Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIV Tema)

Сегодняшняя премьера

"Весомое чувство" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1376938

user posted image

Laba user posted image
QUOTE(amirrr @ 2015 09 16, 19:32)
bigsmile.gif mano telefono skambutis "Sirtakis", tai mama vis sako, as tik galvoju, kad tu greit nneatsilieptum, kad ilgiau pagrotu biggrin.gif
Geras. Pas mane labai labai ilgus metus buvo toks skambutis
Vyrui ir sūnams jau įgrįsęs kaip reikalas buvo.
Įsigijus kitą telefoną įsikėliau šį. Tai dabar toks. Galiu klausyt ir klausyt user posted image
QUOTE(kami_ @ 2015 09 17, 18:03)
Aha smile.gif Rytoj didelė eisena bus, atrodo nuo Pilies gatvės ax.gif
kami_, kaip pavyko eisena, viskas sklandžiai? Tikriausiai pasisekė, kad buvo ne taip karšta kaip ketvirtadienio dieną ane?

Nežinau, kažkokios pas mane ar padykusios ar hiperaktyvios žuvys.
Akvariumas man už nugaros, kol dabar rašau, tai šokinėja kaip drambliai.
Vanduo tik pliaukšt pliaukšt, pliumt pliumt. V ž. salto vandeny daro.
Vieną dieną išoks kuri nors.
Taip ir buvo sykį. Gerai, kad namie buvau, tai atgal į vandenį įmečiau.
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Холодное блюдо" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1376997

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 19, 12:40)
kami_, kaip pavyko eisena, viskas sklandžiai? Tikriausiai pasisekė, kad buvo ne taip karšta kaip ketvirtadienio dieną ane?

Sušilau, nors ne taip kaip trečiadienį, bet vis vien prakaito buvo, nes kostiumo kelnes ant džinsų užsimoviau doh.gif Kadangi persirenginėjom turgavietės prekyvietėj ax.gif O šiaip viskas puiko, ėjom per Gedimino pr. kur vyksta Tautų mugė, iš mūsų teatro nedaug, bet dar buvo iš Rusijos ir Ukrainos teatrų ax.gif Grįžau apie 23 val. namo smile.gif 19 val eisena baigėsi, po to su kolegėm iš teatro nuėjom nesveiko maisto pavalgyt biggrin.gif ir žiūrėjom festivalio dalyvių pasirodymus smile.gif Visų neišžiūrėjau net ax.gif
O šiandien Visagine vyksta šis festivalis, eisena irgi turėtų būti, bet jau kaip žiūrovė būsiu smile.gif
Labas smile.gif
Лист Ожидания /2012- aš vis dar po šio serialo nieko nežiūriu, taip įstrigo man jis, kad kol kas nesinori kažko kito rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 19 rugsėjo 2015 - 15:55
QUOTE(kami_ @ 2015 09 17, 22:05)
Лист Ожидания /2012 -bent jau man sis serialas labai patiko, vienas is geresniu matytu medicininiu serialu. Toks truputi papurtantis is vidaus, kai kurias vietas po du kartus ziurejau. Labai gaila, kad jau baigiau ziureti. Labiausiai 10 ir 12 serijos isimine.
Dabar stengsiuos ziureti pradetus filmus, jei vel ko nors netycia neuzmatysiu ax.gif

Ziuriu, labai labai geras 4u.gif
Atsakyti
labuka,

gal zinote, ar yra jau Письма на стекле tesinys?
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2015 09 19, 20:36)
gal zinote, ar yra jau Письма на стекле tesinys?
Žadama šiemet. Pradžioje žadėjo buvo pavasariop, vėliau vidurvasaryje... Belieka laukti. Aš I-ą sezoną žiūrėjau, tai taip pat laukiu tęsinio.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 17, 14:14)
Sveika parvykus smile.gif

keleta kartu buvau vasara uzejus, bet veiksmas cia vyko kaip suletintam kine smile.gif tai nusprendziau, kad dauguma atostogauja.
O mes nama statomes, tai mano visas laisvas laikas ten, o vakare grizus tik i lova krentu, del to ir filmams pauze ir forumui, bet pasitaisysiu 4u.gif Vakar vaziuoju is statybu ir galvoju, va siandien tai ziuresiu filma..ir ka, 21 val. guju gujuku biggrin.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Опасное заблуждение (Подмена)" /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1377252

user posted image
QUOTE(amirrr @ 2015 09 20, 10:36)
O mes nama statomes, tai mano visas laisvas laikas ten, o vakare grizus tik i lova krentu,
del to ir filmams pauze ir forumui, bet pasitaisysiu 4u.gif
A, tuomet viskas aišku su tavimi smile.gif
Malonūs tie rūpesčiai_gerinti savo gerbuvį irnesakyk.gif
Sėkmės statybose, sklandžių darbų.
Atsakyti
baigiau "Šamanką" - be galo įdomus 4u.gif
laba diena,
apsitvarkiau, paruošiu su savo antroku pamokas, papietausim ir eisiu žiūrėt ''Вторая жизнь'' /2015/ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 09 20, 12:31)
baigiau "Šamanką" - be galo įdomus 4u.gif

gal nuoroda g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 09 20, 16:08)
gal nuoroda  g.gif  g.gif

Шаманка 2015

http://kinozal.tv/de....php?id=1364010
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 09 20, 16:11)

aciu, bet detektyvas ziuriu cool.gif