Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 09 16, 13:32)

Tai šiandien ką pažiūrėjau, laaabai patiko, ir aktoriai dar koookie surinkti
Наталья Рудова, Сергей Марин (šis aktorius apskritai mano favoritų sąraše),
Алексей Анищенко, Ольга Иванова
), tai

Vienu žodžiu rekomenduoju tom, kuriom patinka melodramos ir такой актёрский состав smile.gif
''Исцеление'' /2015/
http://kinozal.tv/de....php?id=1376078

Tik dabar baigiau žiūrėt. Toks kaip tik mum jautriom mergaitėm ax.gif . Apsiblioviau ax.gif . Rekomenduoju. Toks labai moteriškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 17 rugsėjo 2015 - 00:12
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 17, 01:11)
Tik dabar baigiau žiūrėt. Toks kaip tik mum jautriom mergaitėm ax.gif . Apsiblioviau ax.gif . Rekomenduoju. Toks  labai moteriškas.

Reikia įsriašyti į sąrašą, gal kada pažiūrėsiu smile.gif ax.gif
Šiandien truputį pramiegojau doh.gif Nors vakar tik veną seriją pažiūrėjau serialo ir nenaktinėjau, liko 11 ir 12 serijos, sunkiai susilaikiau nepažiūrėjusi vakar, bet susilaikiau ir kantriai laukiu šiandienos vakaro biggrin.gif
Labas rytas smile.gif
Oras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 09 17, 09:09)
Labas rytas smile.gif
Oras thumbup.gif

4u.gif Orelis tai tikrai thumbup.gif . Aš per tuos filmus ir krepšinio nežiūrėjau. Bet kitam kambary vyras emocionaliai žiūrėjo, tai du šuvius kartu nušoviau, ir filmą pažiūrėjau ir krepšinį nekivaizdžiai bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 17, 09:26)
4u.gif Orelis tai tikrai thumbup.gif . Aš per tuos filmus ir krepšinio nežiūrėjau. Bet kitam kambary vyras emocionaliai žiūrėjo, tai du šuvius kartu nušoviau, ir filmą pažiūrėjau ir krepšinį nekivaizdžiai bigsmile.gif .

Jei ir rytoj šilta bus, tai ryt žiauriai šilta bus su kostiumu doh.gif Bet kaip nors, nes praeivių šypsenos, kompanija viską atperka smile.gif
Aš krepšinį į filmus iškeičiau, nes manęs šiemet jis netruakia kažkaip ax.gif
Atsakyti
kitam kambary vyras emocionaliai žiūrėjo, tai du šuvius kartu nušoviau, ir filmą pažiūrėjau ir krepšinį nekivaizdžiai bigsmile.gif .

ir aš neakivaizdines emocijas girdėjau
kaimymas labai jau garsiai viską komentavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2015 09 16, 19:58)
taip sutinku,kad mes laimingi,kad gimeme LT.
Del siu zmoniu mano nuomone  dvejopa......kai pasiziuri ka jie palieka po saves, kokie nedekingi uz tai ka gauna ........lietuviai,kurie karo metu bego i kitas salis manau taip nesielge...dauguma is ju manau sieks tik pasalpu,jie mano,kad EU JIEMs PRIVALO DUOTI...O ka duoti? nemanau,kad ir Visgi, ir dauguma is jusu cia esanciu priimtu juos i savo namus.Net seimo nare pasake Lietuva priims biggrin.gif
cia diskusija be galo, bet neduok dieve karas verysad.gif
Aš taip pat nelikusi toliau vystyti šios dikusijos, nes tema neišsemiama, tik trumpai parašysiu savo poziciją.

