Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIV Tema)

QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 24, 14:06)
pažiūrėjau "Некрасивая Любовь''

Ir aš savaitgalį pažiūrėjau. Nieko toks, vienam kartui ax.gif Aktorės vaidyba patiko, o vat vyrukas neįtikino, kažkaip nenatūraliai jam gavosi ir tas "kietas" kaimo bičas, ir vėliau "įsimylėjęs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 09 28, 08:26)
Ir aš savaitgalį pažiūrėjau. Nieko toks, vienam kartui      ax.gif      Aktorės vaidyba patiko, o vat vyrukas neįtikino, kažkaip nenatūraliai jam gavosi ir tas "kietas" kaimo bičas, ir vėliau "įsimylėjęs      rolleyes.gif

man nepatiko schmoll.gif schmoll.gif ir ta aktores isvaizda, na tie plaukai viska gadino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 09 25, 14:56)
Visgi, aš nei vienos serijos nemačiau to serialo, kol kas netraukia ax.gif
Tai kad žinok menkas praradimas.
Jis toks nerimtas, plevėsinis. Toks koledžinis.
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 28, 09:01)
Labas rytas, šitą, sakė, matė. Kitus užsiseivinau, pasiūlysiu. Ačiū.
Tuomet dar į sąrašą pridėk (jei nematytas)

''Страсти по Чапаю'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1030636

Фрагмент

user posted image

Ir vienas, ir kitas nepatiko. Laiko gaišatis.
Abu fimai turi bendrą ir tą patį bruožą- vaikai nori tuoktis, o jų tėvai prieštarauja.
Mat, tarp kai kurių iš tėvų jaunystėje tarpusavyje buvo fiti-miti.
Синдром недосказанности tai man apskritai be logikos.
Pati pagr.herojė nėrė į jaunystės prisiminimus ir prisisvaigo atgaivint išgyventus senus jausmus.
Na ir sugadino viską. Зачем ворошить прошлое любовь?
''Синдром недосказанности'' /2015/

Трейлер
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1375071

user posted image
''Мелодия на два голоса'' /2015/

Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1375113

user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 09 28, 21:24)
1. Tai kad žinok menkas praradimas.
Jis toks nerimtas, plevėsinis. Toks koledžinis.
2. Ir vienas, ir kitas nepatiko. Laiko gaišatis.
Abu fimai turi bendrą ir tą patį bruožą- vaikai nori tuoktis, o jų tėvai prieštarauja.
Mat, tarp kai kurių iš tėvų jaunystėje tarpusavyje buvo fiti-miti.
Синдром недосказанности tai man apskritai be logikos.
Pati pagr.herojė nėrė į jaunystės prisiminimus ir prisisvaigo atgaivint išgyventus senus jausmus.
Na ir sugadino viską. Зачем ворошить прошлое любовь?

1. Man irgi jis toks kaip sakai "plevėsinis" atrodo, tai net netraukia bandyti žiūrėti schmoll.gif
2. "Мелодия на два голоса'' /2015/- man visai nieko, nebuvo jau tokio vau, bet patiko smile.gif Ir ten kaip supratau ne tik dėl fiti miti, bet ir dėl to, kad pagrindinės herohės tėvas apgavo pagrindinio herojaus tėvą g.gif
Непридуманная жизнь /2015- sunkiai žiūrisi, bet pabaigsiu žiūrėti, mano nuomone per daug ištemptas filmas rolleyes.gif
И в горе, и в радости/2014 - skaičiau, akd pabaiga be logikos, bet vis vien visą peržiūrėsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 29 rugsėjo 2015 - 07:18
sveikos, visai gerai susižiūrėjo - Чёрная река (1-8 серии из 8) / [2015, детектив, драма – 4u.gif
Atsakyti
Labas,
''Вторая жизнь'' /2015/, pabaigiau ziuret, bet vis atrode, kad siuzetas jau anksciau matytas. Ziuretinas.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 09 29, 17:06)
''Вторая жизнь'' /2015/, pabaigiau ziuret, bet vis atrode, kad siuzetas jau anksciau matytas. Ziuretinas.
Aš niekaip negaliu savęs prisiversti jo pažiūrėti, ir vien tik per tą Евгения Осипова.
Skaičiau komentaruose, kad šiek tiek panašus (abstrakčiai paėmus) į tokius filmus kaip_
Племяшка 2014, Женщина в беде (1-2 сезоны) 2014-2015 , Ветер в лицо 2014.
Kaip suprantu, čia turima omeny tą gelbėjimą/gelbėjimąsį, nes anuos išvardintus esu mačiusi,
tai nepasakyčiau, kad jau labai žiauriai panašu.

