Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(Pandorra @ 2016 03 02, 21:40)
Na va, jau grįžau po IUI procedūros  smile.gif . Viskas praėjo sklandžiai. Šį kartą mano gydytojo nebuvo ir papuoliau pas Grygoruk. Aišku, labai nenuliūdau  biggrin.gif . Grygoruk man pasirodė labai taktiškas, malonus ir mandagus, taigi grįžau jau tik su gerom emocijom  smile.gif . Kaip minėjo Erute85, Grygoruk nedaugžodžiauja, bet į visus klausimus atsako aiškiai ir konkrečiai.
Dabar belieka laukti rezultato  ax.gif
Sėkmės visoms  4u.gif

Na Pandorra mes beveik vienu metu tikrinsimes ar pavyko smile.gif
Sekmes jums nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandorra @ 2016 03 02, 20:40)
Na va, jau grįžau po IUI procedūros  smile.gif . Viskas praėjo sklandžiai. Šį kartą mano gydytojo nebuvo ir papuoliau pas Grygoruk. Aišku, labai nenuliūdau  biggrin.gif . Grygoruk man pasirodė labai taktiškas, malonus ir mandagus, taigi grįžau jau tik su gerom emocijom  smile.gif . Kaip minėjo Erute85, Grygoruk nedaugžodžiauja, bet į visus klausimus atsako aiškiai ir konkrečiai.
Dabar belieka laukti rezultato  ax.gif
Sėkmės visoms  4u.gif

thumbup.gif Na dabar beliko labai labai tiketi,kad pavyks nestuke.gif As kai dariau ten pirma karta tai iskarto pavyko ..naujokams sekasi lotuliukas.gif Todel ir erutei ir pandorai butinai turi pasisekti wub.gif
Pandora o ar buvo ovuliaves folikulas jau? ka israse po IUI naudoti progesteronui palaikyti? Kas liecia folikula, tai man LV visada darydavo kai jis dar buvo neovuliaves, o Lenkijoje kai dariau pirma karta jau buvo po O, ir uzkibo..ir daug kur skaiciau kad geriausiai kad jau butu ivykusi O kai IUI butu atliekama g.gif kai zirniukas pabego dariau kai dar nebuvo O,ir nepavyko... daktaras minejo,kad itakos neturi cia..spermiukai lieka ilga laika gyvi. Bet pas mus jie saldyti gi kas su donoru bando,ar tikrai jie dar ilgai islieka gyvi idomu po saldymo butent g.gif Lv dare su pilna pusle, lenkams to nereikia,ir labai dziaugiuosi, nes iskart po proceduros eiti i wc tai irgi kazkaip ne itin...
Tokia lyg paprasta procedura, bet ir ten niuansu visokiu yra....ir aisku norisi,kad viskas butu kuo geriausiai atlikta 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios darėtės IVF šioje klinikoje. Kaip dėl tyrimų? Ar daro vietoje? Ar savo vežetės? Pvz. Lh, FSH, TTh, AMH visokie sifiliai ir panašiai. Nes čia LT duoda sąrašiuką
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 03 03, 10:35)
Merginos, kurios darėtės IVF šioje klinikoje. Kaip dėl tyrimų? Ar daro vietoje? Ar savo vežetės? Pvz. Lh, FSH, TTh, AMH visokie sifiliai ir panašiai. Nes čia LT duoda sąrašiuką

Mes ruosiames daryti ten IVF ir veziausi nauja AMH, bet net nepaziurejo... Visus tyrimus daro patys 2-3 c.d. Gal kitoms kitaip, bet musu atveju buvo butent taip. Tiesa, spermograma taip pat is naujo reikejo pasidaryt ten.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 03 03, 10:35)

AMH nebutinas yra,o va visi kiti turi buti galiojantis, t.y. 6 menesius nuo pridavimo. Jei turite pasidariusi siuos tyrimus ir dar nepraejo 6 menesiai galite veztis. Beje reikia ir vyro kraujo tyrimu,ir kraujo grupes. Viska daro vietoje jei neturite 4u.gif apie 120-150 zlotu kiekvienam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2016 03 03, 10:24)
thumbup.gif Na dabar beliko labai labai tiketi,kad pavyks  nestuke.gif  As kai dariau ten pirma karta tai iskarto pavyko ..naujokams sekasi  lotuliukas.gif Todel ir erutei ir pandorai butinai turi pasisekti  wub.gif
Pandora o ar buvo ovuliaves folikulas jau? ka israse po IUI naudoti progesteronui palaikyti? Kas liecia folikula, tai man LV visada darydavo kai jis dar buvo neovuliaves, o Lenkijoje kai dariau pirma karta jau buvo po O, ir uzkibo..ir daug kur skaiciau kad geriausiai kad jau butu ivykusi O kai IUI butu atliekama  g.gif kai zirniukas pabego dariau kai dar nebuvo O,ir nepavyko... daktaras minejo,kad itakos neturi cia..spermiukai lieka ilga laika gyvi. Bet pas mus jie saldyti gi kas su donoru bando,ar tikrai jie dar ilgai islieka gyvi idomu po saldymo butent g.gif Lv dare su pilna pusle, lenkams to nereikia,ir labai dziaugiuosi, nes iskart po proceduros eiti i wc tai irgi kazkaip ne itin...
Tokia lyg paprasta procedura, bet ir ten niuansu visokiu yra....ir aisku norisi,kad viskas butu kuo geriausiai atlikta  4u.gif

