Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXIV Tema)

Labas rytas smile.gif
Su mokslo ir žinių diena 4u.gif
Keista kažkaip, kad šiemet nereikės eiti į paskaitas ar rašyti bakalaurinio ax.gif Magistro studijas kitais metais galvoju pradėti ax.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 09 01, 07:43)
Žinai kami_, šis ''Одной левой'' /2015/ ir man patiko.
Vietom kvatojau biggrin.gif
Дмитрий Нагиев sužibėjo man visai kitomis spalvomis.
Любовь тебя найдет 2015 ("Одной левой")

Smagu, kad patiko smile.gif Dėl Дмитрий Нагиев tai ir man taip pat drinks_cheers.gif
Dainą iš filmo esu atsisiuntus, kartais paklausau ax.gif
Galvoju šiandien senus baigti ar vėl ką nors įtempto, o gal lengvo pažiūrėti ax.gif
Nuomojamam bute tv sugedo, tai gerai, kad kompas yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 01 rugsėjo 2015 - 07:12
labas visiems, su mokslo diena jus 4u.gif

mes nesenai grįžome su darželinuku, pirma diena darželyje...o dukra sanatorijoje toli, pasveikinau telefonu...eisiu ilsėtis ir pietukų su mažiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 08 31, 20:28)
Man atrodo aš rudenį myliu labiau nei vasarą.

MB labai myli rudeni, o man rudeni uzeina liudesys....

Visas su Mokslo ir ziniu diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 09 01, 14:58)
MB labai myli rudeni, o man rudeni uzeina liudesys.... 

Visas su Mokslo ir ziniu diena      4u.gif

Man irgi būna rudeninė depresija, gal kad gimtadienis ateina, pasenstu rudenį ax.gif . Atsigaunu tik po Naujųjų, kai dienos pradeda ilgėt.
Kažkokia niūri šiemet šventė buvo. Bent pas mus. Tiek mokykloj, tiek muzikalkėj.
Atsakyti
Na ir tropinis karštis, siaubas, kaip saunoje doh.gif
QUOTE(kami_ @ 2015 09 01, 08:10)
Magistro studijas kitais metais galvoju pradėti ax.gif

Galvoju šiandien senus baigti ar vėl ką nors įtempto, o gal lengvo pažiūrėti ax.gif
Maladec smile.gif
Studentavimo metai patys patys fainiausi. Bent jau man.

O ką lengvo žiūrėsi (jei žiūrėsi)? Norėčiau prieš miegą kokį smagų filmą pažiūrėti.
QUOTE(Whagati @ 2015 09 01, 11:38)
mes nesenai grįžome su darželinuku, pirma diena darželyje...
O, tai didi diena darželinukui ta pirmoji diena. Atverstas naujas puslapis smile.gif
QUOTE(vikaliu @ 2015 09 01, 14:58)
MB labai myli rudeni, o man rudeni uzeina liudesys...
Na, aš jį myliu proto ribose, iki bobų vasaros. Lapkričio mėnuo man niekad nepatiko schmoll.gif
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 01, 16:03)
Man irgi būna rudeninė depresija, gal kad gimtadienis ateina, pasenstu rudenį ax.gif Atsigaunu tik po Naujųjų, kai dienos pradeda ilgėt.
Kažkokia niūri šiemet šventė buvo. Bent pas mus. Tiek mokykloj, tiek muzikalkėj.
Man atvirkščiai, iki Naujų viskas gerai, o jau po jų toks liūdesys užplūsta, tokia melacholija, kad kartais net širdį suspaudžia.
O viskas kodėl? O gi taip pat todėl, kad nedžiūgauju dėl savo gimtadienio, o jis gi po Naujų.

Ir kaip čia dar labiau išmokti džiaugtis kiekviena diena, labiau vertinti 'čia ir dabar'.
Kai pagalvoju kartais, kad su lyg kiekviena praėjusia diena mes vis arčiau artėjam link savo mirties datos, eina kaku. Geriau visai negalvot.
Tai matyt todėl ir nedžiūgauju dėl savo gimtadienio.

Arba, kaip sakoma yra (užvėrus namų duris, ryte, vakare, į parduotuvę, į darbą...nesvarbu) прощаюсь на минутку прощаюсь навсегда.
Jooo, matyt jau man atėjo suvokimas, kad kalendorinis ruduo prasidėjo, kad tokios egzistencinės mintys pasibeldė doh.gif

Mano vaikai jau dideli, lydėt nereikėjo jau nei vieno, savarankiškai vieni keliavo į šventę.
Nostalgija prisiminus užplūdo.
Tai tik dar kartą įrodo, kokiu žaibišku greičiu viskas pralekia.

Vaje vaje kokios čia mane melancholiškos mintys užplūdo.
Kompensacija smile.gif
Myliu šią dainą.
Atsakyti
mes aukstaitijoje gavom lietaus, griaustinio su zaibais, dabar maloniai vesu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 09 01, 19:26)
Oho! Net pavydu šiek tiek. Ir sekasi gi kažkam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 01, 19:31)

Pas mus žemaitijoj irgi lijo, paryčiui su griausmais. Į vakarą atšilo. Dabar dar šlapia, tik nesuprantu kur tie 32 žadėti ar buvo kur ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 09 01, 19:54)
Pas mus žemaitijoj irgi lijo, paryčiui su griausmais. Į vakarą atšilo. Dabar dar šlapia, tik nesuprantu kur tie 32 žadėti ar buvo kur ax.gif
Tie žadėti pas mus. Pas mus dabar rodo +28. Tai va teip.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 09 01, 19:26)

Visagine irgi teta sakė ir lijo ir žaibavo, vėjas didelis buvo, o jos šuniukas 6 savaičių vienas buvo, tai pergyveno kaip jis išgyvens pirmą audrą ax.gif
Visgi,bandysiu šį Легок на помине/2014 mirksiukas.gif
Po poros metų ir mano krikštasūnis į pirmą klasę jau eis, o atrodo tik neseniai gimė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 01 rugsėjo 2015 - 19:05
Atsitikrinai radau, bet patiko ši daina ax.gif Andrey Kovaliov
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 09 01, 18:31)

Kaune apie 9val.ryto ir zaibavo ir smarkiai lijo. Gali pavydet ir mums mirksiukas.gif

Bet as kaip tik savo ciucei pasakiau-"Eisim i lauka" doh.gif Ir detis nebuvo kur. Priversta buvau iseiti per lietu- su skeciu. blink.gif
Sveikos 4u.gif Su sventem 4u.gif

I tema-nieko siandien neziurejau, nebuvo kada biggrin.gif
Atsakyti