Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIV Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 09 11, 18:50)
As irgi ejau treileri ziureti biggrin.gif Ale kas per mada dabartine, visi filmai su grizimu i praeiti, i kokius 80 lotuliukas.gif
Siuo metu ziuriu ir kaifuoju Мама по контракту, norejau treileri ideti, nerandu. Oi, koks geras filmas, be jokiu istestu ir nereikalingu pauziu, speju tik ziureti thumbup.gif
Jei pradzioj dar galvojau isivaikinti vaika, tai dabar jau labai abejoju g.gif Parodyta visa ivaikinto vaiko "virtuve", ir sunkumai, ir ligos, ir tai, kad genetika didele itaka turi. Jie grazus ir pukuoti, kol rodomi renginiuose iteviams, o paskui jau seimose pasimato zveriukai, kurie iprate valkatauti, gyventi gatveje, meluoti(tiesiog ismoke isgyventi)-ir stai tu iteviu susidurimas su mazais monstriukais. Jie isivaizdavo vaikus kaip svelnius padarelius, kurie mazomis rankytemis kabinsis jiems ant kaklo, deja, deja, tai mazameciai su jau pazeista psichika ir kitokiu patyrimu.
Ir mamos-gegutes man gaila blush2.gif Jos tas naivus poziuris i vaiku auklejimas doh.gif Jai normalu, kad vaikai valkatauja, vagiliauja, kad nevalge ir i mokykla neina, bet jie juk is daugiavaikes seimos, jie jega, o ji noretu dar du pagimdyti, kad anie vaikai laimingesni butu doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nu zodziu, panos, labai rekomenduoju filma 4u.gif Ir uz sirdies griebs, ir pyktis sukils, ir savus vaikus apsikabinsit ir isbuciuosit 4u.gif

Jo, šitas geras, jau seniau kažkas rekomendavo tai peržiūrėjau.
Atsakyti
Gal galit kuri man atsakyti, kodel filmo "И шарик вернется" dainos pabaigoj ,,sharik vernulsia, a on goluboj''. Ka reiskia ,kodel jis goluboj? Kas cia turima galvoje? g.gif Nu niekaip nesuprantu... tundra siuo klausimu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 11 rugsėjo 2015 - 18:50
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 11, 18:57)

Nu negalejot sito SENIAU perziureti, nes dar ikelta tik 10 seriju, konkreciai 5 siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 05, 12:38)
''Мама по контракту'' /2015/
http://kinozal.tv/de....php?id=1372995

user posted image

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 09 11, 20:57)
Nu negalejot sito SENIAU perziureti, nes dar ikelta tik 10 seriju, konkreciai 5 siandien mirksiukas.gif

Pasirodo tik 1-ą seriją buvau pažiūrėjus, atostogose buvau vienu metu daug žiūrėjau, per kitus filmus pamiršau, kad nedabaigiau, gerai dabar turėsiu ką žiūrėt biggrin.gif ir nebežiūrėsiu kelių iš karto bigsmile.gif . Va ką daro "liga" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2015 09 11, 18:33)
kas cia per pavadinimas  doh.gif  pagal pavadinima tai neziureciau....einu treileri bent paziureti.

žiūrėjau ir nesudomino, nepatinka kelionės laiku,
o be to ir tema jau tiek eksplotuota ir pabodusi
QUOTE(spoorga @ 2015 09 11, 19:49)
Gal galit kuri man atsakyti, kodel filmo  "И шарик вернется" dainos pabaigoj ,,sharik vernulsia, a on goluboj''. Ka reiskia ,kodel jis goluboj? Kas cia turima galvoje?  g.gif  Nu niekaip nesuprantu... tundra siuo klausimu...

čia uomenyje turima žydra spalva
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 09 11, 20:18)

čia uomenyje turima žydra spalva

Tai dar tiek suprantu... nu ir kokia to prasme, kodel jis zydras?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
pradėjau žiūrėt _ Взрослые дочери (1-12 серии из 12) (Андрей Эшпай) / [2015, мелодрама_labai įdomus 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

''Синдром недосказанности'' /2015/

Трейлер
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1375071

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 11, 17:57)

kad kinozale ziuriu ne visos serijos dar idetos g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 09 11, 19:49)
Gal galit kuri man atsakyti, kodel filmo  "И шарик вернется" dainos pabaigoj ,,sharik vernulsia, a on goluboj''. Ka reiskia ,kodel jis goluboj? Kas cia turima galvoje?  g.gif  Nu niekaip nesuprantu... tundra siuo klausimu...

šitas klausimas ir man pasikėlė lotuliukas.gif gal mintys kudlotos...
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2015 09 12, 12:45)
kad kinozale ziuriu ne visos serijos dar idetos  g.gif

4u.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1372995

QUOTE(TaGre @ 2015 09 12, 12:49)
šitas klausimas ir man pasikėlė  lotuliukas.gif  gal mintys kudlotos...

Bet ten nieko apie zydrus nerode... gal nepasiekiama svajone- goluboj sharik... kas zinot rusu dabartine ar senaja tautosaka, a biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 12 rugsėjo 2015 - 12:52
Сегодняшняя премьера

''Мелодия на два голоса'' /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1375113

user posted image
Atsakyti