Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

ninia malacius !!! visas kortelem aprupinai mirksiukas.gif
pasidariau as worde, bet ka dabar ?! neturiu spalvoto printerio doh.gif o ir popieriaus kokio reikia ???

Atsakyti
Atsiūskit ir man, negailėkit smile.gif migluzee@mail.lt
Atsakyti
Mergaitės, visoms išsiunčiau 4u.gif
Tik prašymas būtų, gal rašykit geriau į AZ kas norėtų kortelių, tada tikrai laiku viską gausite mirksiukas.gif
Dabar labai daug rūpesčių visokiausių..tai nelabai laiko turiu čia lankytis cry.gif
Beje, dar pasidariau naujos formos (jau sau) biggrin.gif Bet kas norės galėsiu ir tas išsiųsti mirksiukas.gif Negaila cool.gif
Atsakyti
Oi ir as i AZ norėčiau gauti pakvietimų formeles ax.gif
Esu buvusi vestuvėse, kur buvo apie 40 žmonių. Vietos buvo sužymėtos kortelėmis. Tai apsidžiaugiau, kad nereikės "brautis", bet kai pamačiau prie ko sedėsim, tai pagalvojau, kad galėjo būt ir nesužymėta blink.gif žodžiu nugrūdo mus į galą prie senimo cry.gif
tai jau jaučiu kam atkeršyti galėsiu per savo vestuves biggrin.gif
na bet stengsiuos iš visos širdelės wub.gif
Atsakyti
atsiusk ir man nina, mane ta pati problema kamuoja - klance@takas.lt, nekntriai lauksiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif pas mane didele svente apie 70 zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbuze @ 2005 07 11, 09:21)
Vietos buvo sužymėtos kortelėmis. Tai apsidžiaugiau, kad nereikės "brautis", bet kai pamačiau prie ko sedėsim, tai pagalvojau, kad galėjo būt ir nesužymėta blink.gif  žodžiu nugrūdo mus į galą prie senimo cry.gif
tai jau jaučiu kam atkeršyti galėsiu per savo vestuves  biggrin.gif
na bet stengsiuos iš visos širdelės wub.gif

O mes tai darom apvalu stala, kad visi sveciai jaustusi lygiai ir nesijaustu kaip tu nugrusti i gala. O korteles tai vistiek statysim, kad paparsciau viskas butu. biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir man galėtumėte kas kortelių pvz persiųsti? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Ir aš visai norėčiau, kad ir man kas atsiųtumet... blush2.gif Labai jau norėčiaqu pažiurėt, kaip tai atrodo ax.gif

Dvl19@one.lt
Atsakyti
as tai korteles irgi darysiu, bet su planavimu kur sodinti nelabai gaunasi. cry.gif pas mus problema, mes jo tevus is mano puses sodinsime o mano is jo, bet problema tame: pas mus daug is vokietijos bus, tai kad mixa padaryti neisejs. reiks prie lietuviu, kur vokiskai sneka sodinti (prie musu mazo pulko) , nes kitaip nieko nesupras o tevus irgi i stalo gala nesinori. jeigu mes stalus E pastatytume butu be problemu, bet tam vietos neuztenka. net neisivaizduoju ka daryti. gal kas irgi patirti turi, ar daug svieciu is kitos salies pakviete??? unsure.gif
Atsakyti
Gal ir man galetų kas nors jau iš gavusių atsiusti kortelių pvz 4u.gif je_lenka@inbox.ru
Atsakyti
aš dar vis dvejojau daryt jas,ar nedaryt, bet nedarysiu biggrin.gif pagrindiniai žmonės susės šalia jaunųjų ir taip, o kiti natūraliai susės - jaunimas prie jaunimo, vyresni prie vyresnių..
Atsakyti
Va padariau stalo korteles, o dabar nezinau kaip tevus uzrasyti blush2.gif
mamyte ir tevelis (mano vardas ar pavarde) mamyte ir tevelis (jo vardas ar pavarde) ar ju vardus? kas kaip is jusu dare??
Atsakyti