Pasielgta labai neapdairiai, neatsakingai, neįvertinus visų galimų padarinių.
Viena žiopla ir itin grubi klaida- kvietimas, kuris prilygsta masiniam įsibrovimui = grėsmei ES saugumo bei stabilumo užtikrinimui.
ES saugumo įvaizdis gan smarkiai sušlubavo.
Kodėl? Todėl, kad privalu pirmiausia (ko nepadarė saugumo labui) - numatyti, įvertinti riziką, ir tik tuomet priimti sprendimą, o ne atvirkščiai, įsileisti pasikviestus svečius kaip mirguojančius paukščius iš anksto neturint jokių aiškių ir griežtų atrankos kriterijų, be jokio mechanizmo. Man tai mažų mažiausiai neprotinga..
Per vėlai pradėta galvoti apie grėsmę tautų savisaugai, per vėlai. Dabar belieka tik sukti galvą kaip nuslopinti įsismarkavusią minią.
Vienų kaltų čia tikrai nėra. Ir dabar, kas šiuo metu jau vyksta, tai viena iš pasekmių.
Aš tiesiog žiūriu realiai ir objektyviai. Nedovanotina klaida - priimant globalius sprendimus elgtis spontaniškai ir vienašališkai. Man tai nesuvokiama.
Juolab, kai buvo aiškiai pasakyta- prašom, atvykite, mes jus priimsime, priglausime (norėčiau tikėti, kad kai kvietė, tai suvokė, jog ne kokį ten Barščių kaimą ar miestelį kviečia, kur žmonių skaičius juokingas). Tai normalu, pakvietė, ir žmonės pradėjo kviesti plūsti.
Jeigu kvieti pas save (Germany) į svečius (pabėgėlius), vadinasi suvoki kad turėsi duoti (yra įstatymo numatyta tvarka) ir žinai, kad esi pajėgus tą padaryti.
Mūsų nuomonės gi nieks neatsiklausė prieš pasikviečiant, kaip beje ir kitų mūsų kaimynų.
ES tai viena didelė bendruomenė, kurios dalis mes taip pat esame, tai manęs nestebina, kad gali tekti kąsnelis ir LT. Nes labai panašu, kad Deutschland viena kąsnio neapžios.
Tik aš esu už teisingą, sąžiningą ir bendruomenišką kąsnio pasidalinimą. Jokiom valstybėm neturėtų būti išimčių. Kas daugiau, kas mažiau, pagal išgales, tačiau jei visi tai visi. Nes nenorėčiau, kad mūsų valstybei našta būtų didesnė vien todėl, kad kažkas atsisakė ir turime daugiau nei pajėgūs esame.
Galime pykti, galime būti suglumę, sunerimę, bet yra taip kaip yra.
Post factum.
Šiuo metu valtis jau įsisiūbavusi, ir dabar svarbu tik saugiai pasiekti krantą, be panikos.
QUOTE(amirrr @ 2015 09 16, 20:44)
Ačiū, Visgi, už nuorodą, taip su malonumu pažiūrėjau Andre Rieu klasikos rinkini
Prrrrašom ir nėr už ką smile.gif Bet rimtai, tai bent ilgam dingus iš horizonto buvai. Sveika parvykus smile.gif
QUOTE(kami_ @ 2015 09 16, 21:30)
Vilnietes, nesutikot senamiesty siandien tokiu personu? lotuliukas.gif
Nea, aš kaip tik vakar senamiesty nebuvau. Bet kokios gražios personos!
Tik dabar baigiau žiūrėt. Toks kaip tik mum jautriom mergaitėm ax.gif Apsiblioviau ax.gif Rekomenduoju. Toks labai moteriškas.
Oi, prisiminiau. Aš savaitgaly labai labai jau tokį mergaitišką žiūrėjau user posted image Turkišką.
user posted image siaubas, kaip gražiai jie moka visus išgyvenimus kadre parodyti.
Tik pakeičiau muziką į graikišką, man gražiau nei turkiška.
1
1.1
Orelis tai tikrai thumbup.gif Aš per tuos filmus ir krepšinio nežiūrėjau. Bet kitam kambary vyras emocionaliai žiūrėjo, tai du šuvius kartu nušoviau, ir filmą pažiūrėjau ir krepšinį nekivaizdžiai bigsmile.gif
QUOTE(kami_ @ 2015 09 17, 12:25)
Jei ir rytoj šilta bus, tai ryt žiauriai šilta bus su kostiumu doh.gif Bet kaip nors, nes praeivių  šypsenos, kompanija  viską atperka smile.gif
Aš krepšinį į filmus iškeičiau, nes manęs šiemet jis netruakia kažkaip ax.gif
Maja Di pasidarei jau tikriausiai pusiau maniakė su tais filmais, neduokD ta priklausomybė irnesakyk.gif
kami_, čia tavo lankomo teatro užsiėmimai? bigsmile.gif
Aš tai žiūriu, nervų aišku kainuoja, nes šiemet čempionatas kažkoks vos ne taškas į tašką, na bet ką darysi.
Jau galvojau gausim vakar nuo italų į kaulus kaip reikiant, bet sutriuškinom ir dar su 10 taškų persvara.

