Vidurvasaris čia pat, o pas mus rudeniu kvepia, gerai kad ne Kalėdomis
QUOTE(sapniukass @ 2015 07 10, 19:50)
Vakar palaidojom uosvi, kartu jie pragyveno 53m. Meile dzuko ir ukrainietes buvo kaip rusiskose melodramose tokios meiles, atsidavimo, pagarbos vienas kitam as nebuvau macius. Anyta liko kaip be ranku, gal, kaip su perverta sirdim.
Per tas tris dienas as visai kitaip pazvelgiau i savo vyra, savo elgesi, vertybiu skale apverciau kitaip, nei buvau ipratus.
Užjaučiu. Stiprybės sapniukass. Per tas tris dienas as visai kitaip pazvelgiau i savo vyra, savo elgesi, vertybiu skale apverciau kitaip, nei buvau ipratus.
Gražu gražiai nugyventi metai, o jei dar darna, pagarba ir neišblėstantys jausmai lydėjo visą gyvenimą,
tai tuomet ypatingai sunku kažkuriam vienam likti. Lieki kaip angelas vienu sparnu, nes sunku pakilti.
Nejauku darosi kai staiga susimąstai kaip viskas labai trapu: viskas gerai gerai, ir tik šast,
per kelias minutes gyvenimas gali apsiversti visu kampu.
Ir staiga tavęs akimirksiu nebelieka, tik tu jau to niekada nesužinosi, nesuprasi, kad tavęs jau nebėra.
Išėjusiems gal lengviau, sunkiau pasilikusiems.
Man labai patinka šie žodiai (tinkantys viesiems atvejams, tikriauiai...)
Не живите прошлым. Оно прошлое.
Не живите будущим. Оно будущее.
Живите сейчас!!! Наслаждайтесь!
Даже в самой плохой ситуации, помните:
после дождя всегда радуга!
Лиубите себя и окружающих...
Александр Шепс
Jo, vertybių skalę pravartu kas kart peržvelgti, aš tą ir praktikuoju.
Savikritika ir analizė kartais į naudą.
QUOTE(Lionesss @ 2015 07 11, 09:43)
aga, as irgi skaitau. Vakar visa vakara praskaiciau, bet siandien jau noreciau ka nors paziureti
Tip top kaip aš Lygiai tą patį- skaičiau vakar nuo vakaro iki vėlumos, ką jau čia, nakties
Šiandien ryte gyva jau nuo 06val ryto, vėl knygą į rankas tik prasimerkus.
Ankstų rytą lauke pasėdėjau, kavos išgėriau. Ir iki 10val spėjau jau net ir valgyti pagaminti,
beliko tik pyragą iškepti, bet čia šiek tiek vėliau, noriu knygą pabaigti skaityti.
O toliau, taip pat- norėčiau ką nors pažiūrėti. Sakau gal šitas bus neblogas,
siužetas lyg ir sudomino mane, šiandien turi pasirodyti
''Удар Зодиака'' /2015/ Анонс