QUOTE(Vetrunge1234 @ 2016 07 10, 19:00)
Ir aš norėčiau pasibėdavot apie kaimynus. Turim rakinama laiptine, kuri rakinama po 22val vakaro ir atrakinama ryte 6 ryto. Taigi, būna, kad vedu šunis vakare į lauka pasisiot ( turiu du, vedžioju atskirai ) ir per tas 10-15min kažkas sugeba užrakint laiptine ir ne kartą. Ryte ( keliuosi 5, einam laukan anksti ) tas pat variantas Kai skundžiausi per laiptinės gyventojų susirinkimą, sulaukiau teiginio, kad narkomanai vaikšto ( nesu sutikus nei vieno ).
P.S Laiptinės durys tai pat ir su kodu.
Kita bėda kaimynai su palaidu šuniu. Ir policija grasinau ir nuspirt žadėjau visiškai vienodai. Šuo ir toliau palaidas.
Taip ir nesupratau kame problema? Raktą sunku pasiimti ar kodą įsivesti? P.S Laiptinės durys tai pat ir su kodu.
Kita bėda kaimynai su palaidu šuniu. Ir policija grasinau ir nuspirt žadėjau visiškai vienodai. Šuo ir toliau palaidas.
QUOTE(Leksa @ 2016 07 18, 10:51)
o koks jau skirtumas KIEK kaimynu bute sunu? Labiau gal svarbu ne KIEK, o KAIP elgiasi, ar neloja, nestaugia. O jei isaukleti ir gerai elgiasi, tai koks skirtumas 2 ar 5 pas kaimynus sunys gyvena? Man tai jokio skirtumo nebutu.
Butas butui nelygūs ir šunys šunims nelygūs. Pas mane irgi du šuniukai anksčiau bute būdavo, bet mano butas didelis ir visiems vietos ir erdvės pakakdavo. Aišku jei šnekame apie vokiečių aviganį vieno kambario bute, tai aišku nekažką.