Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

Jau gavau clap.gif

Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2005 06 17, 15:22)
aciu thumbup.gif
pasivogsiu tavo duru ideja  smile.gif

Nėra už ką smile.gif. Svarbu, kad naudinga idėja buvo ax.gif
Atsakyti
sveciu susodinimo korteles yra labai gerai, bet tik su salyga, kad aplink stalo yra daug vietos ir kiekvienas "svetys" gales laisvai prieiti ir surasti savo varda.

nes kitaip bus kaip mano brolio vestuvese sad.gif

stalas buvo U formos, kedes sustatytos kaip aplink, taip ir viduj. patalpos buvo tokios ankstos, kad jei kas sedejo paciam gale, iseiti galejo tik pakeles visus kitus svecius.

todel korteles savo funkcija kaip ir prarado sad.gif buvo labai nepatogu brautis pro svecius prie savo vardo... todel visi susedo, kaip kam patiko. ir gavoti totalus s... sad.gif

tai kad pagalvokite, ar jusu uzhsakytoje saleje tikrai uzteks vietos laisvai vaikstineti aplink stala ir ieshkotis korteles su savo vardu
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2005 06 21, 17:49)
tai kad pagalvokite, ar jusu uzhsakytoje saleje tikrai uzteks vietos laisvai vaikstineti aplink stala ir ieshkotis korteles su savo vardu

išeitis tokiam atvejui - kur nors prie durų ar šiaip netoli stalo pakabinti 'svečių susodinimo planą', kur visi galėtų pasižiūrėti, kur kas sėdi - panašiai kaip evakuacijos planai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
*ninia* Aš irgi prašyčiau tavo Wordin'io failiuko

ramuneka@yahoo.com

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2005 06 20, 13:31)
Jei kas nors norės Wordinį pvz išvysti-rašykite  biggrin.gif  Išsiųsiu  biggrin.gif

prasau atsiusk man smile.gif
lavista@centras.lt
Atsakyti
ir man !!!
lankaa@inbox.ru
aciu
Atsakyti
Ninia, labai parasau ir man rolleyes.gif daivabauzaite@hotmail.com Is anksto labai aciu.
Atsakyti
O mes galutinai nusprendėm jų nedaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2005 06 20, 14:31)
Na štai  smile.gif  trupučiuka atsilaisvinau ir nusprendžiau parašyti kaip labai greitai galima pasidaryti stalo korteles:
1) Išsirenkam foną. Puikiai tiks elsteros stalo kortelių pvz., taip pat įvairūs atvirukai. Svarbiausia, kad patiktų fonas  smile.gif
2) Kad negaištume laiko, paspaudžiame prie paveiksliuko ant dešnio klavišo ir pasirenkam COPY.
3) Atidarome Word'a ir darom PASTE
4) Reguliuojam kortelės dydį
5) Jeigu tai bus dvipusio atviruko tipo kortelė tai nubraižome dar tokio pat dydžio kvadratelį viršuje
6) Pasirenkam bloką A (blokas, kur galime rašyti tekstą ir ištiesiam jo kampus ant stalo kortelės (per viduriuką)
7) Užrašome svečio vardą (pasirenkam kokį įmantrų šriftą)
8) Darom COPY ir padarom tiek kopijų...kiek svečių....
Atspausdinam, iškarpom ir papuošiam
Aš dariau taip: su skylamušių padariau skylutę kairiame kortelės kampe ir gražiai perryšau juostele. Jaunavedžiams padariau su balta juostele, svečiam su šviesiai ružavą.
Jei kas nors norės Wordinį pvz išvysti-rašykite  biggrin.gif  Išsiųsiu  biggrin.gif

Jerlingyte@yahoo.com wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ninia* @ 2005 06 20, 14:31)
Na štai  smile.gif  trupučiuka atsilaisvinau ir nusprendžiau parašyti kaip labai greitai galima pasidaryti stalo korteles:
1) Išsirenkam foną. Puikiai tiks elsteros stalo kortelių pvz., taip pat įvairūs atvirukai. Svarbiausia, kad patiktų fonas  smile.gif
2) Kad negaištume laiko, paspaudžiame prie paveiksliuko ant dešnio klavišo ir pasirenkam COPY.
3) Atidarome Word'a ir darom PASTE
4) Reguliuojam kortelės dydį
5) Jeigu tai bus dvipusio atviruko tipo kortelė tai nubraižome dar tokio pat dydžio kvadratelį viršuje
6) Pasirenkam bloką A (blokas, kur galime rašyti tekstą ir ištiesiam jo kampus ant stalo kortelės (per viduriuką)
7) Užrašome svečio vardą (pasirenkam kokį įmantrų šriftą)
8) Darom COPY ir padarom tiek kopijų...kiek svečių....
Atspausdinam, iškarpom ir papuošiam
Aš dariau taip: su skylamušių padariau skylutę kairiame kortelės kampe ir gražiai perryšau juostele. Jaunavedžiams padariau su balta juostele, svečiam su šviesiai ružavą.

Labukas,

buk gerute- atsiusk ir man wordini. Aciu labai is anksto: aurosdezute@one.lt

Iki
Atsakyti
ir aš norėčiau, kad atsiūstum ax.gif
nikansta@yahoo.com
Dėkui 4u.gif
Atsakyti