Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(Foksiuke @ 2016 02 15, 17:31)
Nedirba ju puslapis kazkodel  doh.gif  jei reikia kontaktu galiu atsiusti ir registraturos ir gydytojo  4u.gif

As norejau pasiskaityt apie skatinima folikulu, kiek tai trunka ir panasiai. Siek tiek nusimusiau nuo viso eiliskumo, o kadangi mano vyro daznai nebuna namuose, tai tenka dienas skaiciuoti... Kad ir dabar - geriu vaistus ir kaip gydytojas sake, po 10 dienu kurso turiu sulaukti menesiniu ir iskart registruotis pas juos, o gavosi taip, kad apsiskaiciavau ir suku dabar galva kaip reikes nuvaziuot sad.gif Kad daugiau taip neatsitiktu, noreciau bent panasiai pasiplanuot.
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 15, 21:23)
As norejau pasiskaityt apie skatinima folikulu, kiek tai trunka ir panasiai. Siek tiek nusimusiau nuo viso eiliskumo, o kadangi mano vyro daznai nebuna namuose, tai tenka dienas skaiciuoti... Kad ir dabar - geriu vaistus ir kaip gydytojas sake, po 10 dienu kurso turiu sulaukti menesiniu ir iskart registruotis pas juos, o gavosi taip, kad apsiskaiciavau ir suku dabar galva kaip reikes nuvaziuot sad.gif Kad daugiau taip neatsitiktu, noreciau bent panasiai pasiplanuot.

Tai kad nera kazkokios schemos, viskas priklauso tik nuo jusu organizmo, 3-5 diena prades stimuliuoti, poto 9-10 ciklo diena echoskopija kaip auga viskas,ir kiek uzaugo, poto po keliu dienu dar, ziurint kaip augs viskas pas jus, is anksto niekaip nenuspesi ir nesuplanuosi kada vaziuot reikes, as papildomai kai IVF turejau Latvijoje ir LT ejau echo ziureti kaip auga viskas, kad nevaziuoti toki kelia vien del echo(jei vaistu turejau aisku). Vyras reikalingas bus BUTINAI tik punkcijos diena, kitomis dienomis jis neprivalomas siaip...tik davaziavimas tik su auto ten, I Riga kelis kart vaziavau pati,su autobuso abai patogu ir pigiau net vienai vaziuoti,daznai kursuoja autikai, o i Bialystoka retai labai verysad.gif Arba paciai vaziuoti jei galit vairuoti,arba paieskoti kas nuveztu, kartu apsishopinti gi galetu kazkas Lenkijoje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pradejau ir as vizitus i Lenkija, jau po antrojo. Is tyre hormonus, paskyre Thyroxina. (Pasirodo TSH pas mane per aukstas), Atliko diagnostine hysteroskopija, tuo paciu padare "scratch" . Belieka laukti mm pradzios ir ...startas su stimuliacijom.
Klausykit, tik gydytojas nepasake, o as ir nepaklausiau, kiek ta Thyroxina gerti? gal kas zinot? iki kito vizito mazdaug 2 savaites- tai gal tiek ir reiktu gerti ji smile.gif ?
Kol kas pradzia gerai nuteikianti... gydytojas sake , viskas bus gerai smile.gif neisnervuokit.... todel visokeriopai stengiuos relaksuoti ir myleti save visa si laikotarpi smile.gif
Stengiuosi negalvoti apie praeiti...

Sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2016 02 16, 10:49)
Tai kad nera kazkokios schemos, viskas priklauso tik nuo jusu organizmo, 3-5 diena prades stimuliuoti, poto 9-10 ciklo diena echoskopija kaip auga viskas,ir kiek uzaugo, poto po keliu dienu dar, ziurint kaip augs viskas pas jus, is anksto niekaip nenuspesi ir nesuplanuosi kada vaziuot reikes, as papildomai kai IVF turejau Latvijoje ir LT ejau echo ziureti kaip auga viskas, kad nevaziuoti toki kelia vien del echo(jei vaistu turejau aisku). Vyras reikalingas bus BUTINAI tik punkcijos diena, kitomis dienomis jis neprivalomas siaip...tik davaziavimas tik su auto ten, I Riga kelis kart vaziavau pati,su autobuso abai patogu ir pigiau net vienai vaziuoti,daznai kursuoja autikai, o i Bialystoka retai labai  verysad.gif  Arba paciai vaziuoti jei galit vairuoti,arba paieskoti kas nuveztu, kartu apsishopinti gi galetu kazkas Lenkijoje 4u.gif

Foksiuke, didziulis aciu uz informacija!
Atsakyti
Na o mano pirmo vizito data pasikeite. Vaziuoju jau 18d. Tai spirgu visa:) Labai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2016 02 16, 21:19)
Sveikos,
Pradejau ir as vizitus i Lenkija, jau po antrojo. Is tyre hormonus, paskyre Thyroxina. (Pasirodo TSH pas mane per aukstas), Atliko diagnostine hysteroskopija, tuo paciu padare "scratch" .  Belieka laukti mm pradzios ir ...startas su stimuliacijom.
Klausykit, tik gydytojas nepasake, o as ir nepaklausiau, kiek ta Thyroxina gerti? gal kas zinot? iki kito vizito mazdaug 2 savaites- tai gal tiek ir reiktu gerti ji smile.gif ?
Kol kas pradzia gerai nuteikianti... gydytojas sake , viskas bus gerai smile.gif neisnervuokit.... todel visokeriopai stengiuos relaksuoti ir myleti save visa si laikotarpi  smile.gif
Stengiuosi negalvoti apie praeiti...

