Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIV Tema)

QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 08, 09:59)
Vakar nakti ir anksti ryte baigiau - dabar "lomkes" toliau norisi ko nos panasaus, gyvenimisko, moterisko....

Belekaip geras filmas...
Toks labai visai nieko, apie tikra meile...
https://www.youtube....h?v=wFAYlVoohlQ
Atsakyti
Labas smile.gif Man vienas is tokiu patikusiu gyvenimisku filmu yra В плену обмана/2014 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 09 08, 21:44)
Labas smile.gif Man  vienas is tokiu patikusiu gyvenimisku filmu yra В плену обмана/2014  ax.gif

Jo, neblogas, matytas 4u.gif
Atsakyti
Dekui, merginos , uz rekomendacijas, keliauju paveizeti bigsmile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 09, 08:14)
Dekui, merginos , uz rekomendacijas, keliauju paveizeti bigsmile.gif

As irgi mielai paziureciau dabar koki filma, nes darbe tikras durdomasdoh.gif Nauja kolege bus, o "senoji" i kita skyriu pereina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 07, 15:16)
''Лучше не бывает (Красная цена)'' /2015/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1373586

user posted image

Koks neidomus filmas doh.gif Pirma serija dar dar-galvojau, na, kaip visada, kol filmas isilinguos, o jau paskui tik spek ziureti... Fyyyt, kiekviena serija prastesne uz buvusia, pagrindine aktore klykianti vepla. cool.gif Pateisinu jos vyra, kuris paliko. As irgi palikciau ir dar is durnes vaika prisiteisciau.
Filma ziureti meciau. Jokie "ir turtuoliai verkia" man gailescio nesukele, tik pykti. devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 06, 10:41)
Сегодняшняя премьера

''Нарушение правил'' /2015/
http://kinozal.tv/de....php?id=1373256
Трейлер

Paziurejau ir si. Sis nepatiko. Neuzkabino visai. Nepatinka man tas aktorius, kur zhenixa vaidina Roman Polianskij, Sofija Xilkova taip pat schmoll.gif .

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
laba,
seniai bebuvau uzsukusi, bet paskaitau visas siulomas naujienas smile.gif

paskutiniai du geriausi matyti tai "Полицейский участок " (dabar reikes laukti tesinio doh.gif )ir "И шарик вернется".
Dar ziuriu "Клан Ювелиров", bet jau labai labai istestas, su visom smulkmenom.Kazkuom primena meksikos serialus...ir dar 3 sezonai bus..........bet siaip uzkabino tas serialas mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 09 rugsėjo 2015 - 20:11
Сегодняшняя премьера

''Овечка Долли была злая и рано умерла'' /2015/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1374753

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 06, 15:22)
. "И шарик вернется"

O man toks pusetinas blink.gif
Buvo momentu, kad atsitraukt negalejau, o buvo kartais nuobodu... uzteke butu ir kokiu 5-6 seriju.

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 11, 13:52)
Сегодняшняя премьера

''Овечка Долли была злая и рано умерла'' /2015/

kas cia per pavadinimas doh.gif pagal pavadinima tai neziureciau....einu treileri bent paziureti.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2015 09 11, 18:33)
kas cia per pavadinimas  doh.gif  pagal pavadinima tai neziureciau....einu treileri bent paziureti.

As irgi ejau treileri ziureti biggrin.gif Ale kas per mada dabartine, visi filmai su grizimu i praeiti, i kokius 80 lotuliukas.gif
Siuo metu ziuriu ir kaifuoju Мама по контракту, norejau treileri ideti, nerandu. Oi, koks geras filmas, be jokiu istestu ir nereikalingu pauziu, speju tik ziureti thumbup.gif
Jei pradzioj dar galvojau isivaikinti vaika, tai dabar jau labai abejoju g.gif Parodyta visa ivaikinto vaiko "virtuve", ir sunkumai, ir ligos, ir tai, kad genetika didele itaka turi. Jie grazus ir pukuoti, kol rodomi renginiuose iteviams, o paskui jau seimose pasimato zveriukai, kurie iprate valkatauti, gyventi gatveje, meluoti(tiesiog ismoke isgyventi)-ir stai tu iteviu susidurimas su mazais monstriukais. Jie isivaizdavo vaikus kaip svelnius padarelius, kurie mazomis rankytemis kabinsis jiems ant kaklo, deja, deja, tai mazameciai su jau pazeista psichika ir kitokiu patyrimu.
Ir mamos-gegutes man gaila blush2.gif Jos tas naivus poziuris i vaiku auklejimas doh.gif Jai normalu, kad vaikai valkatauja, vagiliauja, kad nevalge ir i mokykla neina, bet jie juk is daugiavaikes seimos, jie jega, o ji noretu dar du pagimdyti, kad anie vaikai laimingesni butu doh.gif doh.gif doh.gif
Nu zodziu, panos, labai rekomenduoju filma 4u.gif Ir uz sirdies griebs, ir pyktis sukils, ir savus vaikus apsikabinsit ir isbuciuosit 4u.gif
Atsakyti