Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(meskytia @ 2007 11 22, 08:58)
SUPER! Kaip supratau, pati "gaminai"  4u.gif o kas ten viduj...?  blush2.gif  ax.gif

jau pries tai kazkur rasiau.... ax.gif kad dejau saldainiukus (kur buna sveriami rutos ar kitu firmu). tik sokoladiniu gal nereiketu deti - nes kai mano vestuviu diena buvo karsta, tai patyzo... bet ten dejau metinius (zalia spalvite labai graziai atrodo ir netyzta), su riesutu (irgi gerai laikesi), o razinos aplietos sokoladu patyzo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 01, 17:58)
Labai grazu!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Saunuole  4u.gif

tikrai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 21, 14:55)
Niekados tokio dalyko nedaryciau. Buvau vestuvese, kur buvo isdeliotos korteles, zmones nebuvo supazindinti su vietomis, todel sedant uztruko gana daug laiko, kol visi sudaro savo vietas. Antra vertus, kodel prievartauti zmogus sesti vienoje ar kitoje vietoje g.gif  O gal man stalo kaimynas bus visiskai nemalonus, brrrr.... Jeigu vestuves tradicines, tai jau jaunieji ir pulkas zino kur ir kaip sesti, teveliams taip pat vieta buna aptarta, o visi kiti tegu laisvai renkasi vietas. Dziaugiuosi, kad savo vestuvese nedariau tokios nesamones, visi laisvai susedo kur kam patiko, o svarbiausia issimaise gimines, buvo lux  thumbup.gif

as irgi tokios nuomones stalo kortele nedarysiu , nes ir taip aisku kur sedes jaunieji kur pirsliai kur pulkas ir kur teveliai , tai svarbiausi zmones kurie turi tureti jaus avo vuietas o visi kiti kur nori tegu ten ir seda kuo visi issimaise tuo geriau , man tos stalo korteles ne schmoll.gif aisku cia kekvienam savo , bet kadangi mano vestuves bus tradicines tai stalo korteliu as nedarysiu , nebus pas mane atskiru staliuku bus bendras stalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2008 01 01, 22:48)
as irgi tokios nuomones stalo kortele nedarysiu , nes ir taip aisku kur sedes jaunieji kur pirsliai kur pulkas ir kur teveliai , tai svarbiausi zmones kurie turi tureti jaus avo vuietas o visi kiti kur nori tegu ten ir seda kuo visi issimaise tuo geriau , man tos stalo korteles ne  schmoll.gif aisku cia kekvienam savo , bet kadangi mano vestuves bus tradicines tai stalo korteliu as nedarysiu , nebus pas mane atskiru staliuku bus bendras stalas  thumbup.gif

na nezinau...as tai manau, kad jei daug zmoniu nusimato, tai stalo korteles butinos!!! smile.gif juk jus grysite siek tiek veliau, nei visi suvaziuos, tai tures laiko, ne tik savo vietas susirast, bet ir visa kita upsniukstinet!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas butu jei nera korteliu ir paskui kokia bobulaite uzsimanys atsisest butent prie jaunikio ar jaunosios??!! verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 01 02, 21:23)
na nezinau...as tai manau, kad jei daug zmoniu nusimato, tai stalo korteles butinos!!!  smile.gif juk jus grysite siek tiek veliau, nei visi suvaziuos, tai tures laiko, ne tik savo vietas susirast, bet ir visa kita upsniukstinet!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kas butu jei nera korteliu ir paskui kokia bobulaite uzsimanys atsisest butent prie jaunikio ar jaunosios??!! verysad.gif  doh.gif

Manyciau tokios bobulaites geriau negu bet kas kitas zino, kas turi salia jaunuju sedeti ax.gif Va koks zalias jaunimelis tai gal ir gali panoreti susesti i pulko vieta...
Atsakyti
Mes svecius nesodinsime smile.gif bus tik isskirtos vietos pirsliam ir palydai bei musu teveliams smile.gif visi kiti patys issirinks sau vietas smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif o kaip jus , kurios pacios daret korteles, uzraset vardus?ranka raset ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 01 31, 20:10)
sveikos 4u.gif o kaip jus , kurios pacios daret korteles, uzraset vardus?ranka raset ar kaip? g.gif

kadangi mes vietoj stalo korteliu panaudojom mazytes dezutes, kuriose buvo idetos simbolines dovaneles sveciams, tai ranka uzrasiau vardus ant tu dezuciu ax.gif
taip pat buvom pasidare ir korteles su kompu, kur ir vardus su kompu rasem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 01 31, 22:53)
kadangi mes vietoj stalo korteliu panaudojom mazytes dezutes, kuriose buvo idetos simbolines dovaneles sveciams, tai ranka uzrasiau vardus ant tu dezuciu ax.gif
taip pat buvom pasidare ir korteles su kompu, kur ir vardus su kompu rasem mirksiukas.gif

o jei ne paslaptis, ka dovanojot sveciam?mes taip pat mastom apie dovaneles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 02 02, 22:46)
o jei ne paslaptis, ka dovanojot sveciam?mes taip pat mastom apie dovaneles ax.gif

mes tai "ant bajerio" i tas dezutes idejom sokoladiniu litu ir euru smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat galvojame apie korteles su vardais, nes pas mus yra tokiu savadautoju, kurie gali pabandyti pareguliuoti vestuves pagal save, tai mes is anksto pareguliuosime juos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 25 vasario 2008 - 12:25
QUOTE(Blue_rose @ 2007 08 31, 23:30)
Pas mane tai buvo tokios stalo korteles... nors turejau ir kt ideju, bet jau nebespejau igyvendint...  ax.gif

user posted image

sveikute...gal galetum pasakyti kur galima nusipirkt ta tiula i kuri viskas ivyniota?ten medziaga ar kas ?nlb supratau blush2.gif man labai patiko tavo ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIWA: 19 kovo 2008 - 09:16