Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIV Tema)

Nanita, diždžiausi sveikinimai, nuoširdžiausi palinkėjimai tau!!!
Kad viskas būtų sklandu, ramu. Gražaus laukimo, Angelo sargo globos.
Sveikatos tau ir tavo busimam mažiukui.
Vienu žodžiu sveikinu jūsų visą šeimą!

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 30, 09:55)
Nanita, diždžiausi sveikinimai, nuoširdžiausi palinkėjimai tau!!!
Kad viskas būtų sklandu, ramu. Gražaus laukimo, Angelo sargo globos.
Sveikatos tau ir tavo busimam mažiukui.
Vienu žodžiu sveikinu jūsų visą šeimą!

Aciu,Visgi!Tavo zodziau tegul Dievuliui i ausi skrenda smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 09 30, 09:10)
as laukiuosi  smile.gif
nestuke.gif
Pasipasakojau  blush2.gif Nepykit,kad ne i tema  4u.gif
I tema,ziuriu 5 sezona Varoninyx,visai geras,atpalaiduojantis,nuteikia gerai savijautai.Juokas uz kadro,nervuoja siek tiek,bet tik tada kai esu kitame kambaryje ir nematau veiksmo tik girdziu juoka,liekiu ziureti,kas viskta,kodel linksma  doh.gif  biggrin.gif

Sveikinu bigsmile.gif 4u.gif Linkiu, kad viskas būtų gerai mirksiukas.gif
Kartais reikia ir ne į temą smile.gif Bent jau man patinka pokalbiaiir ne į temą ax.gif
Įdomu kada aš juos pažiūrėsiu, vis laiko nėra doh.gif Pirmadienis paskutinė darbo diena ax.gif Bet tubūt laiko vis vien daug nebus, prisigalvosiu veiklų kol ieškosiu darbo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 30 rugsėjo 2015 - 09:19
Nanita, diždžiausi sveikinimai, palinkėjimai sveikatos ir geros nuotaikos tau!!!
Siūlau save palepinti, tu gi žinai kas tau patinka ir kaip pakelti nuotaikąwub.gif Aš pvz. mėgstu kvapus, pakelia nuotaiką , mažina depresiją pvz. jazmino kvapas. Gal dušas, pasivaikščiojimas, gėlės... lopšinės vaikams..... pamenu su geru pilvu tai baseine buvo "kaifas" paplaukioti ir svorio nejausti.

9 metų tarpas tai nedaug mirksiukas.gif , pas mane 12 metų tarpas. Visas nėštumas ir t.t. , neskaitant toksikozės l. gerai praėjo sakyčiau. Labai patenkinta esu dabar , kad turiu dukrą, netyčiuką.

p.s. į filmų temą palinkėjimas žiūrėti tik pakeliančius nuotaiką filmus. Vaikelis jaučia tavo nuotaikas, tegu jaam bus linksma ir dabar ir kai gims ir pasaulį "pajaus" pirmiausia per mamos nuotaiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 30 rugsėjo 2015 - 10:17
Pas mane tarpas 17 metų bigsmile.gif . Kokia laimė nešiot naują gyvybę. Brandžiame amžiuje dviguba wub.gif . Didžiausi sveikinimai.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 09 30, 08:10)

Buvau siek tiek depresijoje,galvojau,kad rudenine.Baisiai nemegstu rudens,pasiroda,ruduo nekaltas,as laukiuosi  smile.gif

Viskas bus gerai 4u.gif Sveikinimai, daugiau pagulekit, filmu paziurekit, tegu seiminyksciai patys savim pasirupina, o jus pasimegaukit 4u.gif
Atsakyti
Nanita, daugiau pozityviu minciu, o ne asaru. Viskas turi but gerai ir bus thumbup.gif
Vakar pradejau ziuret ''Мама по контракту'' /2015/. Tris su puse serijos iveikiau, snd. toliau vakare ziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 09 30, 09:10)
as laukiuosi  smile.gif

