PATARIMAS: kazkur perskaiciau, kad darant susodinimo plana reikia paimti didziuli lapa ir nupaisyti stala, visu sveciu vardus surasyti ant lipuku (lapeliu stick it) ir tada labai patogu keitalioti zmones vietomis, nereikia perrasineti milijona kartu!!!!
Vakar patys isbandem - super patarimas
QUOTE(opalė @ 2007 08 07, 08:51)
PATARIMAS: kazkur perskaiciau, kad darant susodinimo plana reikia paimti didziuli lapa ir nupaisyti stala, visu sveciu vardus surasyti ant lipuku (lapeliu stick it) ir tada labai patogu keitalioti zmones vietomis, nereikia perrasineti milijona kartu!!!!
o geras pasiūlymas reikės pasinaudot kai jau žinosim kiek žonių ir kokie dalyvaus ačiū už gerą mintį
Sveikos,
Gal kas gali patarti, kur Kaune nusipirkti gražaus popieriaus, kad nebūtų paprastas spalvotas, aš tai svajoju stalo korteles daryti iš šilkografinio (jei nenusikalbėjau, čia tas kur dabar prabangesnius atvirukus daro ant tokio popieriaus, jis kaip blizgus). Tai gal žinot kur tokio pirkti būna?
Gal kas gali patarti, kur Kaune nusipirkti gražaus popieriaus, kad nebūtų paprastas spalvotas, aš tai svajoju stalo korteles daryti iš šilkografinio (jei nenusikalbėjau, čia tas kur dabar prabangesnius atvirukus daro ant tokio popieriaus, jis kaip blizgus). Tai gal žinot kur tokio pirkti būna?
Sunku sunku tam Kaune su popierium, aš kai ieškojau pakvietimam popieriaus, apėjau visur, kur galėjau ir žinojau ir nieko gero neradau tai tada prie merkurijaus toj pėsčiųjų gatvelėj link VDU einant raštinės reikmėnyse nusipirkau popieriaus. nieko ypatingo, bet bent jau ne tas paprastas salvotas, o toks storesnis ten buvo. Aš pirkau šampano spalvos, bet buvo ir kitokių, o gal buvo ir to ko tu ieškai na neatkreipiau dėmesio tiesiog
Jeigu Kaune, tai man patiko Netoli akropolio esanti parduotuvė "popieriaus namai".Bent jau aš radau visko ko man reikėjo, šiaip dar yra senamiestyje, bet ten kažkaip ne toks didelis pasirinkimas.
QUOTE(llauruze @ 2007 08 08, 22:33)
Jeigu Kaune, tai man patiko Netoli akropolio esanti parduotuvė "popieriaus namai".Bent jau aš radau visko ko man reikėjo, šiaip dar yra senamiestyje, bet ten kažkaip ne toks didelis pasirinkimas.
o prie akropolio tai kur čia tiksliau?
Zinau popieriaus parduotuve Dauksos g. ( senamiestyje), ten as radau viska, ko man reikejo. O sese pirko popieriu prie Rotuses, prie Medziotoju uzeigos. Ten pavadinimas su daile susijes
Mes darem susodinima su kortelem, vargom schemas paisem, deliojom ir pagaliau buvom labai patenkinti rezultatu. BET svarbiausia, kad korteles ant stalo butu sudeliotos taip, kaip jusu nubraizytoje schemoje. Pas mus sventimo vietos darbuotoja apsizioplino ir viena zmogu pasodino ne ten, taip visi pasislinko per viena vieta. O jau tada buvo velu kanors taisyti ir ieskoti kaltu. Patikekit korteliu sudeliojima tik atsakingiausiems asmenims.
Kortelės gerai yra aš nsenai buvau svečiuose tai ten kortelės buvo, tik va bėda stalas kitaip buvo sustumtas nei papieštas.Na pas mane manau nebus problema
Pas mane tai buvo tokios stalo korteles... nors turejau ir kt ideju, bet jau nebespejau igyvendint...
QUOTE(Blue_rose @ 2007 08 31, 21:30)
Pas mane tai buvo tokios stalo korteles... nors turejau ir kt ideju, bet jau nebespejau igyvendint...
labai originalu , nebloga ideja, as tai galvoju pasidaryti korteles ir ikisti i varpeli, nezinau kap iseis, bet manau atrodys gerai
QUOTE(viktorija26 @ 2007 09 02, 09:05)
labai originalu , nebloga ideja, as tai galvoju pasidaryti korteles ir ikisti i varpeli, nezinau kap iseis, bet manau atrodys gerai
Jeigu tik yra ideja,tai tikrai pavyks...