Sveikos merginos
Labai,labai aciu uz pasveikinimus,grazius zodzius
Myliu Jus ir pasiilgau bendravimo su Jumis bei geru filmu.
Buvau siek tiek depresijoje,galvojau,kad rudenine.Baisiai nemegstu rudens,pasiroda,ruduo nekaltas,as laukiuosi
Kai suzinojau,buvau pasimetus,nezinajau,ka daryti.Visiskai neplanavome,galvojau po dvieju metu,gal...9 metus namie,oficialiai per tuos metus dirbau 1.5 metu,planuose buvo darbas.turejau jau eiti pokalbiui,bet..Plius sveikata slubavo,geriau,nezinodama,kd
vaistus.Baliu buvo daug,sampanas,vynas..Tyrimai geri,bet ka zinau,kai toliau bus,kad nepakentu vaikiuko sveikatai.Dabar savijauta prasta,toksikoze rytais,naktimis blogai miegu,dienos metu,galvos nuo pagalves atplest negaliua,pykstu,kad nesusitvarkau su namuos ruosa,neturiu jegos kazka daryti.Verkiu del visko.Zodziu,savijauta kaip ir dauguma moterims
Baisu,kad per 9 metus pamirsau kaip elgtis su kudikiais
Paskaiciau ka parasiau,liudnai kazkaip skamba,ane.Istikruju piusu kai sudejome su vyru,daug,
Pasipasakojau
Nepykit,kad ne i tema
I tema,ziuriu 5 sezona
Varoninyx,visai geras,atpalaiduojantis,nuteikia gerai savijautai.Juokas uz kadro,nervuoja siek tiek,bet tik tada kai esu kitame kambaryje ir nematau veiksmo tik girdziu juoka,liekiu ziureti,kas viskta,kodel linksma
Tai tiek,einu skaityti ka prirasete