Na ir tropinis karštis, siaubas, kaip saunoje
QUOTE(kami_ @ 2015 09 01, 08:10)
Magistro studijas kitais metais galvoju pradėti
Galvoju šiandien senus baigti ar vėl ką nors įtempto, o gal lengvo pažiūrėti
Maladec Studentavimo metai patys patys fainiausi. Bent jau man.
O ką lengvo žiūrėsi (jei žiūrėsi)? Norėčiau prieš miegą kokį smagų filmą pažiūrėti.
QUOTE(Whagati @ 2015 09 01, 11:38)
mes nesenai grįžome su darželinuku, pirma diena darželyje...
O, tai didi diena darželinukui ta pirmoji diena. Atverstas naujas puslapis
QUOTE(vikaliu @ 2015 09 01, 14:58)
MB labai myli rudeni, o man rudeni uzeina liudesys...
Na, aš jį myliu proto ribose, iki bobų vasaros. Lapkričio mėnuo man niekad nepatiko
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 01, 16:03)
Man irgi būna rudeninė depresija, gal kad gimtadienis ateina, pasenstu rudenį
Atsigaunu tik po Naujųjų, kai dienos pradeda ilgėt.
Kažkokia niūri šiemet šventė buvo. Bent pas mus. Tiek mokykloj, tiek muzikalkėj.
Man atvirkščiai, iki Naujų viskas gerai, o jau po jų toks liūdesys užplūsta, tokia melacholija, kad kartais net širdį suspaudžia.
O viskas kodėl? O gi taip pat todėl, kad nedžiūgauju dėl savo gimtadienio, o jis gi po Naujų.
Ir kaip čia dar labiau išmokti džiaugtis kiekviena diena, labiau vertinti 'čia ir dabar'.
Kai pagalvoju kartais, kad su lyg kiekviena praėjusia diena mes vis arčiau artėjam link savo mirties datos, eina
kaku. Geriau visai negalvot.
Tai matyt todėl ir nedžiūgauju dėl savo gimtadienio.
Arba, kaip sakoma yra (užvėrus namų duris, ryte, vakare, į parduotuvę, į darbą...nesvarbu) прощаюсь на минутку прощаюсь навсегда.
Jooo, matyt jau man atėjo suvokimas, kad kalendorinis ruduo prasidėjo, kad tokios egzistencinės mintys pasibeldė
Mano vaikai jau dideli, lydėt nereikėjo jau nei vieno, savarankiškai vieni keliavo į šventę.
Nostalgija prisiminus užplūdo.
Tai tik dar kartą įrodo, kokiu žaibišku greičiu viskas pralekia.
Vaje vaje kokios čia mane melancholiškos mintys užplūdo.
Kompensacija Myliu šią dainą.