Nanita, diždžiausi sveikinimai, nuoširdžiausi palinkėjimai tau!!!
Kad viskas būtų sklandu, ramu. Gražaus laukimo, Angelo sargo globos.
Sveikatos tau ir tavo busimam mažiukui.
Vienu žodžiu sveikinu jūsų visą šeimą!
QUOTE(Visgi @ 2015 09 30, 09:55)
Nanita, diždžiausi sveikinimai, nuoširdžiausi palinkėjimai tau!!!
Aciu,Visgi!Tavo zodziau tegul Dievuliui i ausi skrenda
Labas rytas
Sveikinu Linkiu, kad viskas būtų gerai
Kartais reikia ir ne į temą Bent jau man patinka pokalbiaiir ne į temą
Įdomu kada aš juos pažiūrėsiu, vis laiko nėra Pirmadienis paskutinė darbo diena Bet tubūt laiko vis vien daug nebus, prisigalvosiu veiklų kol ieškosiu darbo
QUOTE(Nanita @ 2015 09 30, 09:10)
as laukiuosi
Pasipasakojau Nepykit,kad ne i tema
I tema,ziuriu 5 sezona Varoninyx,visai geras,atpalaiduojantis,nuteikia gerai savijautai.Juokas uz kadro,nervuoja siek tiek,bet tik tada kai esu kitame kambaryje ir nematau veiksmo tik girdziu juoka,liekiu ziureti,kas viskta,kodel linksma
Pasipasakojau Nepykit,kad ne i tema
I tema,ziuriu 5 sezona Varoninyx,visai geras,atpalaiduojantis,nuteikia gerai savijautai.Juokas uz kadro,nervuoja siek tiek,bet tik tada kai esu kitame kambaryje ir nematau veiksmo tik girdziu juoka,liekiu ziureti,kas viskta,kodel linksma
Sveikinu Linkiu, kad viskas būtų gerai
Kartais reikia ir ne į temą Bent jau man patinka pokalbiaiir ne į temą
Įdomu kada aš juos pažiūrėsiu, vis laiko nėra Pirmadienis paskutinė darbo diena Bet tubūt laiko vis vien daug nebus, prisigalvosiu veiklų kol ieškosiu darbo
Nanita, diždžiausi sveikinimai, palinkėjimai sveikatos ir geros nuotaikos tau!!!
Siūlau save palepinti, tu gi žinai kas tau patinka ir kaip pakelti nuotaiką Aš pvz. mėgstu kvapus, pakelia nuotaiką , mažina depresiją pvz. jazmino kvapas. Gal dušas, pasivaikščiojimas, gėlės... lopšinės vaikams..... pamenu su geru pilvu tai baseine buvo "kaifas" paplaukioti ir svorio nejausti.
9 metų tarpas tai nedaug , pas mane 12 metų tarpas. Visas nėštumas ir t.t. , neskaitant toksikozės l. gerai praėjo sakyčiau. Labai patenkinta esu dabar , kad turiu dukrą, netyčiuką.
p.s. į filmų temą palinkėjimas žiūrėti tik pakeliančius nuotaiką filmus. Vaikelis jaučia tavo nuotaikas, tegu jaam bus linksma ir dabar ir kai gims ir pasaulį "pajaus" pirmiausia per mamos nuotaiką.
Siūlau save palepinti, tu gi žinai kas tau patinka ir kaip pakelti nuotaiką Aš pvz. mėgstu kvapus, pakelia nuotaiką , mažina depresiją pvz. jazmino kvapas. Gal dušas, pasivaikščiojimas, gėlės... lopšinės vaikams..... pamenu su geru pilvu tai baseine buvo "kaifas" paplaukioti ir svorio nejausti.
9 metų tarpas tai nedaug , pas mane 12 metų tarpas. Visas nėštumas ir t.t. , neskaitant toksikozės l. gerai praėjo sakyčiau. Labai patenkinta esu dabar , kad turiu dukrą, netyčiuką.
p.s. į filmų temą palinkėjimas žiūrėti tik pakeliančius nuotaiką filmus. Vaikelis jaučia tavo nuotaikas, tegu jaam bus linksma ir dabar ir kai gims ir pasaulį "pajaus" pirmiausia per mamos nuotaiką.
Pas mane tarpas 17 metų . Kokia laimė nešiot naują gyvybę. Brandžiame amžiuje dviguba . Didžiausi sveikinimai.
QUOTE(Nanita @ 2015 09 30, 08:10)
Buvau siek tiek depresijoje,galvojau,kad rudenine.Baisiai nemegstu rudens,pasiroda,ruduo nekaltas,as laukiuosi
Viskas bus gerai Sveikinimai, daugiau pagulekit, filmu paziurekit, tegu seiminyksciai patys savim pasirupina, o jus pasimegaukit
Nanita, daugiau pozityviu minciu, o ne asaru. Viskas turi but gerai ir bus
Vakar pradejau ziuret ''Мама по контракту'' /2015/. Tris su puse serijos iveikiau, snd. toliau vakare ziuresiu.
Vakar pradejau ziuret ''Мама по контракту'' /2015/. Tris su puse serijos iveikiau, snd. toliau vakare ziuresiu.