Oras tai pasakiškas, net ryte nustebau kai išėjau į lauką.
Man į gegužės mėn orus labai panašu ax.gif

Na ir prirašiau, dar ir darbo metu.
Viskas, einu kavos gert ir važiuot namo.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 09 17, 12:25)
Jei ir rytoj šilta bus...

rytoj p. Galvonaitė pranešė, kad bus +29 bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
''Исцеление'' /2015/
Tik dabar baigiau žiūrėt. Toks kaip tik mum jautriom mergaitėm ax.gif . Apsiblioviau ax.gif . Rekomenduoju. Toks  labai moteriškas.

o man jis toks perdaug kraštutinis
jei blogas - tai visiškai, jei gerietis - tai absoliutus
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 09 17, 14:41)
o man jis toks perdaug kraštutinis
jei blogas - tai visiškai, jei gerietis - tai absoliutus

Bet čia filmas gi mirksiukas.gif . Man jis labai patiko, toks lengvas ir aktoriai wub.gif .
Visgi, dėl pabėgėlių pasirašau po kiekvienu žodžiu drinks_cheers.gif . Esame ES, t.y. vienoj šeimoj, turime kartu srėbti kažkieno privirtą košę , nesvarbu mamos ar vaiko. Kaip sakoma- ir skausme ir varge, kol mirtis mus išskirs ax.gif .
Jo, žiauriai "susirgau", jau vyras pyksta, o aš jam primenu kaip jis iki paryčių savo karinius rusiškus serialus žiūrėdavo. Dabar aprimo, užtat aš susirgau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 17, 14:14)
kami_, čia tavo lankomo teatro užsiėmimai? bigsmile.gif
Aš tai žiūriu, nervų aišku kainuoja, nes šiemet čempionatas kažkoks vos ne taškas į tašką, na bet ką darysi.
Jau galvojau gausim vakar nuo italų į kaulus kaip reikiant, bet sutriuškinom ir dar su 10 taškų persvara. 

Aha smile.gif Rytoj didelė eisena bus, atrodo nuo Pilies gatvės ax.gif http://www.vilnius-e...ivalis-mozaika/
Čia dar iš vakar https://www.facebook...amp;pnref=story
Darbe su kuo pasikalbėdavau tai visi žiūrėjo, vienintelė aš nežiūrėjau krepšinio lotuliukas.gif
Jo, oras thumbup.gif
Jeigu žiūriu užkabinantį serialą/filmą tai irgi sunku nežiūrėt, darbe net mintys būna apie jį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 17, 13:14)
Aš taip pat nelikusi toliau vystyti šios dikusijos, nes tema neišsemiama, tik trumpai parašysiu savo poziciją.

Kaip tik dabar rodo sia tema laidoje Valanda su Ruta. As tai pikta siuo klausimu. Jeigu jiems skirs 700 euru, o man alga beveik perpus mazesne doh.gif Nesuprantu as tokios politikos, nors tu ka schmoll.gif
Be to, Mikaldos pranasyste, kad Europos nebeliks....

Krepsini ziuriu thumbup.gif Kiekviena kart pasakau sau, kad paziuresiu viena kelini ir einu miegot, bet.... ketvirtam keliny saukiu, kad kaimynai turbut supranta kas aikstelej dedas lotuliukas.gif
Atsakyti
Лист Ожидания /2012 -bent jau man sis serialas labai patiko, vienas is geresniu matytu medicininiu serialu. Toks truputi papurtantis is vidaus, kai kurias vietas po du kartus ziurejau. Labai gaila, kad jau baigiau ziureti. Labiausiai 10 ir 12 serijos isimine.
Dabar stengsiuos ziureti pradetus filmus, jei vel ko nors netycia neuzmatysiu ax.gif
Atsakyti