na su kambariais tikrai nuostabi ideja
o mes siaip jau ir patys pradejom galvot del korteliu,gal bus geriau kai kiekvienas zinos savo vieta.
QUOTE(AsIrTu @ 2005 04 18, 22:39)
Prie svečių susodinimo prie stalo tai neturi nieko bendro, bet šiek tiek vis tiek į tą pusę išsireikšiu... O mes dar sugalvojome, kad ne tik sudėliosime korteles, kur svečiai turės sedėti vaišių metu, be tą patį padarysime ir su miegamais kambariais. Patys parinksime, kas ir kur miegos, o ant durų užrašus padarysime, kuris miegamasis kam numatytas . Manau, kad taip bus mažiau painiavos. Visi žinos, kas kur gali savo daiktus pasidėti. O ir paskui nebus problemų, kad kažkas kažką nusižiūrėjo sau, o ten jau užimta pasidarė
Mes irgi taip darysime, kad neatsirastu gudruciu. kai paklausai svetimu pasakojimu is vestuviu, tai plaukai siausiasi. Kai kokia porele uzsirakina kambaryje, kur buvo paruostos 4 vietos. Zodziu, 2 liko ant ledo, kur jiems miegot?
As tik zinau, kad pas mane tokiu chamu tai tikrai nebus, bet vis tiek reikia paderinti, kad senus zmones kas paglobotu jei ka
QUOTE(AsIrTu @ 2005 04 18, 22:39)
Prie svečių susodinimo prie stalo tai neturi nieko bendro, bet šiek tiek vis tiek į tą pusę išsireikšiu... O mes dar sugalvojome, kad ne tik sudėliosime korteles, kur svečiai turės sedėti vaišių metu, be tą patį padarysime ir su miegamais kambariais. Patys parinksime, kas ir kur miegos, o ant durų užrašus padarysime, kuris miegamasis kam numatytas . Manau, kad taip bus mažiau painiavos. Visi žinos, kas kur gali savo daiktus pasidėti. O ir paskui nebus problemų, kad kažkas kažką nusižiūrėjo sau, o ten jau užimta pasidarė
Va mes lygiai taip pat darysime. pas mus svečių bus apie 45 žmogiukus, tai, kad nebūtų painiavos parinskime jiems ir sėdimas vietas prie stalo ir kambarius.
Noriu, kad prie stalo visi sėdėtų suskirstyti, noriu, kad prie mūsųs sėdėtų artimi žmonės, o ne kas papuola, taip pat žinau ką noriu matyti šalia:)
man labiausiai rūpi senesni žmonės, ypač seneliai, noriu, kad jiems būtų viskas kas geriausia, draugai gi gali ir ant čiužinių pernakvot, o va seneliams tai jau būtų sunki naktis, todėl kambarius jiems irgi parinksim patogiausius:)
na va ir aš pasirinkau iš čia gerų minčių su tomis kortelėmis
mes irgi kortelių idėją senai vystom, taigi jau aš jas ir padarius esu, beliko vardukus užrašyt o jų spalvą derinau prie savo suknelės spalvos, šampaniniai su rusvai gelsvais ir sidabriniais akcentais, kaip panašiai suknutė ir bus pasiuvinėta, be to ta pati spalva panaudota ir kai kuriuose mūsų pakvietimuose. Žodžiu bandysim planuoti, kad visas stalo ir t.t. papuošimas irgi link gelsvų - rusvų atspalvių būtų, kaip auksu aplieta na čia juokauju, nes prie dūšios man labiau sidabras
O kaip jūs darysite su kortelėmis? Kur jas sudėsite? Nes jei ant stalo tai bus grūstis, negi kiekvienas eis žiūrėti kur sėstis?
QUOTE(plato @ 2005 05 06, 09:43)
O kaip jūs darysite su kortelėmis? Kur jas sudėsite? Nes jei ant stalo tai bus grūstis, negi kiekvienas eis žiūrėti kur sėstis?
