Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIV Tema)

O as nusprendziau Mazor paziureti 4u.gif antra karta , baisiai geras filmas. DELO cesti, MAZOR, RAzvedcicy, tai geriausia ka as maciau per siuos metus 4u.gif
Atsakyti
O man kolkas geriausi Меч 1 ir Меч 2, kas nematėt rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Vakar nakvojau sodyboje ir galvojau pažiūrėsiu Ловушка/2009, pažiūrėjau tik pusantros serijos, šiandien pabaigsiu ax.gif
Penktadienio vakarui gerai tiko Свадьбы не будет rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,ką gero žiūrit,man po kompo perinstaliavimo dingo visos nuorodos,bet bandysiu kaip nors smile.gif

gal jau kartais žiūrit/žiūrėjot naują VGV sezoną wub.gif

gal kuri pagelbėtumet kinozale su reitingu,MB tiek nujojo,kad perspėjimai atėjo doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Vakar baigiau žiūrėti Ловушка/2009- neblogas, šiek tiek nuspėjamas ir įtemptas ax.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 07 12, 18:15)
gal jau kartais žiūrit/žiūrėjot naują VGV sezoną  wub.gif
gal kuri pagelbėtumet kinozale su reitingu,MB tiek nujojo,kad perspėjimai atėjo  doh.gif

Nėra naujo sezono mirksiukas.gif
Pas mane irgi ta pati problema doh.gif Kadangi dažnai online žiūriu ir retai siunčiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti MEČ1, tai man filmas nieko, įtraukia, bet pernelyg is fantastikos srities 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

sapniukass uzjauciu console.gif

Pagaliau,po ilgos pertraukos,paziurejau filma. Ziurejau Rasplata. Net nezinau ka ir pasakyti g.gif
Dabar pradesiu Mech antra dali.Nors seriju daug doh.gif man dabar laiko trukumas filmams,tai noretusi,kad seriju butu maziau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 07 12, 17:15)

gal kuri pagelbėtumet kinozale su reitingu,MB tiek nujojo,kad perspėjimai atėjo  doh.gif

Aš galėsiu. Tik luktelk kelias dienas,MB reisan išleisiu. Parašyk į až kinozalo nick'ą. Jei per kokias 4 dienas nesulauksi,kas tikėtina,nes ruošiamės dukros išleistuvėm,tai primink man ar fb,ar čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2015 07 14, 17:47)
Aš galėsiu. Tik luktelk kelias dienas,MB reisan išleisiu. Parašyk į až kinozalo nick'ą. Jei per kokias 4 dienas nesulauksi,kas tikėtina,nes ruošiamės dukros išleistuvėm,tai primink man ar fb,ar čia  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O as labai uzsikabinau uz MEČ, kas vakara vos prisiverciu eiti miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 07 15, 15:17)
O as labai uzsikabinau uz MEČ, kas vakara vos prisiverciu eiti miegoti smile.gif

as ir, jei nereiktu i darba palei pabaiga buciau.
Aciu, Kristoline ledi.
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

''Бармен'' /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1359257

user posted image
Atsakyti