QUOTE(Lietuvos piliete @ 2016 02 16, 21:19)
Sveikos,
Pradejau ir as vizitus i Lenkija, jau po antrojo. Is tyre hormonus, paskyre Thyroxina. (Pasirodo TSH pas mane per aukstas), Atliko diagnostine hysteroskopija, tuo paciu padare "scratch" . Belieka laukti mm pradzios ir ...startas su stimuliacijom.
Klausykit, tik gydytojas nepasake, o as ir nepaklausiau, kiek ta Thyroxina gerti? gal kas zinot? iki kito vizito mazdaug 2 savaites- tai gal tiek ir reiktu gerti ji
?
Kol kas pradzia gerai nuteikianti... gydytojas sake , viskas bus gerai
neisnervuokit.... todel visokeriopai stengiuos relaksuoti ir myleti save visa si laikotarpi
Stengiuosi negalvoti apie praeiti...
Sekmes visoms.
Pasirodo, kad nemazai musu ten pradejo lankytis ir laukti stebukliuku. Sakykit, pas koki gydytoja vazinejat ir ka daret pirmais dviem kartais? Klausiu, nes as turesiu vaziuoti po vaistu gerimo ir sulaukus 2-3 ciklo dienos ir man darys tyrimus del folikulu, o gavus rezultata sake, kad reikes prades stimuliacija. Tai kaip suprantu tie tyrimai, kuriuos padarys per valanda ir atsakyma gausiu ta pacia diena, o ir del stimuliacijos bus galima pradet, tai viskas bus per mano antra vizita, ar as kazka praleidau?
Ir svarbiausia - dideliausios sekmes visoms!!!
Papildyta:
QUOTE(erute85 @ 2016 02 16, 21:50)
Na o mano pirmo vizito data pasikeite. Vaziuoju jau 18d. Tai spirgu visa:) Labai laukiu
Erute, didziausios sekmes jums ir labai, labai lauksim naujienu is jusu
Tik del nieko nesijaudinkit - zmones ten tikrai malonus