Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(Lexusia @ 2005 05 26, 09:48)
Aš noriu susodint visus pati, ta prasme suorganizuot kas kur sėdės..Atsižvelgiant į žmonių amžių, bendravimą ir t.t.

Aš tokios pat nuomonės, ir galvoju jaunimą sodinti viename stalo gale, o vyresnius kitame, tik ydomu kaip seksis jiems ten bendrauti, nes sodinti atskirai giminėmis, tai taip niekas paskui ir nesusibendraus, nors kiek ten jiems reikia, juk vistiek nesimatys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 25, 10:22)
aš irgi norėjau kad tėvai šalia sėdėtų, bet manieji ir jaunojo tėvai pasakė, jog jie turi priešais sėdėti (taip tipo nuo seno būdavo) ir toje vietoje tai jau jie nenusileidžia  schmoll.gif
o dėl miegamųjų, tai mes ant kambarių durų užkabinsim tokius mini plakatus su vardais tai ir žinos visi kur kas miegos.

pas mus bus vienas tiesus stalas, o mes sedesim per viduri. esu numaciusi tevukus pasodinti tiesiai priesais mus. bet labiau, aisku, noretusi, kad priesais koks jaunimelis sedetu wink.gif
kazin, ar nieko tokio, jei tevukus su seneliais kur nors "pastumti" i stalo gala???
Atsakyti
QUOTE(daimar @ 2005 06 02, 16:21)
pas mus bus vienas tiesus stalas, o mes sedesim  per viduri. esu numaciusi tevukus pasodinti tiesiai priesais mus. bet labiau, aisku, noretusi, kad priesais koks jaunimelis sedetu wink.gif
kazin, ar nieko tokio, jei tevukus su seneliais kur nors "pastumti" i stalo gala???

Tik nestumk tevuku ir seneliu i stalo gala. ar zinai, ka nors artimesnio uz juos, kurie taip lauke tos dienos. Manau, jie turi sedeti garbingiausioj vietoj. O jei draugu gera kompanija tai dar geriau, kad jie bus is galu, nes isjudins visa stala: kai galai linksminasi viduriukui ner kur detis smile.gif
Atsakyti
Na, aš užrašinėjau draugei korteles. Esu šrifto meistras, taigi padirbėjau. Surašėm, pamastėm, kas prie ko ir manau viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Anaka @ 2005 06 02, 18:53)
Tik nestumk tevuku ir seneliu i stalo gala. ar zinai, ka nors artimesnio uz juos, kurie taip lauke tos dienos. Manau, jie turi sedeti garbingiausioj vietoj. O jei draugu gera kompanija tai dar geriau, kad jie bus is galu, nes isjudins visa stala: kai galai linksminasi viduriukui ner kur detis smile.gif

gal ir teisybe sakai. turbut tevai labiausiai ir laukia sios dienos smile.gif
Atsakyti
Norėčiau pratęsti diskusiją apie tevų susodinimą prie stalo.
Pvz. pas mus stalai stovės U forma. Muzikantai stovės salės viduryje, priešais mus, kurie ir bus pagrindiniai vakaro vedėjai. Pasodinus tėvus priešais mus, tėvai matys mus ir sieną už mūsų g.gif g.gif
Mano manymu, tai pati blogiausia vieta... nes jie norėdami pasižiūrėti į muzikantus, salės vidurį (jei vyks kokie žaidimai) turės žiūrėti persikreipę.... doh.gif
Is kitos pusės: jau tokios tradicijos, kad tėvai sėdi priešais jaunuosius, iš šonų liudininkai ir t.t. Bet man kažkaip gaila tėvų, nes jie arba nieko nematys, arba žiūrės persikreipę... cry.gif
Kaip jūs spręsite šią problemą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza:): 07 birželio 2005 - 10:45
QUOTE(maza:) @ 2005 06 07, 11:44)
Norėčiau pratęsti diskusiją apie tevų susodinimą prie stalo.
Pvz. pas mus stalai stovės U forma. Muzikantai stovės salės viduryje, priešais mus, kurie ir bus pagrindiniai vakaro vedėjai. Pasodinus tėvus priešais mus, tėvai matys mus ir sieną už mūsų g.gif  g.gif 
Mano manymu, tai pati blogiausia vieta... nes jie norėdami pasižiūrėti į muzikantus, salės vidurį (jei vyks kokie žaidimai) turės žiūrėti persikreipę.... doh.gif
Is kitos pusės: jau tokios tradicijos, kad tėvai sėdi priešais jaunuosius, iš šonų liudininkai ir t.t. Bet man kažkaip gaila tėvų, nes jie arba nieko nematys, arba žiūrės persikreipę... cry.gif
Kaip jūs spręsite šią problemą g.gif

na pas mus irgi U forma bus ir tėvai taip pat sėdės priešas ir matys mus ir sieną už mūsų. Bet mes kažkaip neįžvelgėm čia problemos, nes bus nedaug žmonių ir salė nedidukė. Be to muzikantai bus ne priešais mus, o mums iš kairės, o tėvams iš dešnės, taigi tik trupui šonu reikės pasisukti.
Gal reikėtų pabandyti V formą bet nelabai tokį variantą įsivaizduoju, kol gyvai stalų nematau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vIKIs: 07 birželio 2005 - 10:58
pas mus niekas nesėdės nugara vienas į kitą, taigi visi matys muzikantus pasisukę šonų, o kai kam jie iš priekio bus.
Na nežinau ar aiškiai čia parašiau, nupiešti schemą paprasčiau būtų. biggrin.gif
Atsakyti
Nesvarbu... vistiek tėvam reikės sukinėtis, o svečiai sėdintys, kad ir šone, bet mūsų stalo pusėje matys viską daug geriau...
Nes kaip minėjau vakaro metu muzikantai bus viduryje salės priešais mus.... O šokti eisime į kitą salytę...
Atsakyti
Manau nereikėtų toj vietoj nieko sodint..( priešais jaunuosius) pasodinkit tėvelius pirmuosiu šalia,iškart po pulko porų..
Atsakyti
Mes taip pat nieko nesodinsim priešais, nes tikrai nelabai ką jie matytų, o beto ir vietos neperdaugiausiai, kad būtų galima ten ką nors sodinti, todėl visi sėdės tik apie U raidės stalų atšakas, o per viduriukas mes, priešais mus nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 06 07, 11:53)
Manau nereikėtų toj vietoj nieko sodint..( priešais jaunuosius) pasodinkit tėvelius pirmuosiu šalia,iškart po pulko porų..

Pulko neturėsim. Tik liudininkus. Tai kaip daryti. Iš jaunojo pusės sodinti jo tėvus. Iš mano pusės- manuosius. O po mano tėvų liudininkus ir tada jau visus kitus svečius g.gif
Atsakyti