Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(Famili @ 2016 03 08, 13:39)
Na ką, užsiregistravom pirmam vizitui 25-to kovo 10val., tikiuosi viskas OK, ir startuosim su pirmu (ir tikiuosi paskutiniu) IVF biggrin.gif

Jau visai greitai!:)
Sekmes jums, tikiuosi vasara jau dziaugsites pilvuku:)

Beje, priminkit kokios jusu bedos? Ir nepyjit jei jau raset:)
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 03 07, 14:58)
Ketvirtadieni ta diena...bet nezinau ar istversiu iki ketvirtadienio smile.gif

O registruotis tai tik telefonu, e-mail'u jie neatsako.

Erute85, kaip jusu tyrimai? Tikiuosi pavyko 4u.gif
Atsakyti
merginos, o klinikos internetinis puslapis taip ir neveikia? Noriu kainas pasiziureti, bet jis niekaip neatsidaro blink.gif
Atsakyti
Labas visoms. Paskaitau temutę karts nuo karto ir kadangi matau nemazai pesimizmo, pagerinsiu statistiką trumpai papasakodama savo istoriją.
Man ir vyrui >30 m. Pas abu yra bėdelių. Latvijoje darėme 3IUI. Nesėkmingai. Be jokio kibimo. Nusprendėm, kad nėra laiko žaisti su IUI, nes tikimybė pastoti labai maža. Nutarėm vykt į Bocian. Rašiau į klininką meilu, bet neatsakė nei į vieną laišką, nepriklausomai kokia kalba jis buvo parašytas. Tada skambinau ir kažkaip paskambinau ne į registratūrą, o tiesiai gyd. Mrugacz. Kadangi sakiau konkrečiai, kad noriu IVF, tai sakė skambint pirmą ciklo dieną. Kai paskambinau pirmą c.d., gyd.buvo užsienyje, bet atsiliepė ir sakė važiuot - kas nors priims. Taip praktiškai be registracijos, nes apie mus klinikoje niekas nieko nežinojo, patekom pas gyd. Grygoruk. Kelių mėn.senumo hormonų tyr.turėjau, padarė UG, sudarė stimuliacijos schemutę. Iš viso teko važiuoti 6 k., iš jų du k.savaitgalį. vieną šeštadienį dirbo Grygoruk, sekmadienį - Mrugacz. Kai nelabai gerai augo folikulai, Grygoruk tarėsi su Mrugacz. Punkciją ir perkėlimą darė Mrugacz, nors aš skaičiausi Grygoruk pacientė ir neprašiau, kad darytų vienas ar kitas. Išpunktavo apie 10 folikulų, apie pusę iš karto buvo nekokybiški, apsivaisino neatsimenu kiek, bet kai reikėjo perkelt, buvo likę du - geros, bet ne puikios būklės. Perkėlė trijų parų. Užkibo vienas. Ir jis jau bando pirmus žingsnius ir guzus ant kaktos:)
Mano išvados: jei pas mane iš 10 folikulų tik du buvo normaliai besivystantys, tai ačiū Dievui, kad nežaidžiau daugiau su IUI. Ką jau bekalbėti apie naturalų ciklą, kai būna tik vienas folikulas.
Abu gydytojai labai patiko - nors ir nedaugžodžiavo.
Kitas personalas mažiau patiko dėl jokios užsienio kalbos nemokėjimo. Tik dvi ar trys moka rusiškai (viena iš jų labai maloni ir paslaugi, kita nelabai). Net keista, kad jaunos akušerės nei žodžio angliškai nemoka...
Patirtis jų tikrai nemaža, nes tą sekmadienį, kai man darė perkėlimą, tą patį darė dar devynioms.

