Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(SKAIWA @ 2008 03 19, 09:14)
sveikute...gal galetum pasakyti kur galima nusipirkt ta tiula i kuri viskas ivyniota?ten medziaga ar kas ?nlb supratau blush2.gif man labai patiko tavo ideja  mirksiukas.gif

tiulis - medziaga, jo gali rasti bet kurioj medziagu parduotuvej ar gariunuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Gryztant prie temos ar isvis reikalingos stalo korteles ar ne as manau,kad jos butinos... 4u.gif kaip pavizdys paklausiau savo mamos kas ji noretu,kad sedetu prie to paties stalo kaip ir ji su teciu (pas mus atskiri apvalus stalai po 10 zmoniu) tai ji prase tik nepasodint ,mociuciu ir seneliu sale ju lotuliukas.gif nes as isivaizduoju jei sale atsisestu mano tecio mama-mano mociute, tai visa laika reikalautu tecio demesio ir jis butu priverstas visa laika su ja bendrauti, kazin ar jam baisiai linksma butu... g.gif biggrin.gif o dar pas mane vieni seneliai issiskyre ir busimo vyro tevai... tai teks gerai pasukt galva kaip susodinti,nes na prie vieno stalo juk negaliu pasodinti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 03 24, 17:18)
Gryztant prie temos ar isvis reikalingos stalo korteles ar ne as manau,kad jos butinos...  4u.gif  kaip pavizdys paklausiau savo mamos kas ji noretu,kad sedetu prie to paties stalo kaip ir ji su teciu (pas mus atskiri apvalus stalai po 10 zmoniu) tai ji prase tik nepasodint ,mociuciu ir seneliu sale ju lotuliukas.gif  nes as isivaizduoju jei sale atsisestu mano tecio mama-mano mociute, tai visa laika reikalautu tecio demesio ir jis butu priverstas visa laika su ja bendrauti, kazin ar jam baisiai linksma butu... g.gif  biggrin.gif  o dar pas mane vieni seneliai issiskyre ir busimo vyro tevai... tai teks gerai pasukt galva kaip susodinti,nes na prie vieno stalo juk negaliu pasodinti...  doh.gif

drinks_cheers.gif
kaip tik dabar mes sukam galvas kaip, ka, kur susodinti g.gif
korteles, mano nuomone, tiesiog butinos smile.gif
pas mus taip pat bus atskiri apvalus stalai po 10 zmoniu.. sveciai- mano gimines, vyro gimines, draugai (bendri ir atskiri).. ir toks klausimas iskilo, ar sodinti zmones 'maisant', ar bandyti sugrupuoti kazkaip.. beda ta, kad prie vieno stalo netelpa visi draugai ar visi vyresni (tevai, tetos, dedes), tai kaip atrasti ta aukso viduriuka? kad visi butu patenkinti ir susodinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu vestuvese buvo apie 100 zmoniu thumbup.gif smagu buvo, noreciau pakartoti 4u.gif pas mus buvo u formos vienas didelis stalas, teveliai ir sveciai sedejo is desines puses, o pirsliai ir poros kaireje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dru-gelis: 14 balandžio 2008 - 11:35
QUOTE(krevete6 @ 2008 04 09, 19:30)
drinks_cheers.gif
kaip tik dabar mes sukam galvas kaip, ka, kur susodinti g.gif
korteles, mano nuomone, tiesiog butinos smile.gif 
pas mus taip pat bus atskiri apvalus stalai po 10 zmoniu.. sveciai- mano gimines, vyro gimines, draugai (bendri ir atskiri).. ir toks klausimas iskilo, ar sodinti zmones 'maisant', ar bandyti sugrupuoti kazkaip.. beda ta, kad prie vieno stalo netelpa visi draugai ar visi vyresni (tevai, tetos, dedes), tai kaip atrasti ta aukso viduriuka? kad visi butu patenkinti ir susodinti lotuliukas.gif

O jus bandykite dar paciu sveciu (aisku ne visu) paklausti: as vienos poros paklausiau: "kaip jums tokia sedejimo vieta, ar nesupyksite, o gal norite sedeti kur nors kitur?" ir viskas. Tiesiog jei labai abejoji, paklausti ir viskas. Be abejo, vistiek visiems geras nebusi. doh.gif Pas mus taip pat bus stalo korteles, tik va stalai ne apvalus, nors mano svajone visada buvo, kad per vestuves butu apvalus stalai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 14 balandžio 2008 - 11:49
QUOTE(Invincible @ 2008 04 14, 10:49)
O jus bandykite dar paciu sveciu (aisku ne visu) paklausti: as vienos poros paklausiau: "kaip jums tokia sedejimo vieta, ar nesupyksite, o gal norite sedeti kur nors kitur?" ir viskas. Tiesiog jei labai abejoji, paklausti ir viskas. Be abejo, vistiek visiems geras nebusi.  doh.gif  Pas mus taip pat bus stalo korteles, tik va stalai ne apvalus, nors mano svajone visada buvo, kad per vestuves butu apvalus stalai  blush2.gif  4u.gif

aciu 4u.gif gal reikes paklausineti tada g.gif uj, net nezinau doh.gif na, kazkaip tai vistiek reikes susodinti svecius rolleyes.gif bandysim cool.gif
Atsakyti
Pas mus bus 80 žmonių, tad be stalo kortelių neišsiversim smile.gif Bijau, kad po to naglesni seniai užims geras vietas, o mano draugus į galą nustums... Nu aš griežtai apsisprendžiau, kad būtinai jas darysiu, žinau, kas nori šalia ko sėdėti, o ko geriau šalia nesodinti ir viskas. Nenoriu jokių nesusipratimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magreco: 15 balandžio 2008 - 18:37
Tai va, as lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kelios idejos:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(yoyo @ 2008 05 21, 13:13)

kiek vyno reikia isgerti, kad stalo korteles pasigaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
musu stalai stoves taip-(imetu pvz.) ir ju neiseina kitaip perstatyti doh.gif tai kur siulot mums sestis...ant kampo lotuliukas.gif nebent ties stalu sudurimu, vitoj kampo apvalu staliuka iterpti mums? g.gif o nieko tokio jei mano tevai ir visa gimine sedes vienoj pusej,o MB tevai ir jo gimine-kitoj? ar cia labai negrazu
juos taip isskirt? tik jie tokie skirtingi zmones, kad gali neidomu but
vieniems su kitais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 22 gegužės 2008 - 19:55
QUOTE(reduxe @ 2008 05 22, 20:33)
musu stalai stoves taip:
___
l    l
l    l
l    l
l    l
l    l___________
l                        l
l______________l
ir ju neiseina kitaip perstatyti doh.gif  tai kur siulot mums sestis...ant kampo lotuliukas.gif nebent ties stalu sudurimu, vitoj kampo apvalu
staliuka iterpti mums? g.gif  o nieko tokio jei mano tevai ir visa gimine
sedes vienoj pusej,o MB tevai ir jo gimine-kitoj? ar cia labai negrazu
juos taip isskirt? tik jie tokie skirtingi zmones, kad gali neidomu but
vieniems su kitais!

cia supratau L raide bandei pavaizduoti biggrin.gif

manau tikrai negrazu bus taip tevus ir gimines iskirti schmoll.gif
o kur draugus sodintsit? prie kuriu tevu biggrin.gif
Atsakyti