Taip, folikulas jau buvo ovuliavęs. Išrašė Duphaston tabletes. LV man irgi darė, kai folikulas dar nebuvo ovuliavęs ir po procedūros naudodavau Crinone gelį. Bet čia norėjo daryti taip pat - iki ovuliacijos, tik mes niekaip negalėjom tuo metu atvažiuoti. Taigi, gavosi kaip gavosi. Gal tik į naudą rolleyes.gif Beje, Lenkijoje man minėjo, kad spermatozoidai būna aktyvūs dvi paras. Tai reik suprasti, kad ir šaldyti ne išimtis.
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 03 02, 22:55)
Na Pandorra mes beveik vienu metu tikrinsimes ar pavyko smile.gif
Sekmes jums  nestuke.gif

Taip, tikrai smile.gif Toks sutapimas ir dar tas pats gydytojas procedūrą atliko smile.gif Gal ir donoras tas pats biggrin.gif Kaip ten bebūtų, svarbiausia, kad pavyktų.
Sėkmės 4u.gif Laikau kumštukus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandorra @ 2016 03 03, 11:25)
Taip, folikulas jau buvo ovuliavęs. Išrašė Duphaston tabletes. LV man irgi darė, kai folikulas dar nebuvo ovuliavęs ir po procedūros naudodavau Crinone gelį. Bet čia norėjo daryti taip pat - iki ovuliacijos, tik mes niekaip negalėjom tuo metu atvažiuoti. Taigi, gavosi kaip gavosi. Gal tik į naudą  rolleyes.gif Beje, Lenkijoje man minėjo, kad spermatozoidai būna aktyvūs dvi paras. Tai reik suprasti, kad ir šaldyti ne išimtis.

Del viso ko patariu patikrinti progesterono kieki kokia 21 diena, duphaston yra labai silpnos tabletes deja...pirma karta kai pavyko nestuke.gif irgi geriau duhaston tik, ir kai padariau su hcg tyrima ir PRg, pasirodo esu nescia bet PRG kritines ribos..pradejau utrogestan naudoti,net leidziausi rusiska labai skausminga progesterona, bet deja, nepavyko pakelti ir deja pabego verysad.gif Pats gydytojas G. labai gyre utrogestan, ir sake jei tik galite gauti naudoti ji, nes zymiai stipresnis jis, bet Lenkijoje jo nera, todel ir nesiulo unsure.gif Utrogestan gali israsyti tiek seimos gydytojas nes jis vardinis yra tiek ginekologas jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2016 03 03, 11:53)
Del viso ko patariu patikrinti progesterono kieki kokia 21 diena, duphaston yra labai silpnos tabletes deja...pirma karta kai pavyko  nestuke.gif  irgi geriau duhaston tik, ir kai padariau su hcg tyrima ir PRg, pasirodo esu nescia bet PRG kritines ribos..pradejau utrogestan naudoti,net leidziausi rusiska labai skausminga progesterona, bet deja, nepavyko pakelti ir deja pabego  verysad.gif Pats gydytojas G. labai gyre utrogestan, ir sake jei tik galite gauti naudoti ji, nes zymiai stipresnis jis, bet Lenkijoje jo nera, todel ir nesiulo  unsure.gif Utrogestan gali israsyti tiek seimos gydytojas nes jis vardinis yra tiek ginekologas jusu  4u.gif

Foksiuke, ačiū labai už patarimus 4u.gif Kad būtų ramiau, užsirašiau šiam šeštadieniui į Maxmedą pas savo gydytoją. Pasitarsiu ką daryti. Gal išrašys Utrogestan. Šį kartą kažkaip labai nerimauju, taip norisi, kad pagaliau pasisektų. O ir metų man jau 35 verysad.gif Kuo toliau, tuo vis šansų mažėja.
Atsakyti
QUOTE(Pandorra @ 2016 03 03, 14:11)
Foksiuke, ačiū labai už patarimus  4u.gif  Kad būtų ramiau, užsirašiau šiam šeštadieniui į Maxmedą pas savo gydytoją. Pasitarsiu ką daryti. Gal išrašys Utrogestan. Šį kartą kažkaip labai nerimauju, taip norisi, kad pagaliau pasisektų. O ir metų man jau 35  verysad.gif Kuo toliau, tuo vis šansų mažėja.

Maxmedoje as pas Zaneta lankausi,tai israsyti gali sioje klinikoje tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandorra @ 2016 03 03, 12:40)
Taip, tikrai  smile.gif  Toks sutapimas ir dar tas pats gydytojas procedūrą atliko  smile.gif  Gal ir donoras tas pats  biggrin.gif Kaip ten bebūtų, svarbiausia, kad pavyktų.
Sėkmės  4u.gif  Laikau kumštukus  nestuke.gif

Kaip idomiai gavosi. Man dare kol dar neoviliaves folikulas, o jums dare jau po O. Galbut abiem pavyks ir paaiskes, kad cia nelabai tas itakos turi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Foksiuke @ 2016 03 03, 15:18)
Maxmedoje as pas Zaneta lankausi,tai israsyti gali sioje klinikoje tikrai  4u.gif

As Maxmedoj pas Keršulyte buvau folikulo matuoti, tai ji man neisrase, sake vardinis receptas, todel negali israsyti. Bet as pagalvojau, kad gal del to, kad as ten siaip nesilankau. Bet seimos gydytojas tikrai gali israsyti.
Atsakyti
Merginos, kaip sekasi po IUI? Ką jaučiate? 4u.gif
Atsakyti