Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(Inga777 @ 2008 07 21, 20:52)
gal kas matėte, kur pirkti raudonų stalo kortelių?  4u.gif  ar bent su raudonu akcentu? vestuvėse domiuos raudona spalva, o tokių nerandu niekur  verysad.gif

Mes pirkom raudonas korteles, nes kvietimai buvo raudoni. Uzsakinejom svetainej http://dizainas.tinkle.lt
Issirinkom mums patinkanti kvietima ir paprasem, kad pagal ji priderintu korteles. Kure specialiai mums dizaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arte: 21 liepos 2008 - 21:25
kaip manotete, ar reikalingos stalo kortelės 38 žmonėms.mastau mastau ie nesugalvoju. g.gif kaip darytumėte jūs?ardėtumėt?
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2008 07 24, 08:41)
kaip manotete, ar reikalingos stalo kortelės 38 žmonėms.mastau mastau ie nesugalvoju. g.gif kaip darytumėte jūs?ardėtumėt?

jei tau nesvarbu, kas prie ko ir priesais, pvz. jus, sedes, tada jos ir nereikalingos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai buvau paaugle,buvau tetos vestuvese... tai buvo tokios korteles mirksiukas.gif islankstytos gulbes, ir ant ju buvo parasyti vardai... paprasta ir grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2008 07 24, 06:41)

pas mus vestuvese bus irgi kazkur apie 38 zmones. tai mes darysim stalo korteles . bus zymiai geriau , nesvarbu ,kad zm mazai ar kaip cia pagal tave skaitosi, bet kaip cia katik sake,kad jei tau nesvarbu kas prie ko sedes tada ju kaip ir nereikia. bet mes tai darysim butinai... wink.gif
Atsakyti
as manau , akd korteles yra butinos, kad nebutu taip, kad paskui visis tumdosi, vienam lieka vieta, kitam jau ne..tik rekia tureti to susedimo plana ir ji pakabinti pre iejimo, akd zmones daug maz zinotu i kuria puse jiems eiti ir kur turetu buti jo kortele...
Atsakyti
O as tai darysiu stalo korteles-obuoliukus. Cia jau sioj temoj buvo foto ideta. Buvau radusi ja narsydama internete. Ideja patiko, kadangi pas mane vyraus tokia zalia salotine spalva, o ir tie zali obuoliukai visai i tema bus. thumbup.gif
Atsakyti
o aš abejoju dėl kortelių. gal iš jaunųjų pusės tai yra gerai ir patogu, o iš svečių nelabai. kadangi kai buvau pusbrioloi vestuvėse tai ten buvo kortelės ir daug svečių buvo nepatenkinti susodinimu, na ta prasme kas prie ko sėdėjo. o dabar va mano vestuvės, tai galvoju gal nedaryt, prie mūsų ir prieš mus bus aišku kas sėdės, o kiti tegul susėda, taip kaipjiems patinka.man juk nėra skirtumo, kur kas sėdės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2008 07 28, 19:43)
o aš abejoju dėl kortelių. gal iš jaunųjų pusės tai yra gerai ir patogu, o iš svečių nelabai. kadangi kai buvau pusbrioloi vestuvėse tai ten buvo kortelės ir daug svečių buvo nepatenkinti susodinimu, na ta prasme kas prie ko sėdėjo. o dabar va mano vestuvės, tai galvoju gal nedaryt, prie mūsų ir prieš mus bus aišku kas sėdės, o kiti tegul susėda, taip kaipjiems patinka.man juk nėra skirtumo, kur kas sėdės. smile.gif

kartais atsitinka ir taip, jog pora neturi kur sest dviesia, tad jiems tenka sedeti skirtingose vietose, arba kelt dideli surmuli, kad atsirastu dvi viena salia kotos vietos... doh.gif taigi, manau, kad vis delto korteles yra reikalingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puskojne @ 2008 08 10, 11:33)
kartais atsitinka ir taip, jog pora neturi kur sest dviesia, tad jiems tenka sedeti skirtingose vietose, arba kelt dideli surmuli, kad atsirastu dvi viena salia kotos vietos...  doh.gif  taigi, manau, kad vis delto korteles yra reikalingos  smile.gif

manau,kad korteles - labai saunus isradimas - sutaupys laiko, nebus nereikalingo surmulio...tik jaunieji - gerai pazindami savo svecius turetu pamastyti - kaip ir ka pasodinti...
sekmes.. ax.gif
Atsakyti
pas mus bus tik 22 zmones bet nusprendeme daryti stalo korteles, nusipirkau popieriaus kietesnio, kaspiniuku ir siek tiek karoliuku, o kas gavosi tai galite paziureti cia 4u.gif http://public.fotki....stalo-korteles/
Atsakyti
QUOTE(r.sigita @ 2008 09 02, 09:29)
pas mus bus tik 22 zmones bet nusprendeme daryti stalo korteles, nusipirkau popieriaus kietesnio, kaspiniuku ir siek tiek karoliuku, o kas gavosi tai galite paziureti cia  4u.gif  http://public.fotki....stalo-korteles/

Ar galiu suzinoti del kaspinuku..Ar pati juos risai taip dailiai ar buna jau suristu pirkti?
Atsakyti