Sėkmės visoms.
Atsakyti
Dar įdomybė, kuri įrodo, kad nereikia per anksti nukabinti nosies: dvyliktą dieną po perkėlimo nėštumo testas rodė vaiduoklį (darytas vakare). Iškentėjau nekartojus testo iki keturioliktos dienos po perkėlimo, kad jau būčiau garantuota rezultatu, bet... Keturiolika dienų po perkėlimo lygiai toks pats testas iš tos pačios pakuotės nuspalvino tik vieną juostelę sad.gif o sekančią dieną hcg patvirtino nėštumą!!!
Va kaip būna. Vieną dieną verki, kitą - drebi iš laimės, o po metų kaupiasi laimės ašaros čiupinėjant mažas pėdutes.
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 03 11, 11:06)
merginos, o klinikos internetinis puslapis taip ir neveikia? Noriu kainas pasiziureti, bet jis niekaip neatsidaro blink.gif

Pabandykite per šią nuorodą:
http://www.klinikabo...ka/nasz-zespol/
Atsakyti
QUOTE(Pandorra @ 2016 03 11, 09:49)
Erute85, kaip jusu tyrimai? Tikiuosi pavyko  4u.gif

Deja,ne si karta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 03 11, 13:23)
Deja,ne si karta  verysad.gif

Kaip liūdna verysad.gif Bet svarbu neprarast vilties. Nors aš ir pati jau pasimetus. Kažkaip nujaučiu, kad ir man nepavyko. Atsakymą žinosiu tik antradienį. Jau pradedu galvot, kad gal tikrai verta IVF bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandorra @ 2016 03 11, 14:34)
Kaip liūdna  verysad.gif  Bet svarbu neprarast vilties. Nors aš ir pati jau pasimetus. Kažkaip nujaučiu, kad ir man nepavyko. Atsakymą žinosiu tik antradienį. Jau pradedu galvot, kad gal tikrai verta IVF bandyt  g.gif

Pandorra o jus ar darete kiausintakiu pratekamuma?
Neskubekite su IVf..as po 3 IUI irgi ryzausi IVF daryti, maza to kad jokio rezultato,tai dar hiper turejau, ligonineje gulejau, pinigu isleista kruva verysad.gif O po IVF dariau IUI ir uzkibo...tiesa neilgam, bet visgi... ax.gif Dar LP dariau tiesa, ir jei daug nesekmiu tikrai rekomenduoju vietoj praeinamumo daryti Lp, daug kas sako kad greiciau pastoja panos po Lp..pavyko ir man iskarto po LP bigsmile.gif Nes as jau buvau nevelty po 3 IUI ir 1 IVf nepavykusio verysad.gif
Bet dbr apie IVF negalvoju dar, jei amzius nespaudzia, neskubekite..nera gerai tas IVF musu organizmui,kiausidems verysad.gif Todel daryti IVF sveikai moteriai tik jau kai viskas isbandyta 4u.gif

Tulze labai Aciu uz jusu pasidalinta istorija, patikekite cia tikrai padeda ir suteikia vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulžė @ 2016 03 11, 12:27)
Labas visoms. Paskaitau temutę karts nuo karto ir kadangi matau nemazai pesimizmo, pagerinsiu statistiką trumpai papasakodama savo istoriją.
Man ir vyrui >30 m. Pas abu yra bėdelių. Latvijoje darėme 3IUI. Nesėkmingai. Be jokio kibimo. Nusprendėm, kad nėra laiko žaisti su IUI, nes tikimybė pastoti labai maža. Nutarėm vykt į Bocian. Rašiau į klininką meilu, bet neatsakė nei į vieną laišką, nepriklausomai kokia kalba jis buvo parašytas. Tada skambinau ir kažkaip paskambinau ne į registratūrą, o tiesiai gyd. Mrugacz. Kadangi sakiau konkrečiai, kad noriu IVF, tai sakė skambint pirmą ciklo dieną. Kai paskambinau pirmą c.d., gyd.buvo užsienyje, bet atsiliepė ir sakė važiuot - kas nors priims. Taip praktiškai be registracijos, nes apie mus klinikoje niekas nieko nežinojo, patekom pas gyd. Grygoruk. Kelių mėn.senumo hormonų tyr.turėjau, padarė UG, sudarė stimuliacijos schemutę. Iš viso teko važiuoti 6 k., iš jų du k.savaitgalį. vieną šeštadienį dirbo Grygoruk, sekmadienį - Mrugacz. Kai nelabai gerai augo folikulai, Grygoruk tarėsi su Mrugacz. Punkciją ir perkėlimą darė Mrugacz, nors aš skaičiausi Grygoruk pacientė ir neprašiau, kad darytų vienas ar kitas. Išpunktavo apie 10 folikulų, apie pusę iš karto buvo nekokybiški, apsivaisino neatsimenu kiek, bet kai reikėjo perkelt, buvo likę du - geros, bet ne puikios būklės. Perkėlė trijų parų. Užkibo vienas. Ir jis jau bando pirmus žingsnius ir guzus ant kaktos:)
Mano išvados: jei pas mane iš 10 folikulų tik du buvo normaliai besivystantys, tai ačiū Dievui, kad nežaidžiau daugiau su IUI. Ką jau bekalbėti apie naturalų ciklą, kai būna tik vienas folikulas.
Abu gydytojai labai patiko - nors ir nedaugžodžiavo.
Kitas personalas mažiau patiko dėl jokios užsienio kalbos nemokėjimo. Tik dvi ar trys moka rusiškai (viena iš jų labai maloni ir paslaugi, kita nelabai). Net keista, kad jaunos akušerės nei žodžio angliškai nemoka...
Patirtis jų tikrai nemaža, nes tą sekmadienį, kai man darė perkėlimą, tą patį darė dar devynioms.