Sekmes visoms.

Pasirodo, kad nemazai musu ten pradejo lankytis ir laukti stebukliuku. Sakykit, pas koki gydytoja vazinejat ir ka daret pirmais dviem kartais? Klausiu, nes as turesiu vaziuoti po vaistu gerimo ir sulaukus 2-3 ciklo dienos ir man darys tyrimus del folikulu, o gavus rezultata sake, kad reikes prades stimuliacija. Tai kaip suprantu tie tyrimai, kuriuos padarys per valanda ir atsakyma gausiu ta pacia diena, o ir del stimuliacijos bus galima pradet, tai viskas bus per mano antra vizita, ar as kazka praleidau?
Ir svarbiausia - dideliausios sekmes visoms!!! wink.gif
Papildyta:
QUOTE(erute85 @ 2016 02 16, 21:50)
Na o mano pirmo vizito data pasikeite. Vaziuoju jau 18d. Tai spirgu visa:) Labai laukiu smile.gif

Erute, didziausios sekmes jums ir labai, labai lauksim naujienu is jusu smile.gif Tik del nieko nesijaudinkit - zmones ten tikrai malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 17, 00:49)
Pasirodo, kad nemazai musu ten pradejo lankytis ir laukti stebukliuku. Sakykit, pas koki gydytoja vazinejat ir ka daret pirmais dviem kartais? Klausiu, nes as turesiu vaziuoti po vaistu gerimo ir sulaukus 2-3 ciklo dienos ir man darys tyrimus del folikulu, o gavus rezultata sake, kad reikes prades stimuliacija. Tai kaip suprantu tie tyrimai, kuriuos padarys per valanda ir atsakyma gausiu ta pacia diena, o ir del stimuliacijos bus galima pradet, tai viskas bus per mano antra vizita, ar as kazka praleidau?
Ir svarbiausia - dideliausios sekmes visoms!!! wink.gif
Papildyta:

Erute, didziausios sekmes jums ir labai, labai lauksim naujienu is jusu smile.gif Tik del nieko nesijaudinkit - zmones ten tikrai malonus smile.gif

Aciu Dainiuske biggrin.gif Mano tas jauduliukas toks labiau smagus, nei baisus ax.gif

O gal kuri zinot, ar valiutos keitykla pasienyje dirba visa para? Mes ten ryt apie kokia 6val.turbut vaziuosim. Tai nezinau ar is anksto issikeisti, ar ten dirbs ir ten issikeisim.
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 02 17, 18:16)
Aciu Dainiuske  biggrin.gif  Mano tas jauduliukas toks labiau smagus, nei baisus  ax.gif

O gal kuri zinot, ar valiutos keitykla pasienyje dirba visa para? Mes ten ryt apie kokia 6val.turbut vaziuosim. Tai nezinau ar is anksto issikeisti, ar ten dirbs ir ten issikeisim.

Bijau pameluot, bet kai mes vaziavom anksti ryte (bet buvo tarp 7-8 val.) keletas masinu nusukinejo i valiutu keityklas, tai manau, kad turetu dirbt. na, bet 100 proc. negaliu garantuot.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ruošiamės po truputį IVF. Jei viskas gerai, planuojam balandžio gale pradėti. bet galvojam kovo viduryje nuvažiuoti dar konsultacijai, gal ką iš anksto pasakytų, tyrimus kokius padarytų ar pan. Kurios jau buvote - kaip viskas vyksta? Galvojame dabar važiuoti kokią kovo 18 d. Jau dabar užsirašyti nebūtų per anksti? Ir ar tiesiog paskambinus užsirašyti reikia, ar ir gydytoją reikia "išsirinkti"? Jei taip, kurios lankėtės, ką patartumėt? Jų puslapyje gana mažai informacijos ir pats puslapis labai blogai veikia..

Ačiū už bet kokią info smile.gif
Atsakyti
Kaip sekesi? 4u.gif

QUOTE(erute85 @ 2016 02 16, 21:50)

Atsakyti
Erute85, lauksim žinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2016 01 08, 23:02)
Nuosirdziai visoms siulau ne rasyti o tik skambinti. Jie ir su daktaru gali sujungti, jei rusiskai,angliskai snekate puikiai pavyks pokalbis. Kiek zinau vienai merginai  4u.gif  nuvaziavus i konsultacija, nors IVF nusimato tik po 2 menesiu jau duoti nurodymai ir papildai gerinti kiausalastes[COLOR=red], ko atsisakyti ir t.t. Rekomendavo ir viena cikla pries IVf gerti konraceptinius,kad kiausides pries IVF pailsetu, IVF dar po 2 menesiu, bet jau pradeda ruostis dabar. Manau cia tikrai parodo demesi pacientui, or tyrimus reikia visus atlikti,maza ka kokia bakterija dar yra,reikia laiko pasalinti, isgydyti. Is Vilniaus 4 val kelio ir jau vietoje  cool.gif IVF tikrai procedura nelengva, ir jai pasiruosti irgi reikia laiko, paruosti tiek savo kuna,tiek emocine busena  4u.gif

o kokie vaistai kiausialasciu kokybei gerinti?? ka jie siulo, kokius papildus?
bigsmile.gif
Atsakyti