Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(opalė @ 2007 08 07, 08:51)
PATARIMAS: kazkur perskaiciau, kad darant susodinimo plana reikia paimti didziuli lapa ir nupaisyti stala, visu sveciu vardus surasyti ant lipuku (lapeliu stick it) ir tada labai patogu keitalioti zmones vietomis, nereikia perrasineti milijona kartu!!!! thumbup.gif 
Vakar patys isbandem - super patarimas thumbup.gif

aha drinks_cheers.gif

QUOTE(Blue_rose @ 2007 08 31, 23:30)
Pas mane tai buvo tokios stalo korteles... nors turejau ir kt ideju, bet jau nebespejau igyvendint...  ax.gif

user posted image

kaip grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 08 31, 23:30)
Pas mane tai buvo tokios stalo korteles... nors turejau ir kt ideju, bet jau nebespejau igyvendint...  ax.gif

super! net nustebau pamacius, nes musu stalo korteles buvo panaus tipo, va rodau jas... smile.gif
gaila, kad neturiu foto, kaip atrode ant stalo visos sustatytos. bet kadangi buvo zvakes baltos ir raudonos bei serveteles raudonos, tai graziai viskas derejo ir puose pacios korteles stala thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 06 rugsėjo 2007 - 22:24
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 06, 22:22)
super! net nustebau pamacius, nes musu stalo korteles buvo panaus tipo, va rodau jas...  smile.gif
gaila, kad neturiu foto, kaip atrode ant stalo visos sustatytos. bet kadangi buvo zvakes baltos ir raudonos bei serveteles raudonos, tai graziai viskas derejo ir puose pacios korteles stala  thumbup.gif

AGA,labai grazu... ir ideja ta pati thumbup.gif
o kas ten viduj pas tave ideta i ta tiuli?
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 09 07, 08:22)
AGA,labai grazu... ir ideja ta pati  thumbup.gif
o kas ten viduj pas tave ideta i ta tiuli?

pati stalo kortele ideta i ta tiuli biggrin.gif nrmaliai matesi vardas, nors kai kas is pradziu sake korteliu foto pamates, kad gal nesimatys, bet viskas ten gerai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama atrodeja!
sugalvojo kiekvienam sveciui padaryti po plana su nurodyta jo sedimaja vieta! thumbup.gif manau bus paprasta ir gerai smile.gif
Atsakyti
o mesturejom sveciu susodinimo plana, kuris buvo padetas ant molberto prie iejimo i vakarienei skirta sale. tiesiog su kompu nubraizem 4 apvalius stalus, tokia tvarka, kaip tikri stalai stovejo saleje, ir apskritimuose surasem vardus. kazkaip pagalvojom, kad nera taip svarbu, kas tau is kaires ar desines sedi, svarbiausia, kad prie vieno stalo sedetu tam tikri zmones.
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 09 07, 14:34)
o mesturejom sveciu susodinimo plana, kuris buvo padetas ant molberto prie iejimo i vakarienei skirta sale. tiesiog su kompu nubraizem 4 apvalius stalus, tokia tvarka, kaip tikri stalai stovejo saleje, ir apskritimuose surasem vardus. kazkaip pagalvojom, kad nera taip svarbu, kas tau is kaires ar desines sedi, svarbiausia, kad prie vieno stalo sedetu tam tikri zmones.

Sis sodinimo variantas geras,kai prie atskiru staliuku sedi sveciai..
Bet jeigu sveciu sarasas 50 ir daugiau.... tai manau papildomai gal dar reikia ir stalo korteliu ... ax.gif
Bet pati ideja su molbertu - tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 03, 12:04)
aha  drinks_cheers.gif
kaip grazu wub.gif  thumbup.gif

Super thumbup.gif O kas viduje tiulio? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue_rose @ 2007 09 01, 00:30)

user posted image

Turejau galvoje, siose kortelese kas viduje tiulio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 09 07, 14:34)

Labai gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 11 16, 14:21)
Super  thumbup.gif  O kas viduje tiulio? 4u.gif
Papildyta:
Turejau galvoje, siose kortelese kas viduje tiulio  g.gif

ten viduj saldainiukai..... ax.gif
Atsakyti
Niekados tokio dalyko nedaryciau. Buvau vestuvese, kur buvo isdeliotos korteles, zmones nebuvo supazindinti su vietomis, todel sedant uztruko gana daug laiko, kol visi sudaro savo vietas. Antra vertus, kodel prievartauti zmogus sesti vienoje ar kitoje vietoje g.gif O gal man stalo kaimynas bus visiskai nemalonus, brrrr.... Jeigu vestuves tradicines, tai jau jaunieji ir pulkas zino kur ir kaip sesti, teveliams taip pat vieta buna aptarta, o visi kiti tegu laisvai renkasi vietas. Dziaugiuosi, kad savo vestuvese nedariau tokios nesamones, visi laisvai susedo kur kam patiko, o svarbiausia issimaise gimines, buvo lux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2007 08 01, 14:19)
Na štai pabaigiau ir aš saviškes gamint  yess.gif  nieko ypatingo, bet man patinka paprastumas  ax.gif

http://i193.photobuc...lokorteles1.jpg
Derinau jas prie pakvietimų ir pagalvėlės žiedams:
http://i193.photobuc...elekorteles.jpg

labai grazu ir skoninga 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue_rose @ 2007 08 31, 22:30)

user posted image

SUPER! Kaip supratau, pati "gaminai" 4u.gif o kas ten viduj...? blush2.gif ax.gif
Atsakyti