Sėkmės visoms.

Tulze, sekmingai pasibaigusios patirtys mums tikrai labai reikalingas. Tai suteikia vilties smile.gif aciu jums ir aukit sveiki smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pandorra @ 2016 03 11, 15:34)
Kaip liūdna  verysad.gif  Bet svarbu neprarast vilties. Nors aš ir pati jau pasimetus. Kažkaip nujaučiu, kad ir man nepavyko. Atsakymą žinosiu tik antradienį. Jau pradedu galvot, kad gal tikrai verta IVF bandyt  g.gif

Pandorra, labai jums linkiu ramiai I viska ziureti. Zinau, kad lengviau pasakyti nei padaryti. As pati tikrai I viska labai smarkiai reagavau. Jau treciadieni (10 dienu po) pasidariau CHF, kadangi pakitima rode 1.8, tai dar ketvirtadieni ryte pasidariau testa ir dar pas gydytoja nulekiau. Nes labai buvau isisvajojus kad pavyks. Nesakau kad nereikia tiketi, reikia ir butinai. Bet kazkaip reikia labai ramiai laukti tos dienos, kada testa darysit. Pati sau sakau,kad kita karta reaguosiu kitaip, nors nezinau ar pavyks.
Vakar puse dienos praverkiau pasikukciodama, bet ne del to kad nepavyko, o del to, kad jau tiek itampos buvo susikaupe, kad tiesiog viskas po testo ir gydytojos patvirtinimo,kad nepavyko, issiliejo asaru upeliais. Siandien atsikeliau puikios nuotaikos ir tikrai suvokiu kad jokios pasaulio pavaigos nera, mes dar tik pradejom ir tikrai nepasiduosim taip lengvai smile.gif

Sekmes jums ir visom mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 03 11, 14:23)
Deja,ne si karta  verysad.gif

Laikykitės 4u.gif

Aš vis paskaitau jūsų temą... Nelabai suprantu kodėl renkatės šią kliniką? nu suprantu kas su donorų bet kas be... g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 11, 22:00)
Laikykitės  4u.gif
Aš vis paskaitau jūsų temą...  Nelabai suprantu kodėl renkatės šią kliniką?  nu suprantu kas su donorų bet kas be...  g.gif

Manau, labai daug lemia kaina. Jeigu reikalingas ne paprastas ivf, o isci, imsi, kaina skiriasi labai stipriai.

Mes renkames ne del to. Pas mus bedos pas mane. Gydemes vaisingumo klinikoj - stimuliavo, paskui dar bandem iui. To uzteko, kad nusprestume Lietuvoje nesigydyt. Nezinau, gal Lenkijoje nebus kitaip, bet nepabandes nesuzinosi. Bet cia gydytoju poziuris, kad mano AMH, kuris yra beveik prie zemutines ribos (man 28 metai) yra ok, dar reikia bandyt stimuliuoti, visiskas nieko nepaaiskininimas ir neisiklausymas, atmuse bet koki nora gydytis cia. Pas mus si veikla nera reglamentuota istatymu, tik poistatyminiu aktu. Todel renkuosi pagal galimybes kita sali. I Turkija vaziuoti neturim galimybes, su darbu nesuderinama kol kas visiskai. Todel pasirinkom Lenkija. Dar tik ruosiames pirmam vizitui. Gal nuvaziavus praeis noras gydytis ir ten..
Atsakyti