QUOTE(Maja Di @ 2016 07 18, 13:57)
Bet tikimybė, kad du staugs dvigubai irgi tikėtina. Įsivaizduokit namas su 50 butų ir visuose po du šunis. Vienam sulot arba sustaugt pakanka... Orkestras garantuotas ir kaimynų pykčiai, nes
mano taigi geriausias, niekad pirmas nepradeda

. Iš viso nesuprantu kam kankint tuos gyvūnus bute, jiems gi erdvės reikia. Na nebent kokius mažylius laikyt, bet kai laiko aviganius, dobermanus, labradorus...
Tas, kur staugia- tai mažas Lietuvos lenciūginių veislės, kaip sako mano tėvas. Anot kaimynų, tas šuo jiems nereikalingas, bet krikštatėviai dukrai padavanojo.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 18, 14:26)
Kažką ne taip darote. Jei skųstumėte kas dieną, tai ir baudas mokėtų kas kartą. Kiek tai tęstusi? Nuo admin. baudų pereitų manau prie rimtesnio baudžiamumo. Nuo pakantumo vaistų nėra

Jei esate tokie stiprūs kaimynai, tai ir kenčiate
Dienos metu nevažiuoja, tipo reik matuot decibelus, įrodyt, kad tikrai viršiją ir t. t. O už naktinius triukšmus jie jau bausti ir ne kartą, bet tai nekeičia situacijos. Kreipėmės ir į bendrijos juristą, kuris perdavė skundą savivaldybės policijai, kuri kaip ir atsakinga už viešąją tvarką Vilniaus mieste ir čia jų reikalas tvarkyti šunų mylėtojus. Niekas nepadėjo. Svarbiausia, kad tų bumbančių babulkų daug, o realiai niekas nieko nenori daryti, tipo dieną visi darbuose niekam netrukdo, o kad aš negaliu ilsėtis nei prieš naktinę, nei po naktinės pamainos, tai niekam neįdomu.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.