QUOTE(Pandorra @ 2016 03 01, 18:18)
Nenoriu daryti kažkokių išvadų po pirmo vizito Bocian klinikoje, bet grįžau namo gerokai sugluminta . Visų pirma, su registratūros darbuotojomis susišnekėti labai sudėtinga. Rusiškai lyg ir supranta, bet pasakyti negali. Bandžiau kalbinti angliškai, tai išvis nieko . Tik viena vyriausia iš jų kalbėjo be problemų, bet nuolat buvo užsiėmusi. Kai pradėjome konsultuotis su gydytoju, išvis susigadinau nuotaiką. Jis buvo gan grubokas, kalbėjo tarsi pasikėlęs, lyg būtų klinikos šeimininkas ir mes tokie kvaileliai, lyg atvažiavę išmaldos prašyti. I mus kreipėsi "tu", be to, iškart pradėjo sukti ta linkme, kad IUI kaip ir mažai šansų, o IVF 50 proc. sėkmingi. Iš kart pajutom, kad esmė piniguose. Tada pareiškė, kad gerai, bandom vieną IUI, jei nepasiseks, darysim IVF. Dar papasakojau apie kelis nesėkmingus IUI, kurie man buvo atlikti Embrions klinikoje. Kai pasakiau, kad darė be stimuliacijos, tai gydytojas su tokiu pasididžiavimu pareiškė, kad jis dirba visai kitaip, nei Latvijoje. O galiausiai paaiškėjo, kad procedūros eiga visiškai tokia pati. Pamatavo folikulą, paskyrė Ovitrelle ir pasakė kurią dieną atvažiuoti darytis IUI. Dar nemaloni situacija buvo, kai darė echoskopiją. Mano vyras sėdi tame pačiame kabinete, o gydytojas man liepė nusirengti ir atsisėsti ant "lėktuvo". Žodžiu, pakraupau, nes net nepaklausė vyro ar jis čia nori sėdėt ir žiūrėt. O ką jau kalbėt, kaip jaustis man Tai va tokie pirminiai pastebėjimai ir patyrimai. Gal čia aš kažko nesuprantu ir viskas čia gerai. Bet jaučiausi tikrai keistai, juolab, kad turiu su kuo palyginti.
Na ką, ruošiuosi rytdienos kelionei į Bocian IUI procedūrai. Labai tikiuosi, kad viskas praeis sklandžiai, o tie nemalonūs prisiminimai bus tik pirminė klaidinga nuomonė Tikiuosi, kad ir gydytojas bus malonesnis ir ta koja iš lovos išlipęs
Na ką, ruošiuosi rytdienos kelionei į Bocian IUI procedūrai. Labai tikiuosi, kad viskas praeis sklandžiai, o tie nemalonūs prisiminimai bus tik pirminė klaidinga nuomonė Tikiuosi, kad ir gydytojas bus malonesnis ir ta koja iš lovos išlipęs
Tai gal ir gydytojo pavardę parašykit, kad kitos mergaitės žinotų ko vengti O ką latviai sakė apie nesėkmes? Jei nesunku, gal galit pasakyti kokios jūsų problemos? Gal tikrai jums IVF labiau tiktų?
Bet kokiu atveju, sėkmės per procedūrą