ninia malacius !!! visas kortelem aprupinai
pasidariau as worde, bet ka dabar ?! neturiu spalvoto printerio o ir popieriaus kokio reikia ???
Atsiūskit ir man, negailėkit migluzee@mail.lt
Mergaitės, visoms išsiunčiau
Tik prašymas būtų, gal rašykit geriau į AZ kas norėtų kortelių, tada tikrai laiku viską gausite
Dabar labai daug rūpesčių visokiausių..tai nelabai laiko turiu čia lankytis
Beje, dar pasidariau naujos formos (jau sau) Bet kas norės galėsiu ir tas išsiųsti Negaila
Tik prašymas būtų, gal rašykit geriau į AZ kas norėtų kortelių, tada tikrai laiku viską gausite
Dabar labai daug rūpesčių visokiausių..tai nelabai laiko turiu čia lankytis
Beje, dar pasidariau naujos formos (jau sau) Bet kas norės galėsiu ir tas išsiųsti Negaila
Oi ir as i AZ norėčiau gauti pakvietimų formeles
Esu buvusi vestuvėse, kur buvo apie 40 žmonių. Vietos buvo sužymėtos kortelėmis. Tai apsidžiaugiau, kad nereikės "brautis", bet kai pamačiau prie ko sedėsim, tai pagalvojau, kad galėjo būt ir nesužymėta žodžiu nugrūdo mus į galą prie senimo
tai jau jaučiu kam atkeršyti galėsiu per savo vestuves
na bet stengsiuos iš visos širdelės
Esu buvusi vestuvėse, kur buvo apie 40 žmonių. Vietos buvo sužymėtos kortelėmis. Tai apsidžiaugiau, kad nereikės "brautis", bet kai pamačiau prie ko sedėsim, tai pagalvojau, kad galėjo būt ir nesužymėta žodžiu nugrūdo mus į galą prie senimo
QUOTE(Barbuze @ 2005 07 11, 09:21)
Vietos buvo sužymėtos kortelėmis. Tai apsidžiaugiau, kad nereikės "brautis", bet kai pamačiau prie ko sedėsim, tai pagalvojau, kad galėjo būt ir nesužymėta žodžiu nugrūdo mus į galą prie senimo
O mes tai darom apvalu stala, kad visi sveciai jaustusi lygiai ir nesijaustu kaip tu nugrusti i gala. O korteles tai vistiek statysim, kad paparsciau viskas butu.
Gal ir man galėtumėte kas kortelių pvz persiųsti? Būčiau labai dėkinga
Ir aš visai norėčiau, kad ir man kas atsiųtumet... Labai jau norėčiaqu pažiurėt, kaip tai atrodo
Dvl19@one.lt
Dvl19@one.lt
as tai korteles irgi darysiu, bet su planavimu kur sodinti nelabai gaunasi. pas mus problema, mes jo tevus is mano puses sodinsime o mano is jo, bet problema tame: pas mus daug is vokietijos bus, tai kad mixa padaryti neisejs. reiks prie lietuviu, kur vokiskai sneka sodinti (prie musu mazo pulko) , nes kitaip nieko nesupras o tevus irgi i stalo gala nesinori. jeigu mes stalus E pastatytume butu be problemu, bet tam vietos neuztenka. net neisivaizduoju ka daryti. gal kas irgi patirti turi, ar daug svieciu is kitos salies pakviete???
aš dar vis dvejojau daryt jas,ar nedaryt, bet nedarysiu pagrindiniai žmonės susės šalia jaunųjų ir taip, o kiti natūraliai susės - jaunimas prie jaunimo, vyresni prie vyresnių..
Va padariau stalo korteles, o dabar nezinau kaip tevus uzrasyti
mamyte ir tevelis (mano vardas ar pavarde) mamyte ir tevelis (jo vardas ar pavarde) ar ju vardus? kas kaip is jusu dare??
mamyte ir tevelis (mano vardas ar pavarde) mamyte ir tevelis (jo vardas ar pavarde) ar ju vardus? kas kaip is jusu dare??