Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(erute85 @ 2016 02 08, 19:45)
Galbut reiketu bandyti registruotis iskart kai tik prasideda menesines, gal kita diena ar po poros dienu ir priimtu. Manau 2 ar 3 c.d.tai nera didelio skirtumo.
Arba dar vienas varijantas, nuvaziuoti bet kuria diena, issiaiskinti kokiu tyrimu pagal jusu atveji reikes ir pasidaryti juos grizus i LT pirmom ciklo dienom. Tik kad cia gal vaziavimas papildomas.
Tik pamastymai mano... blush2.gif  gal kuri susidurus su tokiom problemom patartu.

Sveikos
Kai buvau pirmaj konsultacijai apitiksliau paskaiciavau ir gavos 4ciklo diena is anksto uzsirasiau,padare hormonu tyrimus.
O kai dabar vaziuosiu lauksiu kol mmm ateis ir ta pacia diena skambinsiu uzirasinet sake kad tikrai su priemimu nebus problemu visad vieta ras.
Tai kad manau galima skambint ir ta pacia diena kai ateina mmm ir uzrasys be problemu.
Atsakyti
Gal man patartumete blush2.gif
Vaziuoju i Bocian 23 d., bet neturiu pasidarius kiausintakiu praeinamumo tyrimo. Kaip galvojat, ar butinai jis reikalingas? Ar visos kurios vaziavot turejot ta rytima? Pradzioj galvojau, kad kadangi vaziuoju daryti IUI del vyro nevaisingumo, tai gal nereikia. Bet dabar jau susimasciau ar nebus reikalingas. Gal dar speciau pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 02 09, 21:07)
Gal man patartumete  blush2.gif
Vaziuoju i Bocian 23 d., bet neturiu pasidarius kiausintakiu praeinamumo tyrimo. Kaip galvojat, ar butinai jis reikalingas? Ar visos kurios vaziavot turejot ta rytima? Pradzioj galvojau, kad kadangi vaziuoju daryti IUI del vyro nevaisingumo, tai gal nereikia. Bet dabar jau susimasciau ar nebus reikalingas. Gal dar speciau pasidaryti  smile.gif

Yra tema IUi ten gal daugiau yra sia tema bendraujanciu smile.gif Bet as tik UZ gimdos foto, maza kas..tiek pinigu, tiek laiko,tiek nervu aukoti nezinant ar pats svarbiausias dalykas yra tvarkoje. Aisku idealiausias sprendimas yra LP, ten jau viska pziuretu kaip reikiant, pataisytu jei kas ne taip.Gali buti tiesiog uzsake kiausintakiai, tuo paciu pravalytu. As dariau ir gimdos foto ir po nesekmiu LP dariau, gal atsitiktinumas, bet po LP iskarto uzkibo vaikiuks..(bet pabego) verysad.gif
IUI rekomenduoja daryti 6 kartus...o jei padarysite ir poto suzinosite kad kazkoks nepratekamas? doh.gif Beje kiausintakiu problemos yra gana dazna problema, todel as nerizikuociau...jei jau daryti proceduras tai tik pilnai isitikinus ar viskas tvarkoje 4u.gif

Beje del konvertavimo, mokejome kortele, reikejo 240 zlotu,tai paskaiciavus kaip keicia pasienyje,praradome 1.20 euro...
Visoms didziausios sekmes, kaip ir man Bociane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 03, 00:35)
Mes vaziuosim vasario 10 diena. Todel visus ispudzius papasakosiu tik grizus. O bijot as ir pati baisiai bijojau, bet man atsiliepe pats gydytojas ir labai apsidziaugiau, kad jis pats ir zadejo mus priimti. Labai tikimes, kad ten musu stebuklas ir ivyks smile.gif Linkiu ir jums nieko nelaukt, nes nera geresnio laiko uz "dabar" smile.gif Sekmes jums smile.gif

Kaip jums sekesi klinikoj siandien? Kaip ten viskas? Ar visus atsakymus gavot?
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 02 10, 22:57)
Kaip jums sekesi klinikoj siandien? Kaip ten viskas? Ar visus atsakymus gavot?