QUOTE(Nanita @ 2015 09 30, 09:10)
as laukiuosi
sveikinu lengvo vaikščiojimo
-----------------
patiko_Два плюс два (1-4 серии из 4) (Александр Итыгилов (младший)) / [2015, мелодрама - labas dienas, o aš darbą gavau pirmadienį PAGALIAU PASTOVŲ ir NUOLATINĮ po 3 metų pertraukos ir bevaisių ieškojimų šiandien prašymą parašiau, dokumentus pristačiau, rytoj dar važiuosiu ant DS pasirašyt ir...penktadienį nauja darbo diena
---
baigsis ir man filmų žiūrėjimai
QUOTE(Visgi @ 2015 09 27, 20:46)
Normaliai čia viskas
Čia jis vienintelis filmas sulaukęs tokio atgarsio.
Turiu omeny, kad ne pirmą ir ne antrą kartą temoje jį minim
(kas kart kartojamės, įsivardinam kam patiko, kam ne)
ir vis į jį yra staigiai, beveik tuoj pat, sureguojama
Nesvarbu, teigiamai ar neigiamai, tačiau sureguojama.
O tai gerai, labai gerai, kai nėra abejingų. Filmo marketingas veikia
Iš visos filmografijos, man Станислав Бондаренко yra patikęs labai 3-jose filmuose.
.
Čia jis vienintelis filmas sulaukęs tokio atgarsio.
Turiu omeny, kad ne pirmą ir ne antrą kartą temoje jį minim
(kas kart kartojamės, įsivardinam kam patiko, kam ne)
ir vis į jį yra staigiai, beveik tuoj pat, sureguojama
Nesvarbu, teigiamai ar neigiamai, tačiau sureguojama.
O tai gerai, labai gerai, kai nėra abejingų. Filmo marketingas veikia
Iš visos filmografijos, man Станислав Бондаренко yra patikęs labai 3-jose filmuose.
.
QUOTE(kami_ @ 2015 09 28, 07:28)
Labas rytas
Atvažiavau į darbą ankscčiau tai galiu ramiai paskaityti SM
O man ji visai patinka Esu dar vieną filmą su ja žiūrėjusi O šis filmas (Другая женщина/ 2014) patiko- viai neblogas, gyvenimiškas, pamokantis
Dabar žiūriu Непридуманная жизнь ir vakar pradėjau И в горе, и в радости/2014
Atvažiavau į darbą ankscčiau tai galiu ramiai paskaityti SM
O man ji visai patinka Esu dar vieną filmą su ja žiūrėjusi O šis filmas (Другая женщина/ 2014) patiko- viai neblogas, gyvenimiškas, pamokantis
Dabar žiūriu Непридуманная жизнь ir vakar pradėjau И в горе, и в радости/2014
galvojau kad esu smarkiai atsilikusi nuo jusu visų, ale ziuriu kad nelabai liko viena serija šio serialo žiūrėti, taip tai toks visai nieko jis man
QUOTE(Sim@ @ 2015 09 30, 12:52)
sveikinu lengvo vaikščiojimo
-----------------
patiko_Два плюс два (1-4 серии из 4) (Александр Итыгилов (младший)) / [2015, мелодрама - labas dienas, o aš darbą gavau pirmadienį PAGALIAU PASTOVŲ ir NUOLATINĮ po 3 metų pertraukos ir bevaisių ieškojimų šiandien prašymą parašiau, dokumentus pristačiau, rytoj dar važiuosiu ant DS pasirašyt ir...penktadienį nauja darbo diena
---
-----------------
---
O as pilnai dirbu ir nieks man nesbaigia kai as geros nuotaikos, lekiu pas draugus savaitgaliais, darbo dienom kazka veikiu. Taciau kai buna PMS ar siaip bloga nuotaika, nenoriu zmoniu, tada vakarais ziuriu filmus salia mazius zaidzia su masinytem dar ka skanaus pasigaminu. Pvz siandie darysiu raug kopustus su desrelem, tad butinai reik gero filmo
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 30, 14:45)
O as pilnai dirbu ir nieks man nesbaigia kai as geros nuotaikos, lekiu pas draugus savaitgaliais, darbo dienom kazka veikiu. Taciau kai buna PMS ar siaip bloga nuotaika, nenoriu zmoniu, tada vakarais ziuriu filmus salia mazius zaidzia su masinytem dar ka skanaus pasigaminu. Pvz siandie darysiu raug kopustus su desrelem, tad butinai reik gero filmo
O aš šiandien planuoju varškės pyragą kepti, jei laiko ir noro bus Nes po darbo į teatro studiją tiesiai
O aš kaip minėjau vėl darbo paieškose
Kai senai gaminau kopūstus su dešrelėmis Gal sekmadienį reikės, nes šeštadienį mėsainius planuoju gaminti
Man tai noro visada filmu ziurejimui yra Pvz. dabar po Лист ожидания (2012) žiūriu filmus su Nikita Salopinu, patiko man jo vaidyba šiame seriale
Jau norėjau siųsti atsakymą į forumą ir tik žiūriu pelė po pierius vaikšto
QUOTE(kami_ @ 2015 09 30, 15:31)
Jau norėjau siųsti atsakymą į forumą ir tik žiūriu pelė po pierius vaikšto
Šniūrinė pelė ar tikra?