QUOTE(Pandorra @ 2016 03 02, 20:40)
Na va, jau grįžau po IUI procedūros
. Viskas praėjo sklandžiai. Šį kartą mano gydytojo nebuvo ir papuoliau pas Grygoruk. Aišku, labai nenuliūdau
. Grygoruk man pasirodė labai taktiškas, malonus ir mandagus, taigi grįžau jau tik su gerom emocijom
. Kaip minėjo Erute85, Grygoruk nedaugžodžiauja, bet į visus klausimus atsako aiškiai ir konkrečiai.
Dabar belieka laukti rezultato
Sėkmės visoms
Na dabar beliko labai labai tiketi,kad pavyks
As kai dariau ten pirma karta tai iskarto pavyko ..naujokams sekasi
Todel ir erutei ir pandorai butinai turi pasisekti
Pandora o ar buvo ovuliaves folikulas jau? ka israse po IUI naudoti progesteronui palaikyti? Kas liecia folikula, tai man LV visada darydavo kai jis dar buvo neovuliaves, o Lenkijoje kai dariau pirma karta jau buvo po O, ir uzkibo..ir daug kur skaiciau kad geriausiai kad jau butu ivykusi O kai IUI butu atliekama
kai zirniukas pabego dariau kai dar nebuvo O,ir nepavyko... daktaras minejo,kad itakos neturi cia..spermiukai lieka ilga laika gyvi. Bet pas mus jie saldyti gi kas su donoru bando,ar tikrai jie dar ilgai islieka gyvi idomu po saldymo butent
Lv dare su pilna pusle, lenkams to nereikia,ir labai dziaugiuosi, nes iskart po proceduros eiti i wc tai irgi kazkaip ne itin...
Tokia lyg paprasta procedura, bet ir ten niuansu visokiu yra....ir aisku norisi,kad viskas butu kuo geriausiai atlikta