aciu
QUOTE(Whagati @ 2015 07 31, 06:44)
Taip As youtube ziuriu, visos serijos yra
Labas,
aciu, Sima
SP nu tu tikra kliunku pastebetoja
aciu, Sima
SP nu tu tikra kliunku pastebetoja
QUOTE(Whagati @ 2015 07 30, 18:46)
pasirodo jau buvau maciusi
o aš niekaip JO NEPABAIGIU liko DVI serijos
QUOTE(sapniukass @ 2015 07 31, 13:43)
aciu, Sima
nesupratau, už ką?
laba vakara, pagaliau grįžau iš pajūrio su abiem vaikais pirmadienį man darbelin. Dukrytė - darželin, mokinukas namie su kaimyne ir manau, kad pamažu įsivažiuosim į buv.kasdienybės ritmą
laba ryta,
vakar naktį pagaliau pabaigiau BESMERNIK'Ą_gerai, kad visiems pagal nuopelnus atseikėjo
----
Грешник (1-2 серии из 2) (Дмитрий Константинов) / [2014, драма - patiko, nieko toks, lengvas ir paprastas
----------
Останьтесь навсегда 1,2,3,4 серия (2015) - irgi patiko
vakar naktį pagaliau pabaigiau BESMERNIK'Ą_gerai, kad visiems pagal nuopelnus atseikėjo
----
Грешник (1-2 серии из 2) (Дмитрий Константинов) / [2014, драма - patiko, nieko toks, lengvas ir paprastas
----------
Останьтесь навсегда 1,2,3,4 серия (2015) - irgi patiko
Верни меня (1-4 серии из 4) (Александр Ефремов) / [2015, мелодрама - vyresnės moters ir jaunuolio trumpalaikė meilė - labai geras ir patiko
Labas
Aš pagaliau baiginėju žiūrėti Курортный роман
Beja, 2015 09 07, turėtų pasirodyti serialo "Кухня" 5 sezonas
Aš pagaliau baiginėju žiūrėti Курортный роман
Beja, 2015 09 07, turėtų pasirodyti serialo "Кухня" 5 sezonas
Sveikos.
As paziurejau Mezhdu dvux ognej,apie gaisrininkus. Na ka galiu pasalyti,siap sau,ten daugiau melodrama-santa barbara.
As paziurejau Mezhdu dvux ognej,apie gaisrininkus. Na ka galiu pasalyti,siap sau,ten daugiau melodrama-santa barbara.
Labos Grizau ir as pasilabinti
Kadangi isisukau i Бессмертник (pasirodo nei vienos serijos nebuvau macius) 100 seriju kol perlukstenau tai senokai cia buvau ilindus Dabar Чужое гнездо ziuriu, nu pradzia man kazkaip sunkiai kabino, bet dabar i pabaiga visai gal ir nieko, bent jau norisi suzinot kas ir kaip ir kuo baigsis
Kadangi isisukau i Бессмертник (pasirodo nei vienos serijos nebuvau macius) 100 seriju kol perlukstenau tai senokai cia buvau ilindus Dabar Чужое гнездо ziuriu, nu pradzia man kazkaip sunkiai kabino, bet dabar i pabaiga visai gal ir nieko, bent jau norisi suzinot kas ir kaip ir kuo baigsis
As ziuriu Rasjanie, tikrai esu maciusi, bet uzmusk nepamenu nieko....
kodel niekas kokiu naujienu neikelia
QUOTE(Whagati @ 2015 08 05, 11:45)
aga,as irgi laukiu nauejienu,nes jau neturiu ka ziureti.
Paziurejau Az vozdam,patiko.