QUOTE(svelni @ 2015 09 16, 19:58)
taip sutinku,kad mes laimingi,kad gimeme LT.
Del siu zmoniu mano nuomone dvejopa......kai pasiziuri ka jie palieka po saves, kokie nedekingi uz tai ka gauna ........lietuviai,kurie karo metu bego i kitas salis manau taip nesielge...dauguma is ju manau sieks tik pasalpu,jie mano,kad EU JIEMs PRIVALO DUOTI...O ka duoti? nemanau,kad ir Visgi, ir dauguma is jusu cia esanciu priimtu juos i savo namus.Net seimo nare pasake Lietuva priims
cia diskusija be galo, bet neduok dieve karas
Aš taip pat nelikusi toliau vystyti šios dikusijos, nes tema neišsemiama, tik trumpai parašysiu savo poziciją.
Pasielgta labai neapdairiai, neatsakingai, neįvertinus visų galimų padarinių.
Viena žiopla ir itin grubi klaida- kvietimas, kuris prilygsta masiniam įsibrovimui = grėsmei ES saugumo bei stabilumo užtikrinimui.
ES saugumo įvaizdis gan smarkiai sušlubavo.
Kodėl? Todėl, kad privalu pirmiausia (ko nepadarė saugumo labui) - numatyti, įvertinti riziką, ir tik tuomet priimti sprendimą, o ne atvirkščiai, įsileisti pasikviestus svečius kaip mirguojančius paukščius iš anksto neturint jokių aiškių ir griežtų atrankos kriterijų, be jokio mechanizmo. Man tai mažų mažiausiai neprotinga..
Per vėlai pradėta galvoti apie grėsmę tautų savisaugai, per vėlai. Dabar belieka tik sukti galvą kaip nuslopinti įsismarkavusią minią.
Vienų kaltų čia tikrai nėra. Ir dabar, kas šiuo metu jau vyksta, tai viena iš pasekmių.
Aš tiesiog žiūriu realiai ir objektyviai. Nedovanotina klaida - priimant globalius sprendimus elgtis spontaniškai ir vienašališkai. Man tai nesuvokiama.
Juolab, kai buvo aiškiai pasakyta- prašom, atvykite, mes jus priimsime, priglausime (norėčiau tikėti, kad kai kvietė, tai suvokė, jog ne kokį ten Barščių kaimą ar miestelį kviečia, kur žmonių skaičius juokingas). Tai normalu, pakvietė, ir žmonės pradėjo kviesti plūsti.
Jeigu kvieti pas save (Germany) į svečius (pabėgėlius), vadinasi suvoki kad turėsi duoti (yra įstatymo numatyta tvarka) ir žinai, kad esi pajėgus tą padaryti.
Mūsų nuomonės gi nieks neatsiklausė prieš pasikviečiant, kaip beje ir kitų mūsų kaimynų.
ES tai viena didelė bendruomenė, kurios dalis mes taip pat esame, tai manęs nestebina, kad gali tekti kąsnelis ir LT. Nes labai panašu, kad Deutschland viena kąsnio neapžios.
Tik aš esu už teisingą, sąžiningą ir bendruomenišką kąsnio pasidalinimą. Jokiom valstybėm neturėtų būti išimčių. Kas daugiau, kas mažiau, pagal išgales, tačiau jei visi tai visi. Nes nenorėčiau, kad mūsų valstybei našta būtų didesnė vien todėl, kad kažkas atsisakė ir turime daugiau nei pajėgūs esame.
Galime pykti, galime būti suglumę, sunerimę, bet yra taip kaip yra.
Post factum.
Šiuo metu valtis jau įsisiūbavusi, ir dabar svarbu tik saugiai pasiekti krantą, be panikos.
QUOTE(amirrr @ 2015 09 16, 20:44)
Ačiū, Visgi, už nuorodą, taip su malonumu pažiūrėjau Andre Rieu klasikos rinkini
Prrrrašom ir nėr už ką
Bet rimtai, tai bent ilgam dingus iš horizonto buvai. Sveika parvykus
QUOTE(kami_ @ 2015 09 16, 21:30)
Vilnietes, nesutikot senamiesty siandien tokiu personu?
Nea, aš kaip tik vakar senamiesty nebuvau. Bet kokios gražios personos!
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 17, 01:11)
Tik dabar baigiau žiūrėt. Toks kaip tik mum jautriom mergaitėm
Apsiblioviau
Rekomenduoju. Toks labai moteriškas.
Oi, prisiminiau. Aš savaitgaly labai labai jau tokį mergaitišką žiūrėjau
Turkišką.
siaubas, kaip gražiai jie moka visus išgyvenimus kadre parodyti.
Tik pakeičiau muziką į graikišką, man gražiau nei turkiška.
11.1QUOTE(Maja Di @ 2015 09 17, 09:26)
Orelis tai tikrai
Aš per tuos filmus ir krepšinio nežiūrėjau. Bet kitam kambary vyras emocionaliai žiūrėjo, tai du šuvius kartu nušoviau, ir filmą pažiūrėjau ir krepšinį nekivaizdžiai
QUOTE(kami_ @ 2015 09 17, 12:25)
Jei ir rytoj šilta bus, tai ryt žiauriai šilta bus su kostiumu
Bet kaip nors, nes praeivių šypsenos, kompanija viską atperka
Aš krepšinį į filmus iškeičiau, nes manęs šiemet jis netruakia kažkaip
Maja Di pasidarei jau tikriausiai pusiau maniakė su tais filmais, neduokD ta priklausomybė
kami_, čia tavo lankomo teatro užsiėmimai?
Aš tai žiūriu, nervų aišku kainuoja, nes šiemet čempionatas kažkoks vos ne taškas į tašką, na bet ką darysi.
Jau galvojau gausim vakar nuo italų į kaulus kaip reikiant, bet sutriuškinom ir dar su 10 taškų persvara.
Oras tai pasakiškas, net ryte nustebau kai išėjau į lauką.
Man į gegužės mėn orus labai panašu
Na ir prirašiau, dar ir darbo metu.
Viskas, einu kavos gert ir važiuot namo.