Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(maza:) @ 2005 06 07, 12:06)
Pulko neturėsim. Tik liudininkus. Tai kaip daryti. Iš jaunojo pusės sodinti jo tėvus. Iš mano pusės- manuosius. O po mano tėvų liudininkus ir tada jau visus kitus svečius g.gif

Manau tėvų nereikėtų išskirti, gal geriau juos kartu sodinti, kad pažindintųsi smile.gif Galima tada visus tėvus sodinti iš jaunojo pusės, o liudininkus iš tavosios pusės. Nebent norėtum, kad šalia tavęs sėdėtų tavo tėveliai, tada liudininkus kelkit prie jaunikio.
Atsakyti
Manau, geriausiai tėvus sodintis prie savęs, o liudininkus toliau ar prieš save. Jaunam geriau pasisukinėti. Nebent, labai paisote tradicijų. Tada jau gaus tėvai pasisukinėti. O neturite galimybės kitaip stalus pastatyti???
Atsakyti
QUOTE(Lemon @ 2005 06 07, 12:13)
Manau, geriausiai tėvus sodintis prie savęs, o liudininkus toliau ar prieš save. Jaunam geriau pasisukinėti. Nebent, labai paisote tradicijų. Tada jau gaus tėvai pasisukinėti. O neturite galimybės kitaip stalus pastatyti???

Stalų kitaip sustatyti neišeina, nes per vidurį kambario yra židinys (matyt dėl žiemos romantikos padarytas), tai prie to židinio muzikantai ir stovės.
Tradicijų irgi nelabai paisome. Tik liudininkai manau šiek tiek kažkokių pramogų paglvos... tai turės kažkaip per tėvus mus pasiekti... nes priešais mus ir liudininkus gaila pasodinti... na žiūrės kaip jau sakiau tik į mus ir į sieną... g.gif
Atsakyti
Pas mus iš viso bus 19 žmonių. Bus vienas ilgas stalas.
Perskaičius diskusijas, sugalvojau tokį pirminį susodinimo variantą:
jaunieji stalo gale, iš jaunosios pusės liudininkai (mano sesutė ir jaunojo brolis), ir dar trys pulko poros, iš jaunojo pusės jaunojo tėvai, jaunosios tėvai, jaunosios krikštatėviai ir dar viena pulko pora (pamergė - pusseserė, krikšto tėvų dukra, tai ir galvoju sodinti šalia). Kitame stalo gale nieko nesodinsim.
Kaip jums toks planas?
Ir labai ačiū už idėją stalo korteles apkarpyti figūrinėmis žirklėmis (močiutė tokias turi, iš vaikystės atsimenu, kaip įdomu būdavo jomis karpyti) 4u.gif
Atsakyti
Prieš metus ar daugiau Cosmopolitane buvo parašyta daugybė įvairių patarimų kaip pasigaminti korteles, kaip jas puošti ir t.t.
Iškirpti galima kokį gėlės žiedą ir ant jo viduriuko vardą žmogaus užrašyti..ar dar ką nors..
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 10, 13:14)
Pas mus iš viso bus 19 žmonių. Bus vienas ilgas stalas.
Perskaičius diskusijas, sugalvojau tokį pirminį susodinimo variantą:
jaunieji stalo gale, iš jaunosios pusės liudininkai (mano sesutė ir jaunojo brolis), ir dar trys pulko poros, iš jaunojo pusės jaunojo tėvai, jaunosios tėvai, jaunosios krikštatėviai ir dar viena pulko pora (pamergė - pusseserė, krikšto tėvų dukra, tai ir galvoju sodinti šalia). Kitame stalo gale nieko nesodinsim.
Kaip jums toks planas?
Ir labai ačiū už idėją stalo korteles apkarpyti figūrinėmis žirklėmis (močiutė tokias turi, iš vaikystės atsimenu, kaip įdomu būdavo jomis karpyti)  4u.gif

Manau, tikrai neblogas planas thumbup.gif . Tik tai jaunimo porai, kur prie Tavo krikšto tėvų bus pasodinta, nebūtų linksmiau su jaunimu? ax.gif Ar gal prie jų kas nors dar iš jaunimo bus, ne tik tėvai?
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 10, 22:34)
Manau, tikrai neblogas planas  thumbup.gif . Tik tai jaunimo porai, kur prie Tavo krikšto tėvų bus pasodinta, nebūtų linksmiau su jaunimu?  ax.gif Ar gal prie jų kas nors dar iš jaunimo bus, ne tik tėvai?