Nas mes tai ant stalo prie lekstuciu desim, nemanau kad grustis bus, juk nesiverzia niekas taip prie stalo
QUOTE(Legute @ 2005 05 06, 10:52)
Nas mes tai ant stalo prie lekstuciu desim, nemanau kad grustis bus, juk nesiverzia niekas taip prie stalo
Taip, taip, mes irgi ant stalo, prie lėkštučių padėsime tas korteles. Teisingai pastebėjai, kad niekas jau taip prie to stalo nesiveržia. Čia gi ne lenktynės kažkokios, kad kas pirmas atsisės . Manau, kad vis tiek iki atsisėdimo prie stalo svečiai dar turės kažkiek laiko. Tai galės ramiai apeiti ir pažiūrėti, kur jiems vietos yra numatytos.
Mes darysim ale Svediska, stala, kokius 4 atskirus staliukus, todel butinai suskirstysim, kas kur sedes (bent jau pradziai), kad paskui nesigautu, kad prie stalo nepazystami zmones. O paskui tikiuosi nesinores sedeti, soksim, i laukeli alucio atsigerti, zaidimuku suzaisti. Tevelius butinai greta pasodinsim, o del kambariu, tai pas mus toks lyg ir mini viesbutelis, tai adminstratoriaus paprasysim, kad tam ir tam tokius raktus duosim, o kas nores, i miesta permiegoti suveziosim. Tikiuosi, viskas gausis
Pasidalinsiu savo sumanymu.As dariau per savo gimtadieni irgi su kortelemis ,tik ant korteliu rasiau ne vardus o skaicius.Pasidariau 2 poras vienodu korteliu su skaciais. Vienas korteles su skaiciais sudejau i lekstutes (porai tie patys skaiciai) o kitas korteles kiekvienai porai daviau traukti ir koki skaiciu issitrauke ten ir atsisedo.Buvo labai idomu,ir jokiu piktumu nebuvo.Tevams ir palydai galima korteliu nedeti o parinkti vieta savo nuoziura ju vietos niekas ir neuzses.
QUOTE(monicutte @ 2005 05 09, 14:48)
Mes darysim ale Svediska, stala, kokius 4 atskirus staliukus, todel butinai suskirstysim, kas kur sedes (bent jau pradziai), kad paskui nesigautu, kad prie stalo nepazystami zmones. O paskui tikiuosi nesinores sedeti, soksim, i laukeli alucio atsigerti, zaidimuku suzaisti. Tevelius butinai greta pasodinsim, o del kambariu, tai pas mus toks lyg ir mini viesbutelis, tai adminstratoriaus paprasysim, kad tam ir tam tokius raktus duosim, o kas nores, i miesta permiegoti suveziosim. Tikiuosi, viskas gausis
aš irgi norėjau kad tėvai šalia sėdėtų, bet manieji ir jaunojo tėvai pasakė, jog jie turi priešais sėdėti (taip tipo nuo seno būdavo) ir toje vietoje tai jau jie nenusileidžia
o dėl miegamųjų, tai mes ant kambarių durų užkabinsim tokius mini plakatus su vardais tai ir žinos visi kur kas miegos.
QUOTE(Egidijos @ 2005 05 24, 23:03)
Pasidalinsiu savo sumanymu.As dariau per savo gimtadieni irgi su kortelemis ,tik ant korteliu rasiau ne vardus o skaicius.Pasidariau 2 poras vienodu korteliu su skaciais. Vienas korteles su skaiciais sudejau i lekstutes (porai tie patys skaiciai) o kitas korteles kiekvienai porai daviau traukti ir koki skaiciu issitrauke ten ir atsisedo.Buvo labai idomu,ir jokiu piktumu nebuvo.Tevams ir palydai galima korteliu nedeti o parinkti vieta savo nuoziura ju vietos niekas ir neuzses.
Na gal gimtadieniui ir liux idėja, bet vestuvėms tai nelabai
Aš noriu susodint visus pati, ta prasme suorganizuot kas kur sėdės..Atsižvelgiant į žmonių amžių, bendravimą ir t.t.