rytas labas:)
Провинциалка (2015) сериал 1,2,3,4 серия - geras filmas, tinkamas vakaro žiūrėjimui
QUOTE(daibava @ 2015 08 09, 09:16)
Kazkoks keistas, nenaturalus. Spalvos sutirstintos- pavaldiniai saiposi, tyciojasi. Paskirta virsininke, o pati vepla kazkokia... Be jokio susikaupimo, o issprendzia tokias bylas... Vnz.nesamone... Gal ir veliau reabilituosis, bet laukti desimt seriju, kada tai ivyks, nesiruosiu...
Visiska priesingybe Ishcheikai, nors scenarijus panasus-pries pavaldiniu valia paskiriama virsininke ir dar moteris.
Sveikos
QUOTE(spoorga @ 2015 08 19, 12:25)
Kazkoks keistas, nenaturalus. Spalvos sutirstintos- pavaldiniai saiposi, tyciojasi. Paskirta virsininke, o pati vepla kazkokia... Be jokio susikaupimo, o issprendzia tokias bylas... Vnz.nesamone... Gal ir veliau reabilituosis, bet laukti desimt seriju, kada tai ivyks, nesiruosiu...
Visiska priesingybe Ishcheikai, nors scenarijus panasus-pries pavaldiniu valia paskiriama virsininke ir dar moteris.
Sveikos
Sveikos
Sveika, po to susidraugaus virsininke su pavaldiniais kai išteisins aršiausią iš jų, o kitas į ją įsimylės... toliau nepasakosiu.
QUOTE(Sim@ @ 2015 08 19, 07:42)
Провинциалка (2015) сериал 1,2,3,4 серия - geras filmas, tinkamas vakaro žiūrėjimui
Man nepatiko. Pati filmo mintis nebloga, bet prastas pastatymas
Melodrama Белые розы надежды, nenaujas filmas, gal čia jau aptartas, nieko toks
QUOTE(TaGre @ 2015 08 19, 19:06)
Man nepatiko. Pati filmo mintis nebloga, bet prastas pastatymas
Man irgi šiaip sau. Kadangi atostogauju, tai peržiūrėjau beveik visus čia paskutiniu metu paminėtus. 10 su daug pliusų duočiau tik Nereikalingų žmonių salai , superinis filmas.
QUOTE(TaGre @ 2015 08 19, 19:06)
bandysim pažiūrėti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 08 19, 14:55)
Sveika, po to susidraugaus virsininke su pavaldiniais kai išteisins aršiausią iš jų, o kitas į ją įsimylės... toliau nepasakosiu.
Laba
Nu zinok, daviau jam antra sansa, vakar dar bandziau dvi serijas paziuret. Na, bet kai ji su ta sene nusipirkus Volga vaziuot pradejo ir vairuot visiskai nemokedama, iskart isjungiau
Раскаяние (2014) http://serialu.net/raskajanie/
va šitas tikrai neblogas, kas mėgstat melodramas, mano supratimu, reali gyvenimiška istorija
Man šita aktorė labai patinka
va šitas tikrai neblogas, kas mėgstat melodramas, mano supratimu, reali gyvenimiška istorija
Man šita aktorė labai patinka
sveikos:)
PATIKO:
Переезд (1-4 серии из 4) (Игорь Кечаев) / [2013, мелодрама
Моя мама против (1-2 серии из 2) (Андрей Селиванов) / [2015, мелодрама
PATIKO:
Переезд (1-4 серии из 4) (Игорь Кечаев) / [2013, мелодрама
Моя мама против (1-2 серии из 2) (Андрей Селиванов) / [2015, мелодрама
iš neturėjimo ką žiūrėti, prasukdama įveikiau Полицейский участок
ir paskutinė serija nuvylė, nes suprantu, kad bus tęsinys
ir paskutinė serija nuvylė, nes suprantu, kad bus tęsinys
QUOTE(daibava @ 2015 08 20, 20:54)