Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIV Tema)

Nanita, prisidedu prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
Сила Веры/2013-patiko, tikrai neblgoa melodrama, šiandien darbe beveik iki pabaigos pažiūrėjau(apie valanda jau buvau pažiūrėjusi) net žiūrėjau, nes pasidariau visus darbus, valdžios nėra, tai tik filmus ir žiūrėti buvo biggrin.gif
Sąraše jau 100 peržiūrėtų filmų/serialų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 23, 08:50)
Labas rytas, pažiūrėjau, kad daug filmų rusiškų Maskvoje ir filmuojama, o gyvenant didmiestyje taip norisi pažiūrėti kaimiškų filmų su vasaros vaizdais.
Labas vakaras saulyte525

Siūlau pažiūrėti ''Некрасивая Любовь'' /2015/
Трейлер
Žiūrėjau čia. Atsiliepimai šilti apie jį... o ir ne tik čia...

Aš jį bežiūrint- pailsėjau.
Filmas su mažyte avantiūra. Paprastas, šiltas.
O ir kaimo vaizdų- sočiai.
Jaukiam vakarui ir ramiai peržiūrai labai tinkantis.
Pamatysi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 rugsėjo 2015 - 21:36
Labai dekui, Visgi, einu veizeti bigsmile.gif 'Некрасивая Любовь", dar kai paskaiciau: "Девушка похищает деньги из банка и сбегает с «первым парнем на деревне», суля ему миллион за одну-единственную ночь…" biggrin.gif

Suradau dar man paikusio Режиссер Владимир Бортко pastatyta seriala Пётр Первый. Завещание, 2011 nuoroda", reikes i sandeliuka imesti.

To paties rez. Владимир Бортко spalio men. bus premjera "Dusha spiona":
http://kino-online.t...piona-2014.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 23 rugsėjo 2015 - 22:39
QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 23, 23:05)
Labai dekui, Visgi, einu veizeti bigsmile.gif 'Некрасивая Любовь", dar kai paskaiciau: "Девушка похищает деньги из банка и сбегает с «первым парнем на деревне», суля ему миллион за одну-единственную ночь…" biggrin.gif
Bukvaliai Boni ir Klaidas biggrin.gif Bet ten truputi kitaip. Man aktorė labai neįprasta, neįprastų bruožų.
Negalėjau atsistebėt, vis žiūrėjau žiūrėjau, ir mąsčiau- kaip gali taip plaukai augt nuo vidury galvos?? Ir negaliu suprast, ar ten jos tas kaklas toks trumpas, ar ten pečiai pastoviai įtraukti, o dar ir susikūprinus. Bet čia smulkmė. Svarbu gerai filmas žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 23, 23:05)
Suradau dar man paikusio Режиссер Владимир Бортко pastatyta seriala Пётр Первый. Завещание, 2011 nuoroda", reikes i sandeliuka imesti.
Ooo, pamenu. Esu žiūrėjusi aš jį.
QUOTE(Visgi @ 2014 12 05, 12:36)
''Петр Первый. Завещание'' /2011/
Трейлер
http://kinozal.tv/de...s.php?id=954308

Žiūrėjau ir galvojau- na ir žiaurūs laikai buvo, visom prasmėm.
Apie intrigas, nunuodijimus ir sąmokslo teorijas aš jau nebekalbu, bet tos bausmės (egzekucijos),
ir visokie ten mandagioj formoj priverstiniai sugulavimai (ar nori ar nenori, nieks to neklausia),
maždaug reikia dėl šeimos, dėl šalies, vardan kilnių tikslų, neduoD atsisakysi,
tai tokią nemalonę užtrauksi ir užsitrauksi, kad maža nepasirodys.

Jai 19 metų (išprusus labai, mokanti 5 kalbas, gražiai šokanti ir t.t.),
o jis už ją vyresnis 34-riais metais (caras ir tuo viskas pasakyta).
Pirmą kartą ji nėjo su juo susitikti kai jis atvyko, pabėgo.

Nervino Ирина Розанова personažas, su šaltu išskaičiavimu ir visokiom ten savo povandeninėm srovėm.
Na labai nemaloni čia persona.

Liko slogus jausmas.
Negaliu aš tokių filmų žiūrėti. Net šleikštulys buvo atsiradęs vienu momentu.
Kelis žiaurius epizodus net nežiūrėjau, prasukau.

user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
saulyte525, ar matėt šį serialą Моя большая семья ? smile.gif Yra kaimo vaizdų ax.gif
Po sporto ir teatro studijo jaučiu visą kūną biggrin.gif Bet man patinka tokia veikla, grįžtu vėliau, bet viską spėju pasidaryti ir filmą dar pažiūrėti biggrin.gif
O nuo spalio 6 bus dar daugiau laiko, jei nerasiu iki to laiko darbo ax.gif Dabar kur dirbu dirbsiu iki spalio 5 dienos ax.gif Kadangi mano etatą naikina, o siūlomas man netinka, tenka palikti šį darbą. Išdirbau beveik 6 mėnesius čia ax.gif
Atsakyti
labas dienas,
visos tik Nanita, Nanita bigsmile.gif
o kur ji pati? g.gif
Atsakyti
Naninta prisidedu prie Sveikinimu - Su Gimtadieniu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Graziu akimirku!!!!
000552.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 09 21, 07:00)
Filmas 10 balu thumbup.gif Konkretus, su intriga, greitas, spartus, kas man labai ir patinka drinks_cheers.gif
Virusologe sukuria vakcina, is kurios turetu uzsidirbti milijonus. Po mokyklinio vakarelio, kur susitinka buvusia mokykline meile, papuola i avarija, praguli komoje. Pabunda ligonineje, kur jos laukia mylintis vyras ir vaikai. Bet moteris ju nepazista ir teigia, jog cia ne jos vyras, ne jos vaikai, ne jos namai... Jai atrodo, kad aplinkui visi priesai, o pasitiketi tegali buvusia mokykline meile...

Labai nekoks, vos daziurejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 09 24, 14:03)
Labai nekoks, vos daziurejau  4u.gif

Man irgi nepatiko. Kažkoks netikroviškas ax.gif . Galima buvo iš anksto nuspėt kas tas negerietis didžiausias ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 24, 13:25)
Man irgi nepatiko. Kažkoks netikroviškas ax.gif . Galima buvo iš anksto nuspėt kas tas negerietis didžiausias ax.gif .

drinks_cheers.gif
Parekomenduokit ka vakarui doh.gif ka nors gero, tokio kaip Lyst ozydanyje, kaip GRECH ax.gif
Atsakyti