sveikinu 4u.gif lengvo vaikščiojimo 4u.gif
-----------------
patiko_Два плюс два (1-4 серии из 4) (Александр Итыгилов (младший)) / [2015, мелодрама - labas dienas, o aš darbą gavau pirmadienįsmile.gif PAGALIAU PASTOVŲ ir NUOLATINĮsmile.gif po 3 metų pertraukos ir bevaisių ieškojimų ax.gif šiandien prašymą parašiau, dokumentus pristačiau, rytoj dar važiuosiu ant DS pasirašyt ir...penktadienį nauja darbo diena cool.gif
---
baigsis ir man filmų žiūrėjimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 27, 20:46)
Normaliai čia viskas irnesakyk.gif
Čia jis vienintelis filmas sulaukęs tokio atgarsio.
Turiu omeny, kad ne pirmą ir ne antrą kartą temoje jį minim hihihi.gif
(kas kart kartojamės, įsivardinam kam patiko, kam ne)
ir vis į jį yra staigiai, beveik tuoj pat, sureguojama
Nesvarbu, teigiamai ar neigiamai, tačiau sureguojama.
O tai gerai, labai gerai, kai nėra abejingų. Filmo marketingas veikia biggrin.gif
Iš visos filmografijos, man Станислав Бондаренко yra patikęs labai 3-jose filmuose.

.

drinks_cheers.gif
QUOTE(kami_ @ 2015 09 28, 07:28)
Labas rytas smile.gif
Atvažiavau į darbą ankscčiau tai galiu ramiai paskaityti SM biggrin.gif

O man ji visai patinka  smile.gif Esu dar vieną filmą su ja žiūrėjusi ax.gif O šis  filmas (Другая женщина/ 2014) patiko- viai neblogas, gyvenimiškas, pamokantis ax.gif
Dabar žiūriu Непридуманная жизнь  ir vakar pradėjau И в горе, и в радости/2014 ax.gif

galvojau kad esu smarkiai atsilikusi nuo jusu visų, ale ziuriu kad nelabai lotuliukas.gif liko viena serija šio serialo žiūrėti, taip tai toks visai nieko jis man
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 09 30, 12:52)
sveikinu 4u.gif lengvo vaikščiojimo 4u.gif
-----------------
patiko_Два плюс два (1-4 серии из 4) (Александр Итыгилов (младший)) / [2015, мелодрама - labas dienas, o aš darbą gavau pirmadienįsmile.gif PAGALIAU PASTOVŲ ir NUOLATINĮsmile.gif po 3 metų pertraukos ir bevaisių ieškojimų ax.gif  šiandien prašymą parašiau, dokumentus pristačiau, rytoj dar važiuosiu ant DS pasirašyt ir...penktadienį nauja darbo diena cool.gif
---
baigsis ir man filmų žiūrėjimai bigsmile.gif

O as pilnai dirbu ir nieks man nesbaigia biggrin.gif kai as geros nuotaikos, lekiu pas draugus savaitgaliais, darbo dienom kazka veikiu. Taciau kai buna PMS ar siaip bloga nuotaika, nenoriu zmoniu, tada vakarais ziuriu filmus biggrin.gif salia mazius zaidzia su masinytem smile.gif dar ka skanaus pasigaminu. Pvz siandie darysiu raug kopustus su desrelem, tad butinai reik gero filmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 30, 14:45)
O as pilnai dirbu ir nieks man nesbaigia  biggrin.gif  kai as geros nuotaikos, lekiu pas draugus savaitgaliais, darbo dienom kazka veikiu. Taciau kai buna PMS ar siaip bloga nuotaika, nenoriu zmoniu, tada vakarais ziuriu filmus  biggrin.gif  salia mazius zaidzia su masinytem smile.gif dar ka skanaus pasigaminu. Pvz siandie darysiu raug kopustus su desrelem, tad butinai reik gero filmo  lotuliukas.gif

O aš šiandien planuoju varškės pyragą kepti, jei laiko ir noro bus biggrin.gif Nes po darbo į teatro studiją tiesiai ax.gif
O aš kaip minėjau vėl darbo paieškose ax.gif
Kai senai gaminau kopūstus su dešrelėmis bigsmile.gif Gal sekmadienį reikės, nes šeštadienį mėsainius planuoju gaminti ax.gif
Man tai noro visada filmu ziurejimui yra ax.gif Pvz. dabar po Лист ожидания (2012) žiūriu filmus su Nikita Salopinu, patiko man jo vaidyba šiame seriale ax.gif
Jau norėjau siųsti atsakymą į forumą ir tik žiūriu pelė po pierius vaikšto blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 09 30, 15:31)
Jau norėjau siųsti atsakymą į forumą ir tik žiūriu pelė po pierius vaikšto blink.gif doh.gif
Šniūrinė pelė ar tikra? blink.gif
Atsakyti