Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkijos klinika Bocian

QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 27, 22:20)
Su jumis mergaites net paskutine viltis nemirsta, nuostabu kiek cia yra optimizmo, nepaprastai daug zmoniu kurie yra nueje siuo sunkiu keliu ir kai atrodo kad vilties jau nera jus surandate ta maziausia vilti kuria dar galima tiketi smile.gif. Man tai yra pirmas ivf tai turbut del to labai tikejausi... Aciu uz palaikyma smile.gif.

Kaip laikaisi? Ar planuoji ryt kartoti hcg? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 28, 19:39)
Kaip laikaisi? Ar planuoji ryt kartoti hcg?  4u.gif

Labas, darbas geriausiai gydo zaizdas. Ne neplanuoju kartoti, savaitgali lauksiu mm.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 28, 21:37)
Labas, darbas geriausiai gydo zaizdas. Ne neplanuoju kartoti, savaitgali lauksiu mm.

O gal pakartok... Nu jau tas 15 e čia ar čia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 28, 21:37)

Aišku, laikykis
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 01 28, 20:51)
O gal pakartok...  Nu jau tas 15 e čia ar čia... 4u.gif

Tai kad ne 15 eur., o vienuolika su centais. Na jus cia mane taip ikalbinejat, pagalvosiu siandien. Perskaiciau turku tema kur merginos surasiusios hcg, tai tokio mazo nei pas viena nera buve.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 29, 08:00)
Tai kad ne 15 eur., o vienuolika su centais. Na jus cia mane taip ikalbinejat, pagalvosiu siandien. Perskaiciau turku tema kur merginos surasiusios hcg, tai tokio mazo nei pas viena nera buve.

Na buvo kelios su žemais hcg... Va vienai 13 dpo hcg vos 14 buvo bet užaugo wub.gif
Na taip tavo tikrai maži skaičiukai bet nu maža ką...
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 29, 08:00)

Nepamiršk, kad ten beveik visoms blastos dėtos, ne 3d embrionai, tai tik šiandien tau būtų 8dpi pagal tą statistiką.
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2016 01 29, 07:13)
Nepamiršk, kad ten beveik visoms blastos dėtos, ne 3d embrionai, tai tik šiandien tau būtų 8dpi pagal tą statistiką.

Na jus visiskai man susukote galva ir jau dabar pati pradedu galvoti, o gal...
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2016 01 29, 08:35)
Na jus visiskai man susukote galva ir jau dabar pati pradedu galvoti, o gal...

4u.gif Aš tiesiog pakartočiau hcg. Ir jei reikės visgi kito karto, taip neskubėčiau su tyrimais, kad galos po to nesukti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosiu i sia tema, nauja kelia eisiu, kol kas nenoriu i Embrions.
Nusiteikiu vel eiti si kelia link tikslo.
Planuoju ir as i Bocian. Pasiskambinau registruotis, ir registratores man sako, kad reikia atvykt 1-5 c.d. kad tiksliausi tyrimai gautusi. Tam laiku ir sake reigstruotis. Galit jus man pasakyti- kokie tie tyrimai, nes telefonu nelabai supratau. Kalbejo apie hormomonus ir USI smile.gif. Bet ar daro USI kai dar mm normaliai nepasibaigusios? Kazko nesupratau, skambinsiu dar karta- bet gal ir jus galit atsakyti.

Atsakyti
Sveikos merginos:)
planuojame ir mes su vyru kelią link ivf....prieš metus sužinojau, kad sergu endometrioze IV stadija, po laparoskopijos pavyko pastoti, tačiau neštumas nesivystantis...bandėme natūraliai, tačiau liga vėl suvešėjo, dbr gersiu vissannete, kad bent kiek sustabdyti ligos progresavimą...
manau po kokių 3-6 mėn vyksime konsultacijai į bocian ar invicta kliniką konsultacijai, nes kolkas financiškai ir psichologiškai neesame pasiruošę ivf.
Norėjau paklausti galbūt bocian ar invicta klinikoje buvo bandžiusių ivf merginų su panašia kaip mano situacija ir kaip sekėsi viskas ?smile.gif
ačiū kas nepatingėsite atrašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos piliete @ 2016 01 30, 12:45)
Sveikos,

jungiuosiu i sia tema, nauja kelia eisiu, kol kas nenoriu i Embrions.
Nusiteikiu vel eiti si kelia link tikslo.
Planuoju ir as i Bocian. Pasiskambinau registruotis, ir registratores man sako, kad reikia atvykt 1-5 c.d. kad tiksliausi tyrimai gautusi. Tam laiku ir sake reigstruotis. Galit jus man pasakyti- kokie tie tyrimai, nes telefonu nelabai supratau. Kalbejo apie hormomonus ir USI smile.gif. Bet ar daro USI kai dar mm normaliai nepasibaigusios? Kazko nesupratau, skambinsiu dar karta- bet gal ir jus galit atsakyti.

Sveika
Taip daro hormonu tyrimus ir USI jie yra tiksliausi 2-5cd.
O ka Jums neziurejo Embrions pirmom ciklo dienom?
As buvau ten 2 kartus ir visus kartus ziurejo nors menesines dar buvo.
Atsakyti