Sveikutes,
na, mes grizom pilni ispudziu ir dar pilnesni vilciu, kad viskas bus gerai smile.gif Isties, jei ciklas reguliarus, geriausia registruotis iskart prasidejus menesinems, kad pas gydytoja pakliutumet 2-3 ciklo diena (sake, kad dar ir 4 is bedos tiktu). Mano atveju, kad galetu padaryti hormonini tyrima ir paziuretu kaip veikia kiausides. Kadangi pas mane ciklas nereguliarus, israse vaistu, kuriuos gersiu 10 dienu, tada tureciau sulaukti menesiniu ir iskart registruotis konsultacijai pas ji. Po sio vizito, kaip sake gydytojas, jei viskas tvarkoj, prades stimuliacija. Kazkaip man pasirode, kad jei nebutu kiausidziu, tik tokiu atveju negaletu but tvarkoj smile.gif Na, toliau tos "linksmosios" proceduros, apie kurias mes dar labai nekalbejom.
Dabar apie buitinius dalykus - masinos parkingas salia klinikos mokamas, todel reiktu tureti su savim monetu. Antra, uzpilde visus blankus, pralaukem ne maziau 40 minuciu. Pati konusltacija truko apie 20 min. Reikejo pakartotinai padaryti vyro spermograma ir po 1,5 val. buvo atsakymas ir turejom laukti dar valandas (tai is viso 2,5 val.), kad minute pakomentuotu vyro tyrimo atsakyma, kad viskas su juo labai gerai smile.gif tas laukimas gal siek tiek prailgo, bet po visko isvaziavom tikrai geros nuotaikos (per ta 1,5 val. spejom nuvaziuoti apsipirkti smile.gif )
Tai gal tiek pirmu zingsniu ispudziu smile.gif Kitam kartui zinosim, kad isvaziave anksti ryte, anksti grizti tikrai nepavyks ir geriausia del nieko nesinervuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 11, 10:13)
Sveikutes,
na, mes grizom pilni ispudziu ir dar pilnesni vilciu, kad viskas bus gerai smile.gif Isties, jei ciklas reguliarus, geriausia registruotis iskart prasidejus menesinems, kad pas gydytoja pakliutumet 2-3 ciklo diena (sake, kad dar ir 4 is bedos tiktu). Mano atveju, kad galetu padaryti hormonini tyrima ir paziuretu kaip veikia kiausides. Kadangi pas mane ciklas nereguliarus, israse vaistu, kuriuos gersiu 10 dienu, tada tureciau sulaukti menesiniu ir iskart registruotis konsultacijai pas ji. Po sio vizito, kaip sake gydytojas, jei viskas tvarkoj, prades stimuliacija. Kazkaip man pasirode, kad jei nebutu kiausidziu, tik tokiu atveju negaletu but tvarkoj smile.gif Na, toliau tos "linksmosios" proceduros, apie kurias mes dar labai nekalbejom.
Dabar apie buitinius dalykus - masinos parkingas salia klinikos mokamas, todel reiktu tureti su savim monetu. Antra, uzpilde visus blankus, pralaukem ne maziau 40 minuciu. Pati konusltacija truko apie 20 min. Reikejo pakartotinai padaryti vyro spermograma ir po 1,5 val. buvo atsakymas ir turejom laukti dar valandas (tai is viso 2,5 val.), kad minute pakomentuotu vyro tyrimo atsakyma, kad viskas su juo labai gerai smile.gif tas laukimas gal siek tiek prailgo, bet po visko isvaziavom tikrai geros nuotaikos (per ta 1,5 val. spejom nuvaziuoti apsipirkti smile.gif )
Tai gal tiek pirmu zingsniu ispudziu smile.gif Kitam kartui zinosim, kad isvaziave anksti ryte, anksti grizti tikrai nepavyks ir geriausia del nieko nesinervuoti smile.gif

Laikysime kumstukus, pas koki gydytoja lanketes?
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 11, 11:13)
Sveikutes,

Kaip smagu girdeti, kad jums viskas puikiai pasiseke ir suteike vilciu smile.gif Ir man paciai ramiau pasidare. Tikiuosi ir mus taip nuteiks smile.gif Sakykit, o kokia kalba klinikoj susikalbejot? Ar daktaras suteike informacijos ar nereikejo traukti uz liezuvio ? As jau sarasiuka klausymu turiu, pasiruosus ten vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 02 11, 22:10)
Kaip smagu girdeti, kad jums viskas puikiai pasiseke ir suteike vilciu smile.gif Ir man paciai ramiau pasidare. Tikiuosi ir mus taip nuteiks smile.gif Sakykit, o kokia kalba klinikoj susikalbejot? Ar daktaras suteike informacijos ar nereikejo traukti uz liezuvio ? As jau sarasiuka klausymu turiu, pasiruosus ten vaziuoti smile.gif

Mes buvom pas gydytoja Grzegorz Mrugacz. Ir registratores, ir pats gydytojas kalbejo su manim rusiskai. Bet labai praverte, kad ir vyras neblogai moka lenkiskai, nes tiesiog uzsimirsusios registratores pradedavo kalbet lenkiskai, bet pamate mano nesuprantancios mimika, staigiai pasakydavo rusiskai smile.gif
Pats gydytojas nedaugzodziavo, bet, manau, esme suzinojau ir kai mate, kad kazko nelabai supratau, aiskino is naujo kol supratau smile.gif Tik tikrai nebijokit klaust - bus ramiau. Bet kokiu atveju - jie juk uz tai gauna pinigelius, o ir bet kada tu atsakymu juk negalesit suzinot.
Atsakyti
Sakykit, jums normaliai atsidaro ju tinklapis http://www.klinikabocian.pl/
? As jau kelinta savaite nei is darbinio, nei is namu kompiuterio niekaip negaliu i ji ieiti, o pasiskaityt labai noreciau...
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 15, 16:00)
Sakykit, jums normaliai atsidaro ju tinklapis http://www.klinikabocian.pl/
? As jau kelinta savaite nei is darbinio, nei is namu kompiuterio niekaip negaliu i ji ieiti, o pasiskaityt labai noreciau...

Ne, man irgi nebeatidaro, per internet explorer buvo taip pusiau tik atidare, per kitas narsykles niekaip...
Atsakyti
QUOTE(Gerda13 @ 2016 02 15, 17:32)
Ne, man irgi nebeatidaro, per internet explorer buvo taip pusiau tik atidare, per kitas narsykles niekaip...

Man neatsidare irgi gal dvi savaites. Po to ejau per Google paieska ir iskart spausdavau kontaktai. Kontaktus atidare,o po to ir visa kita atsidare. Bet kad ten kazkas ne taip su ju svetaine, tai faktas.
Atsakyti
Nedirba ju puslapis kazkodel doh.gif jei reikia kontaktu galiu atsiusti ir registraturos ir gydytojo 4u.gif
Atsakyti