QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 21, 14:55)
Niekados tokio dalyko nedaryciau. Buvau vestuvese, kur buvo isdeliotos korteles, zmones nebuvo supazindinti su vietomis, todel sedant uztruko gana daug laiko, kol visi sudaro savo vietas. Antra vertus, kodel prievartauti zmogus sesti vienoje ar kitoje vietoje
O gal man stalo kaimynas bus visiskai nemalonus, brrrr.... Jeigu vestuves tradicines, tai jau jaunieji ir pulkas zino kur ir kaip sesti, teveliams taip pat vieta buna aptarta, o visi kiti tegu laisvai renkasi vietas. Dziaugiuosi, kad savo vestuvese nedariau tokios nesamones, visi laisvai susedo kur kam patiko, o svarbiausia issimaise gimines, buvo lux
as irgi tokios nuomones stalo kortele nedarysiu , nes ir taip aisku kur sedes jaunieji kur pirsliai kur pulkas ir kur teveliai , tai svarbiausi zmones kurie turi tureti jaus avo vuietas o visi kiti kur nori tegu ten ir seda kuo visi issimaise tuo geriau , man tos stalo korteles ne
aisku cia kekvienam savo , bet kadangi mano vestuves bus tradicines tai stalo korteliu as nedarysiu , nebus pas mane atskiru staliuku bus bendras stalas