Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 02, 21:42)
O sakykit, kodel nusprendet daryt su donoru? As gal neteisingai supratau kazka, bet as turejusi taip pat 2 laporoskopija ir paskutine histeroskopija - salino polipus, bet turbut ne tai priezastis del donorystes? O manes pats gydytojas nieko neklause kazkodel... Nei apie cikla, nei dar kazko... Manau, kad viskas bus aisku vietoje, nes ir atsakyt buciau tegalejusi, kad ciklas nereguliarus sad.gif

Ne, su donoru darysim tikrai ne del histeroskopijos, o del to, kad pas mano vyra spermiuku 0 del genetiniu dalyku.
O kada jus vaziuojat i klinika? As bandysiu skambintis gal kokia vasario 15 d., nes ciklas mano apie 22d.prasideda, tai gal jau bus galima ir uzsiregistruoti.
Nezinau, bijau visko velniskai... ir pradeti bijau, bet noras didesnis nei baime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 02 02, 22:43)
Ne, su donoru darysim tikrai ne del histeroskopijos, o del to, kad pas mano vyra spermiuku 0 del genetiniu dalyku.
O kada jus vaziuojat i klinika? As bandysiu skambintis gal kokia vasario 15 d., nes ciklas mano apie 22d.prasideda, tai gal jau bus galima ir uzsiregistruoti.
Nezinau, bijau visko velniskai... ir pradeti bijau, bet noras didesnis nei baime smile.gif

o ir su tesa nerastų spermiukų?
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 02 02, 21:43)

Mes vaziuosim vasario 10 diena. Todel visus ispudzius papasakosiu tik grizus. O bijot as ir pati baisiai bijojau, bet man atsiliepe pats gydytojas ir labai apsidziaugiau, kad jis pats ir zadejo mus priimti. Labai tikimes, kad ten musu stebuklas ir ivyks smile.gif Linkiu ir jums nieko nelaukt, nes nera geresnio laiko uz "dabar" smile.gif Sekmes jums smile.gif
Atsakyti
Gal galit atsakyti, kurios jau buvusios - atsiskaitymas kaip ten vyksta? Reikia veztis zlotus ar galima ir eurais? O gal galima kortele atsiskaityti? Nezinau kaip elgtis net ir tokiose banaliose situacijose...
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 03, 10:42)
Gal galit atsakyti, kurios jau buvusios - atsiskaitymas kaip ten vyksta? Reikia veztis zlotus ar galima ir eurais? O gal galima kortele atsiskaityti? Nezinau kaip elgtis net ir tokiose banaliose situacijose...

Mes keitemes zlotus pasienyje ir atsiskaitinejome zlotais, kadangi dabar labai palankus kursas, nemazai sutaupeme. Kortele atsiskaiteme vaistineje tai labai nepalankiu kursu nuskaiciavo. Keiciantis lenku pasienyje dar galima pasidereti jeigu keiciate didesne suma, o jeigu atsiskaitinesite klinikoje eurais tai ir gi gali buti nepalankus kursas.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 02 03, 17:45)
Mes keitemes zlotus pasienyje ir atsiskaitinejome zlotais, kadangi dabar labai palankus kursas, nemazai sutaupeme.  Kortele atsiskaiteme vaistineje tai labai nepalankiu kursu nuskaiciavo. Keiciantis lenku pasienyje dar galima pasidereti jeigu keiciate didesne suma, o jeigu atsiskaitinesite klinikoje eurais tai ir gi gali buti nepalankus kursas.

Visa beda tame, kad neaisku kiek tu zlotu reikes smile.gif Zinoma, dabar labai palankus kursas, bet kad nors isivaizduociau kiek ju reikia bent jau pradziai...
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 03, 22:27)
Visa beda tame, kad neaisku kiek tu zlotu reikes smile.gif Zinoma, dabar labai palankus kursas, bet kad nors isivaizduociau kiek ju reikia bent jau pradziai...

Bandau atsiminti kiek mums reikejo pirma karta,: uz vaistus pradedant ivf sumokejome 1900 zlotu su kapeikom, ir klinikoje jeigu neklystu 700 zlotu.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 02 04, 07:15)
Bandau atsiminti kiek mums reikejo pirma karta,: uz vaistus pradedant ivf sumokejome 1900 zlotu su kapeikom, ir klinikoje jeigu neklystu 700 zlotu.

Aciu!!! Reikes issikeisti kokius 600 EUR minimum...
Neisivaizduojat kaip laukiu pradzios link musu stebuklelio...
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 02 03, 17:45)
Mes keitemes zlotus pasienyje ir atsiskaitinejome zlotais, kadangi dabar labai palankus kursas, nemazai sutaupeme.  Kortele atsiskaiteme vaistineje tai labai nepalankiu kursu nuskaiciavo. Keiciantis lenku pasienyje dar galima pasidereti jeigu keiciate didesne suma, o jeigu atsiskaitinesite klinikoje eurais tai ir gi gali buti nepalankus kursas.

gal galite plačiau apie kursą? Buvau įsitikinus, kad mokent kortele - kursas geriausias. Mes prieš porą sav. buvome Suwalkuose, tai kursas banko buvo 0,2345

QUOTE(lauku-gele @ 2016 02 04, 07:15)

kokie vaistai?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 02 04, 13:14)
gal galite plačiau apie kursą? Buvau įsitikinus, kad mokent kortele - kursas geriausias. Mes prieš porą sav. buvome Suwalkuose, tai kursas banko buvo 0,2345

mes lapkričio mėnesį buvom Suvalkuose, mokant kortele tikrai buvo blogesnis kursas negu keičiant eurus į zlotus pasieny.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 02 04, 12:14)
kokie vaistai?

Vaistai bemfola ir orgalutran.
Kiek esame vazineje i lenkija ir i warsuva visada palankiausias kursas buvo lenku pasienyje ir kur kas geresnis nei atsiskaitinejant kortele, ypac dabar kai taip kursas nukrites tai ir sutaupyti dar nemazai pavyko.
Papildyta:
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 04, 10:27)

Gali skirtis tyrimai ir vaistu dozes, as parasiau kiek musu atveju kainavo.
Tikrai galiu isivaizduoti, as kai laukiau pirmos proceduros tai ir savaite anksciau mm prasidejo, nors visada laiku budavo. Po menesio mes vaziuosime snaigutes pasiimti, deja is pirmo karto mums nepavyko. Labai linkiu praeiti si sunku kelia ir dziaugtis stebukleliu...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 02 02, 22:56)
o ir su tesa nerastų spermiukų?

Kad ir rastu...mums netinka, nes tie genetiniai dalykai yra paveldimi jeigu butu berniukas, o pasireiksti gali ne tik nevaisingumu. Zodziu tikrai bjaurus dalykas, kuriu nenorim perduoti savo vaikui. Taigi, kitos iseities neturim verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainiuske @ 2016 02 04, 11:27)

Dideliausios sekmes jums...lauksim geru ziniu smile.gif
Atsakyti