Na dar prie jų bus ir kita pusseserė, pamergės sesuo, jai 15 metų, tai nesinori jos visai nuo jaunimo atskirti ir prie tėvų pasodinti, tai tegu jos sesė su draugu šalia jos būna.
O merginos, kaip manot, ar būtina sodinti vaikinas/mergina/vaikinas/mergina?
Aš galvoju sodinti vaikinas/vaikinas/mergina/mergina/..., nes dalis pulko porų yra tarpusavy nepažįstamos ir manau, kad pvz mano geriausiai draugei bus jaukiau sėdėti ne tarp nepažįstamo pabrolio ir kito nepažįstamo vaikino, bet tarp nepažįstamo pabrolio ir nepažįstamos merginos. Aišku, didžiąją laiko dalį vis tiek ne prie stalo sėdėsim, bet norisi visas smulkmenas apgalvoti ax.gif

Ir dar dėl sodinimo - pas mus vienas stalas, tai kur reiktų sodinti fotografą ir operatorių, nes jie su mumis nuo 11val važinės, vakarienė nuo 18val, tai tikrai reiks juos pamaitinti. Ar bandyti įtalpinti prie mūsų stalo, ar kur nors kitur? Kaip jūs darote?

(na ir prirašiau aš čia ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2005 06 11, 00:52)
O merginos, kaip manot, ar būtina sodinti vaikinas/mergina/vaikinas/mergina?
Aš galvoju sodinti vaikinas/vaikinas/mergina/mergina/..., nes dalis pulko porų yra tarpusavy nepažįstamos ir manau, kad pvz mano geriausiai draugei bus jaukiau sėdėti ne tarp nepažįstamo pabrolio ir kito nepažįstamo vaikino, bet tarp nepažįstamo pabrolio ir nepažįstamos merginos. Aišku, didžiąją laiko dalį vis tiek ne prie stalo sėdėsim, bet norisi visas smulkmenas apgalvoti  ax.gif

Ir dar dėl sodinimo - pas mus vienas stalas, tai kur reiktų sodinti fotografą ir operatorių, nes jie su mumis nuo 11val važinės, vakarienė nuo 18val, tai tikrai reiks juos pamaitinti. Ar bandyti įtalpinti prie mūsų stalo, ar kur nors kitur? Kaip jūs darote?

(na ir prirašiau aš čia  ax.gif )

Na, mes tai sodinsime vaikinas/mergina/vaikinas/mergina, nes visi, ką kviečiame poromis ateis, tai problemų nesusidarys dėl nepažystamų. Bet nemanau, kad čia kažkas bologo, kad susodinsite vaikinas/vaikinas/mergina/mergina/, jei dauguma jų tarpusavyje nepažįstami...

O dėl operatoriaus ir fotografo, tai pas mus bus atskiros patalpėlės, kur jie galės ramiai pavalgyti. Nes vis tiek jie gi turės kaip ir dirbti, ne vien prie stalo sedėti, tai užsakysime ir jiems karštus, o paskui jau jie pasiderins, kada kas eis pavalgyti. Bet jeigu būtų tik viena salė ir nebūtų kur jų pasodinti, tai tikrai pasodintumėm kur nors stalo gale, iš krašto.
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 11, 22:30)
O dėl operatoriaus ir fotografo, tai pas mus bus atskiros patalpėlės, kur jie galės ramiai pavalgyti. Nes vis tiek jie gi turės kaip ir dirbti, ne vien prie stalo sedėti, tai užsakysime ir jiems karštus, o paskui jau jie pasiderins, kada kas eis pavalgyti. Bet jeigu būtų tik viena salė ir nebūtų kur jų pasodinti, tai tikrai pasodintumėm kur nors stalo gale, iš krašto.

Ačiū už patarimus 4u.gif
Tai dėl operatoriaus ir fotografo 'maitinimo vietos' reiks pasiderinti su viešbučio restorano darbuotoja, kai eisim meniu derinti.
Jei visgi prie bendro stalo sodinsiu, tai keista bus jiems dėti korteles 'fotografas', 'operatorius' g.gif Na, bet tokios problemos - tai jokių problemų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 11 birželio 2005 - 22:05
QUOTE(Helianta @ 2005 06 11, 23:03)
Ačiū už patarimus  4u.gif
Tai dėl operatoriaus ir fotografo 'maitinimo vietos' reiks pasiderinti su viešbučio restorano darbuotoja, kai eisim meniu derinti.

Manau, kad geriausia bus, jei paderinsite restorane, ar bus operatoriui ir filmuotojui kur pavalgyti atskirai, ar ne. Jei ne, tai vis tiek nestovės gi jie, tada jau pasodinkite kur nors iš stalo galo ir viskas smile.gif ax.gif O kortelių tokiu atvėju paprasčiausiai gal tada iš viso nedėkite? Gal nesikėsins niekas kitas į tas vietas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 11 birželio 2005 - 22:06
Apie korteles tai pajuokavau, nors šiaip gan originaliai atrodytų, įtariu rolleyes.gif
Ir fotografas bei operatorius būtų maloniai nustebinti.
Na iš to tikrai problemos nedarysiu, tiesiog šiaip šis klausimas kilo, sudarinėjant svečių susodinimo sąrašiuką.
Atsakyti
Na, štai..padariau 40 vnt stalo kortellių doh.gif
Įdedu biggrin.gif
Stalo korteles
ninia@one.lt
slaptazodis: 123456
Atsakyti