Jetau moterys, kokia gera žinia (kas žiūrėjo ir kam patiko)

''Семейный бизнес'' новый 2 сезон с 12 октября!

user posted image

Baigsis Последний из Магикян-5 ir prasidės Семейный бизнес-2.

Fantastika!
Atsakyti
Нарушение правил (1-4 серии из 4) (Леонид Мазор) / [2015, мелодрама - lb patiko 4u.gif
Atsakyti
Провинциалка Toks puse pempes, to aktoriaus is VML gerbejoms. Siaip nieko, bet jau pagrindine aktore, nei i ruta, nei i meta. Kol nesisypso nieko, bet jau kai isspaudzia tai.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 29, 20:11)
Провинциалка Toks puse pempes, to aktoriaus is VML gerbejoms. Siaip nieko, bet jau pagrindine aktore, nei i ruta, nei i meta. Kol nesisypso nieko, bet jau kai isspaudzia tai.. doh.gif  doh.gif  doh.gif

mačiau aš jį ax.gif beveik visus filmus su bondarenko macius, man irgi pagrindine aktore nei i tvora nei i mieta doh.gif
uzsioziavo mano kompas, kai kuriu klavisu negaliu spausti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 29 rugsėjo 2015 - 19:28
Sveikos,

Baigiau ziureti красивая жизнь, kiek istemptas filmas, bet visumoje neblogas 4u.gif

http://kinozal.tv/de....php?id=1281248
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Labai,labai aciu uz pasveikinimus,grazius zodzius 4u.gif wub.gif Myliu Jus ir pasiilgau bendravimo su Jumis bei geru filmu.

Buvau siek tiek depresijoje,galvojau,kad rudenine.Baisiai nemegstu rudens,pasiroda,ruduo nekaltas,as laukiuosi smile.gif
nestuke.gif Kai suzinojau,buvau pasimetus,nezinajau,ka daryti.Visiskai neplanavome,galvojau po dvieju metu,gal...9 metus namie,oficialiai per tuos metus dirbau 1.5 metu,planuose buvo darbas.turejau jau eiti pokalbiui,bet..Plius sveikata slubavo,geriau,nezinodama,kd nestuke.gif vaistus.Baliu buvo daug,sampanas,vynas..Tyrimai geri,bet ka zinau,kai toliau bus,kad nepakentu vaikiuko sveikatai.Dabar savijauta prasta,toksikoze rytais,naktimis blogai miegu,dienos metu,galvos nuo pagalves atplest negaliua,pykstu,kad nesusitvarkau su namuos ruosa,neturiu jegos kazka daryti.Verkiu del visko.Zodziu,savijauta kaip ir dauguma moterims smile.gif Baisu,kad per 9 metus pamirsau kaip elgtis su kudikiais doh.gif
Paskaiciau ka parasiau,liudnai kazkaip skamba,ane.Istikruju piusu kai sudejome su vyru,daug, smile.gif

Pasipasakojau blush2.gif Nepykit,kad ne i tema 4u.gif

I tema,ziuriu 5 sezona Varoninyx,visai geras,atpalaiduojantis,nuteikia gerai savijautai.Juokas uz kadro,nervuoja siek tiek,bet tik tada kai esu kitame kambaryje ir nematau veiksmo tik girdziu juoka,liekiu ziureti,kas viskta,kodel linksma doh.gif biggrin.gif

Tai tiek,einu skaityti ka prirasete smile.gif
Atsakyti