tai Varšuvoj 400... Nebent dabar pakėlė kol puslapis užlūžęs.
Atsakyti